Regisztráció  Belépés
Másodszor is megszavazta a román képviselőház az igazságszolgáltatás átszervezését
...
A decemberben már elfogadott törvénycsomag azért került vissza a parlamentbe, mert az alkotmánybíróság - az ellenzék óvásának helyt adva - egyes cikkelyeket alaptörvénybe ütközőnek minősített.
Miután a kifogásolt előírásokat a parlament különbizottsága egyetlen nap alatt átírta, a helyenként kiigazított jogszabályokat a képviselőház plenáris ülésén is elfogadták.
Eg...
2018-03-20 13:05:40
Keresztút - Ima - Assisi Szent Ferenc szavával
... szereteted kézzelfogható jeleként állítasz a másik ember mellé!
Könyörülj rajtunk, Uram!

5. állomás: Cirenei Simont kényszerítik, hogy vigye Jézus keresztjét
Uram, Jézus! Elfogadtad Simon segítségét, bár nyilván átérezted a rémületét, hogy egy kivégzési menetbe keveredett. Elfogadtad, mert végig akartad járni a keresztutat. Viszont amikor a Golgotán fűszerekke...
2018-02-18 12:29:06
MSZP-kongresszus - Elfogadták a választási programot
...
Hiller István karakteres, progresszív baloldaliként jellemezte a programot, amely a szociális demokrácia programja, és amely szerinte nem csak a baloldaliaknak szól.
Közölte, igazságos és szabad országot fognak újra építeni, új magyar köztársaságot, a negyedik magyar köztársaságot hozzák létre, "mindannyiunk közös társulását".
Az Országgyűlés alelnöke szembeállított...
2018-02-10 15:56:05
Szent Balázs püspök és vértanú 02.03
... aztán a vízen járva a tó közepéig sétált. Ott megfordult, és barátságosan fölszólíto...
2018-01-31 17:51:31
Gyermekprostitúciós ügyben ítéltek el egy paralimpiai sportolót Keszthelyen
... jelentős súlyú bűncselekmények szempont...
2018-01-30 15:45:16
Téli mesék
... mosollyal...

A fiatal,könnyező arccal,bátortalanul odalépett az öregemberhez,kiszakított egy darabot az ő szívéből és reszkető kezekkel az öreg felé nyújtotta.
Az öreg elfogadta,és a szívébe rejtette...,majd ő is kiszakított egy darabot az ő csupa gyötrelem szívéből és a fiatalnak adta.
Igaz,hogy nem illet oda tökéletesen,de így is szép volt.
A fiatal bám...
2018-01-15 20:30:31
Karácsony a Fény ünnepe!
... emberi viszonyokba valamilyen emberfeletti elem hatolt be. Az ember az ünnepségek átéléséből tudta, hogy ebben az időben önmaga fölé, az emberfelettihez emelték fel, az istenség mintegy elfogadta az ember ilyenkor feléje nyújtott kezét. Minden isteni-szellemi adományt a János-nap megnyilatkozásának tulajdonítottak.

Amikor vége volt a nyárnak és megjött az ősz, hervadtak...
2017-12-28 08:55:19
A román parlament elé terjesztette a Székelyföld autonómiatervezetét Kulcsár-Terza József MPP-képviselő
... közleményben tájékoztatta a sajtót.
A politikus a Székelyföld Autonómia Statútumát abban a formában terjesztette a parlament elé, ahogyan azt a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) kidolgozta és elfogadta.
"Bízom abban, hogy ez nemcsak annyit fog jelenteni, hogy Székelyföld autonómiájának ügye a román parlament elé kerül, hanem lehetőségként szolgál majd arra nézve, hogy egy ér...
2017-12-22 15:22:18
Az EP elfogadta szakbizottságának adócsalás elleni ajánlásait
...
Az uniós parlament szerdai tájékoztatása szerint a 492 szavazattal 50 ellenében 36 tartózkodás mellett elfogadott ajánlások rögzítették, hogy jöjjön létre a tényleges tulajdonokat tartalmazó szabványosított, rendszeresen frissített, nyilvános és egymással összekapcsolt uniós szintű nyilvántartás, amelyben szerepelnek a vagyonkezelők, alapítványok és a hasonló jogi konstrukció...
2017-12-13 19:44:15
Iszapömlés - A MÁV 96 százalékban megnyerte a Mal elleni kártérítési pert
... díj képezte. A bíróság e tételnél szakértői bizonyítást folytatott le a piaci árakat és a munka volumenét illetően, a részletes és aggálymentes szakértői véleményeket teljes mértékben elfogadta, az alperes kifogásaival nem értett egyet.
A többi MÁV-céggel a felperes a közöttük korábban is meglévő keretszerződések alapján rendelte meg a kárelhárításhoz szükséges munkákat. Eze...
2017-11-29 17:43:45
1 2 3 ..........36 37 .....55 56 .....72 73 74 
Címkék: Assisi Szent Ferenc, Szent Balázs, Kulcsár-Terza József MPP-képviselő, Cirenei Simont, Elfogadtad Simon, Hiller István, Székelyföld Autonómia Statútumát, Székely Nemzeti Tanács, román képviselőház, választási programot, paralimpiai sportolót, román parlament, ellenzék óvásának, kifogásolt előírásokat, parlament különbizottsága, helyenként kiigazított, képviselőház plenáris, másik ember, kivégzési menetbe, szociális demokrácia, baloldaliaknak szól, negyedik magyar, vízen járva, öreg felé, öreg elfogadta, szívébe rejtette, fiatalnak adta, ünnepségek átéléséből, időben önmaga, emberfelettihez emelték, istenség mintegy, ember ilyenkor, formában terjesztette, uniós parlament, tényleges tulajdonokat, hasonló jogi, piaci árakat, munka volumenét, alperes kifogásaival, többi MÁV-céggel, közöttük korábban, kárelhárításhoz szükséges, keretszerződések, alkotmánybíróság, bűncselekmények, kárelhárításhoz, szabványosított, emberfelettihez, tulajdonítottak, különbizottsága, szembeállított, autonómiájának,
© 2013 TVN.HU Kft.