Regisztráció  Belépés
Zaklatási ügyek - Salma Hayek azzal vádolja Weinsteint, hogy szexuális zaklatta és halálosan megfenyegette
... befolyásos filmmogul szóvivője, Holly Baird vitatta Hayek állításait.
A Weinstein-botrányban eddig több tucatnyi filmszínésznő vádolta meg a producert szexuális zaklatással és bántalmazással, köztük Rose McGowan, Angelina Jolie és Gwyneth Paltrow.
McGowan volt az első, aki elmondta, hogy Weinstein szexuális erőszakot is elkövetett vele szemben. A producer azonban eddig k...
2017-12-14 13:13:26
Feladták magukat a körözött futballszurkolók, húsz embert gyanúsítanak a Groupama Arénában történt verekedés mi
... egyik súlyos, a másik könnyű sérülést szenvedett. A BRFK súlyos testi sértés és csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt indított nyomozást.
A bántalmazással összefüggésben - már másnap - két férfit gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. A két férfival szemben a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.
A nyomozati cselekmények ered...
2017-11-15 21:44:09
Tizennégy embert hallgattak ki a Groupama Arénában történt verekedés miatt
... szenvedett.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés és csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt indított nyomozást.
A nyomozók a bántalmazással összefüggésben két férfit rögtön a verekedés utáni napon gyanúsítottként hallgattak ki, és őrizetbe vételük mellett javasolták előzetes letartóztatásuk indítványozását. A rendőrök tová...
2017-11-15 09:31:45
Az Isztambuli Egyezmény ratifikálásáért álltak ki ellenzéki képviselők
... emlékeztetve arra, hogy a kabinet egyik tagja tavasszal az őszi parlamenti szezonra ígérte azt.
Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa szerint a nők elleni erőszak nem a fizikai bántalmazással kezdődik, hanem azzal, ha egy társadalom megengedi a lányokat nyíltan prostitúcióra buzdító puncs.hu internetes oldal hirdetéseinek közzé tételét. Ezeket a reklámokat uniós forrásból fina...
2017-10-31 13:12:18
Tizenkét embert ítéltek el a gádorosi csicskáztatás miatt
... fizetség hamis ígéretével ingatlanuk elhagyására. Személyi okmányaiktól megfosztották őket, majd az embertelen körülmények között elhelyezett sértetteket állandó fenyegetéssel, fizikai bántalmazással rendszeres munkavégzésre kényszerítették, havi járandóságaikat pedig elvették. A családtagok között szervezett munkamegosztás volt, a részfeladatokat - így a sértettek felkutatását, s...
2017-10-04 12:01:12
Tallóztam
... szerint a novajidrányi páros 2016 tavaszán kezdte sötét üzelmeit.

Gyermekvédelmi intézetben élő kiskorú, 14 év alatti kislányokat vittek Szlovákiába, ahol fenyegetéssel és bántalmazással prostitúcióra kényszerítették őket.

A lányoktól az ezért kapott pénzt elvették.

A pár itthon és külföldön is többször bedrogozta a kislányokat, arra kényszerítetté...
2017-09-08 19:07:18
Újratemették a Pócspetri-ügyben halálra ítélt Királyfalvi Miklós mártírt
... ítélték, de az ítéletet másodfokon életfogytiglani börtönre enyhítették. A községben kijárási tilalmat rendeltek el, a lakók közül több embert még aznap előállítottak és letartóztattak, bántalmazással kényszerítve őket vallomástételre. A verésekbe hárman később bele is haltak, többen súlyos büntetést kaptak.
Az Országgyűlés 1948. június 16-án végül elfogadta az egyházi iskolá...
2017-07-08 13:21:46
Bántalmazták Drávapiski polgármesterét, a rendőrség csoportos garázdaság miatt nyomoz
... férfi szóváltásba keveredett Drávapiski polgármesterével az alsószentmártoni italbolt teraszán, majd bántalmazták őt.
Drávapiski polgármestere Mali Zoltán (független).
A bántalmazással összefüggésben a rendőrök előállították Alsószentmárton polgármesterét, valamint egy 37, egy 20 és 47 éves helyi férfit.
Alsószentmárton polgármestere a független Budai László.
A...
2017-06-11 16:42:53
Kanyaró - WHO-regionális igazgató: fel lehet és fel kell számolni a betegséget Romániában
... kaphatták meg a védőoltást, és közülük többen belehaltak a betegségbe.
A hatályos román Btk. háromtól hét évig ...
2017-04-27 15:43:47
ET: sok újságírónak megfélemlítéssel és fizikai bántalmazással kell szembenéznie Európában
...
A páneurópai szervezet helyzetértékelése szerint a megkérdezett újságírók közül sokakban félelmet kelt a külső beavatkozás, ami gyakran öncenzúrához vezet.
Az érintettek közel egyharmadát bántalmazták a munkája miatt a felmérést megelőző három évben, 46 százalékukat pedig erőszakkal fenyegették. A beszámolók szerint ez Törökországban és a dél-kaukázusi országokban volt a...
2017-04-20 11:52:24
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Salma Hayek, Groupama Arénában, Isztambuli Egyezmény, Királyfalvi Miklós, Bántalmazták Drávapiski, Holly Baird, Rose McGowan, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Szabó Tímea, Mali Zoltán, Budai László, körözött futballszurkolók, gádorosi csicskáztatás, rendőrség csoportos, betegséget Romániában, producert szexuális, producer azonban, másik könnyű, bántalmazással összefüggésben, bíróság lakhelyelhagyási, nyomozati cselekmények, verekedés utáni, rendőrök tová, kabinet egyik, őszi parlamenti, fizikai bántalmazással, társadalom megengedi, lányokat nyíltan, reklámokat uniós, embertelen körülmények, családtagok között, sértettek felkutatását, novajidrányi páros, ezért kapott, ítéletet másodfokon, községben kijárási, lakók közül, verésekbe hárman, egyházi iskolá, alsószentmártoni italbolt, rendőrök előállították, független Budai, hatályos román, páneurópai szervezet, megkérdezett újságírók, külső beavatkozás, érintettek közel, munkája miatt, felmérést megelőző,
© 2013 TVN.HU Kft.