Regisztráció  Belépés
Siklósi András: A magyar nemzeti erők tízparancsolata
... fölösleges koptatni a számat, pláne az életemet (életünket) kockára tenni. Vabankot játszunk tehát Testvéreim, azaz mindent vagy semmit; mert ennyi fölösleges önámítás, zsákutca után köztes megoldás számunkra már elfogadhatatlan.

B) Állam(forma), alkotmány, képviselet, közigazgatás stb.

Alighanem ez a fejezet a legsokrétűbb, legterjedelmesebb mind közü...
2018-08-16 15:57:45
Siklósi András: A magyar nemzeti erők tízparancsolata
... fölösleges koptatni a számat, pláne az életemet (életünket) kockára tenni. Vabankot játszunk tehát Testvéreim, azaz mindent vagy semmit; mert ennyi fölösleges önámítás, zsákutca után köztes megoldás számunkra már elfogadhatatlan.

B) Állam(forma), alkotmány, képviselet, közigazgatás stb.

Alighanem ez a fejezet a legsokrétűbb, legterjedelmesebb mind közü...
2018-08-16 15:15:20
Farkas Anna
... szárnya,
majd boldogan indul, repül a világba.

Szegény ifjú, most csalódott nagyot
mert a kis lepke össze zsugorodott.
Rádöbbent, mi az élet erő próbája:
nehézségek megoldása a siker koronája.

A lepke kis élete sem törik szilánkra,
ha egyedül küzdi ki magát a világra.
A feladatot, harcot egyedül kell vívni,
célunkat, vágyunk...
2018-08-06 20:30:05
Tusványos - Tőkés: a román centenárium jó alkalom a román-magyar viszony rendezésére
... formában továbbra is érvényben maradt.
Azt a Bukarest által gyakran hangoztatott tézist is a Ceauşescu-doktrína tovább élésének nevezte, hogy "a kisebbségi kérdés Romániában példás megoldást nyert".
Tőkés László sajnálatosnak tartja, hogy az Európai Unió "a beözönlő muszlimok emberi jogaira" koncentrál, és szinte ügyet sem vet őshonos kisebbségeire, és maga is egyfajta ...
2018-07-28 10:31:04
Rossz házasság, jó válás -Boldog vagy?
... mintha a bírótól várnánk a bontóper utáni békés jövőt.

A válás nem a konfliktuskezelésnek az első és egyetlen kíméletlen módja, de vannak esetek, amikor az utolsó kíméletes megoldása, és a minőségi túlélés lehetősége. A válás az anyagi osztozkodáson túl sokkal nagyobb veszteséget okoz, ha abban lelkileg sérülnek meg és roppannak össze a család tagjai. Főleg a gyerekek v...
2018-07-28 04:03:19
Érdekesség
... de mégis mi a teendő, ha összeakadunk vele a túra során?

Halottnak kell tetetni magunkat - a legtöbben azonnal ezt a választ vágják rá a kérdésre. A lehető legrosszabb megoldás, ha lefekszünk és elterülünk, ez gyakorlatilag a biztos halált jelenti. Ugyanis a medve dögöt is eszik! Igaz, az elmúlt évszázadokban sokat változtak a táplálkozási szokásai. Kutatások sze...
2018-07-10 22:57:28
ooOoo
... szükségük van a fizikai igénybevételre. Harciasságuk legkönnyebben valamilyen, karakterükhöz illő sporttal vagy harcművészeti irányzattal terelhető egészséges mederbe. Ez olyan problémákra is megoldást jelenthet, mint a hiperaktivitás, túlzott ingerlékenység, dührohamok, szélsőséges esetben hisztéria..

Az elfojtott vagy csak nem kellőképen kihasznált tűzenergia olyan pó...
2018-07-01 00:29:49
A Fidesz GUMI JOGSZABÁLYOKKAL VETNE VÉGET A HAZAFIAS
... végre sikerült olyan kérdéseket tisztába tenni, minthogy lehet-e egyenruhában demonstrálni, vagy éppen az ugyanarra az időpontra és helyszínre bejelentett rendezvények esetében mi lehet a megoldás. A szabályozás kialakítása során több nyugat-európai szabályozást megvizsgáltak, és az Emberi Jogok Európai Bíróságának döntéseit is felhasználták.

A törvény elfogadásával nem...
2018-06-28 22:51:42
Sikert kívánt a készülő orosz-amerikai csúcshoz az ENSZ főtitkára
... lennének"- mondta Guterres.
Úgy vélekedett, hogy a Moszkva és a Washington közötti párbeszéd és együttműködés fontos eleme lenne egy kiszámíthatóbb, békés világnak, amelyben a legjobb megoldás az ENSZ Biztonsági Tanácsa, valamint a békét és biztonságot szavatoló többi intézmény döntéseinek végrehajtása lenne.
Lavrov hangsúlyozta, hogy Oroszország minden kérdésben kész a...
2018-06-21 13:44:17
Az meg mi, hogy a FIDESZ-bagázs 2016-ban megszavazta egy muszlim imaház felépítését?
..."Plédul, azzal, amikor olyasvalaki köszönését fogadja az utcán jártában-keltében, akit legszívesebben a Pokolba kívánna!..."

Te most kikre célzol?

Érdekes, nem tudok róla, hogy pokolba kívánnék valakit.
Korábbi állításomat ismétlem: a békés megoldások embere vagyok, ebbe beletartozik az is, hogy nem átkozok senkit....
2018-06-15 15:48:39
1 2 3 ................109 110 ........163 164 ........217 218 219 
Címkék: Siklósi András, Farkas Anna, Fidesz GUMI JOGSZABÁLYOKKAL VETNE VÉGET HAZAFIAS, Tőkés László, Európai Unió, Emberi Jogok Európai Bíróságának, ENSZ Biztonsági Tanácsa, magyar nemzeti, román centenárium, román-magyar viszony, készülő orosz-amerikai, muszlim imaház, siker koronája, kisebbségi kérdés, beözönlő muszlimok, bírótól várnánk, bontóper utáni, utolsó kíméletes, minőségi túlélés, anyagi osztozkodáson, család tagjai, túra során, legtöbben azonnal, választ vágják, lehető legrosszabb, biztos halált, medve dögöt, elmúlt évszázadokban, táplálkozási szokásai, fizikai igénybevételre, elfojtott vagy, szabályozás kialakítása, törvény elfogadásával, legjobb megoldás, utcán jártában-keltében, békés megoldások, tízparancsolata, elfogadhatatlan, jogszabályokkal, igénybevételre, legszívesebben, hiperaktivitás, ingerlékenység, kiszámíthatóbb, harcművészeti, karakterükhöz, gyakorlatilag, sajnálatosnak, kisebbségeire, osztozkodáson, évszázadokban, legkönnyebben, együttműködés, felhasználták, elfogadásával,
© 2013 TVN.HU Kft.