Regisztráció  Belépés
Németh Szilárd: az LMP botrányt csinált a parlamentben
... házszabályt sértették meg szándékosan, amelyet ők is elfogadtak.
Hozzátette: szombaton az egész ellenzék találkozott a fővárosban, a Gödörben, akkor beszélhették meg a "napirendet", azelőtt pedig az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülésén "balhézott" Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje és frakciótársa, Demeter Márta, aki nem is bizottsági tag.
Német...
2017-11-20 21:54:02
Átkódoltassam a nyomtatómat?
Panel programos felújításban vett részt sok panel bérház a városban, melynek keretében ablakokat cseréltek, háztetőt újítottak, külső vakolattal látták el. Azelőtt a szomszédok áztak, a panel program után egyedül én mostanáig. Most még új a festés, nem esett az eső azóta, ha ismét beázok, megmondom a közös képviselőnek, hogy festessen ki.

Évekkel ezelőtt leveleztem a hel...
2017-11-20 21:05:27
A legnagyobb művészet tudod e mi?
... járja.
Kezed letenni az öledbe,
S hagyni, hog...
2017-11-20 15:11:53
A kutyatartás csökkentheti a halálozás kockázatát egy svéd kutatás szerint
... ám lehetséges, hogy a kutyák jótékony hatással vannak rá azáltal, hogy behordják a lakásba a koszt és a baktériumot" - mondta Fall.
"Ugyanakkor az is lehet, hogy a kutyatartók már azelőtt is sok mindenben különböztek a kutyátlanoktól, hogy magukhoz vettek egy ebet, például már korábban is jobban érdeklődhettek a testmozgás iránt, vagy eleve egészségesebbek voltak, ami persze ...
2017-11-17 18:33:59
Vajon alkalmazzák-e az eutanáziát a kórházakban?
... össze-vissza, mi történt velem, mert ez felfoghatatlan, nem való emberi elmének. Mindenki tudta, páran segítettek, de nem ők írták le. Már nekem mindegy, elment az életem, őket meg nem avatom be, azelőtt azért nem, hogy ne járjanak hozzám hasonlóan. Nem kell keresni velem az igazságot, mert az az igazság, hogy az életet nem lehet elölről kezdeni, sem jóvátenni bármit, ami megtörté...
2017-11-17 13:01:21
Előzetesbe került a bálák felgyújtásával csaknem 49 milliós kárt okozó férfi
... beismerte, hogy hétfő este a baranyai ...
2017-11-17 11:51:50
Őrizetbe vettek egy férfit, aki bálák sorozatos felgyújtásával többmilliós kárt okozott
... baranyai Magyarszéken szénabálákat gyújtott meg.
Beismerő-vallomásban a férfi beszámolt arról is, hogy ő okozott bál...
2017-11-16 18:52:04
Feljelentések, kivizsgálás kérések hiábavalósága
... bűnbocsánatként emberré nemesédésük érdekében hajtottak végre állandó politikussá, celebbé, művésszé, értelmiséggé történő emelkedésük mellett. Emiatt a blog miatt állandóan szorongok, mert azelőtt senkisek sem ártottam. Kértem többször, kezdjék el a szereplők könyveit neveikkel napvilágra hozni, de ezidáig semmi sem történt, hogy a blogomat törölni tudjam.

Kérem felje...
2017-11-16 07:39:57
Második lépés krízisben: Koncentrálj és keresd Istent
... helyzetekben való imádkozásra.

Hat fontos tanítást találhatunk a Bibliában Dániel könyvének 9. részében. A legutóbbi áhítatban megnéztük mi az első - engedjük Istent szólni hozzánk, még azelőtt, hogy mi szólnánk hozzá.

A következő lépés az imádságban ha Isten válaszát kérjük krízisben, hogy minden figyelmünket szenteljük Istennek és az ő keresésének.
...
2017-11-15 11:07:24
Éj volt, s a hó a hegyekben
... át.

Itt hagyta hótól elöntött
nyáját a pór, a szegény,
mit oly szeretett...
2017-11-13 07:58:45
1 2 3 ...............573 574 ........859 860 ........1145 1146 1147 
Címkék: Németh Szilárd, Szél Bernadett, Demeter Márta, Bibliában Dániel, legnagyobb művészet, kutyatartás csökkentheti, halálozás kockázatát, svéd kutatás, bálák felgyújtásával, egész ellenzék, szomszédok áztak, panel program, közös képviselőnek, kutyák jótékony, testmozgás iránt, férfi beszámolt, blog miatt, szereplők könyveit, blogomat törölni, legutóbbi áhítatban, következő lépés, nemzetbiztonsági, egészségesebbek, bűnbocsánatként, kutyátlanoktól, érdeklődhettek, felgyújtásával, miniszterelnök, felfoghatatlan, hiábavalósága, bizottságának, feljelentések, átkódoltassam, országgyűlés, felújításban, szénabálákat, beszélhették, helyzetekben, képviselőnek, figyelmünket, magyarszéken, parlamentben, csökkentheti, frakciótársa, értelmiséggé, házszabályt, többmilliós, kivizsgálás, emelkedésük, koncentrálj, politikussá, különböztek, kutyatartók, baktériumot, kutyatartás, alkalmazzák, kórházakban, nemesédésük, találkozott, vallomásban, nyomtatómat, szándékosan, imádkozásra, keresésének, találhatunk, vakolattal, eutanáziát, segítettek,
© 2013 TVN.HU Kft.