Belépés
Tűz volt egy kispesti idősotthonban, négy embert kórházba szállítottak
... utcában lévő idősek otthonában. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre és gyorsan elfojtották a lángokat.
A tűzoltók harminckét idős embert és két gondozót kísértek ki szobáikból az aulába, ahol a mentők mindenkit megvizsgáltak. Heten füstöt lélegeztek be, közülük négy embert kellett kórházba szállítani.
Az épület emelete füsttel telítődött, ez...
2017-11-02 07:04:12
Tűz volt egy kispesti idősotthonban
... érkeztek a helyszínre, és gyorsan elfojtották a lángokat. Az épület emelete füsttel telítődött, ezért a tűzoltók átszellőztetik a házat.
A tűzoltók harminckét id...
2017-11-01 23:44:51
Klórgáz szivárgott Visegrádon egy szállodában
... egyvalószínűleg medencetisztításához használt folyadék, amely klórgázt bocsátott ki. Hozzátette, hogy a hotel épületében mintegy 300 vendég és a 40 fős személyzet tartózkodott, akiket az aulába kísértek a tűzoltók.
A szóvivő beszélt arról is, hogy a tűzoltók teljes légző felszerelésben vizsgálták át az épületet, és a helyszínre érkezett a katasztrófavédelem mobil laborja, am...
2017-10-30 22:34:16
1 
Címkék: kispesti idősotthonban, fővárosi hivatásos, tűzoltók harminckét, mentők mindenkit, épület emelete, tűzoltók átszellőztetik, hotel épületében, aulába kísértek, szóvivő beszélt, tűzoltók teljes, helyszínre érkezett, egyvalószínűleg, felszerelésben, átszellőztetik, idősotthonban, megvizsgáltak, tartózkodott, szállítottak, elfojtották, szállodában, épületében, szobáikból, harminckét, helyszínre, hozzátette, telítődött, visegrádon, otthonában, lélegeztek, szállítani, szivárgott, személyzet, vizsgálták, mindenkit, bocsátott, hivatásos, kispesti, gondozót, tűzoltók, kísértek, épületet, klórgázt, kórházba, folyadék, használt, érkeztek, lángokat, érkezett, fővárosi, füsttel, emelete, laborja, gyorsan, klórgáz, közülük, kellett, mintegy, utcában, szóvivő, erőkkel, beszélt, akiket, embert, aulába, épület, idősek, vendég, teljes, füstöt, mentők, légző,
© 2013 TVN.HU Kft.