Regisztráció  Belépés
Halálra ítélve
... Krisztusnak akarsz tetszeni, másrészt az éned kívánságát akarod teljesíteni. Egyik feled a keskeny útra kívánkozik, másik pedig a széles út tájairól álmodozik.
Minden hívő emberben két természet van jelen: az ádámi bűnös természet és a krisztusi lelki természet, más szóval a bűnös ,,óember", és a bocsánatot nyert, kegyelemből élő ,,új ember". A két termé...
2018-07-16 08:45:53
Ösztön
..."El kell feledkeznünk bűnös ösztöneinkről. Természetük szerint ösztöneink a romlás útjára akarnak vinni minket. Nem engedhetjük meg, hogy érzéseink irányítsanak bennünket kapcsolatainkban. Ehelyett hagyjuk, hogy a bölcsesség, a türelem és az önzetlenség mutassanak utat nekünk."

- Joshua Harris -...
2018-07-13 17:32:31
Johann Wolfgang Goethe: Ami Isteni bennünk
... lénytől,
melyet megismert.

Üdv a nem-ismert
lényeknek ott fenn,
kiket sejtünk!
Hasonlítván reájuk
emberi példa tanítson
a hitre, hogy élnek.

Mert a természet
bizony közömbös:
leragyog a nap
jóra, gonoszra,
s egyképpen árad
latorra, dicsőre
a csillag-, a hold fény.

Szél, ár, jég verés,...
2018-07-13 07:02:54
Kerner Mariann


KERNER MARIANN


Rajongói oldalán jelenleg már több mint 5000 követője van a Facebookon. Megjelent kötetei: A remény madara és a Te vagy a híd címet viseli.

Számára az életet jelenti...
2018-07-06 20:00:37
Bajor László: Mégegyszer eljövök
... mondom ezt: Alfa és Omega,
Első kezdet, utolsó pillanat.
Szavamra lett meg az első sugár.
Szavamra nyert minden formát s határt:
Billió csillagoknak derengése,
A természet kedves ébredése.

Én küldtem az anyagba életet,
Az első emberpár láttamra vétkezett.
Ember! Arcomnak dicső képmása,
A bűneid a sírodat ássa.
Örök halálra m...
2018-07-06 09:28:53
Csapó Endre: A nemzetellenes liberalizmus Európa végzete
... legveszélyesebb eszmét hirdeti, ami a két háború közötti időben veszélyeztette Európát. Azaz az egész világot, ami ellen fel kellett sorakoztatni a világ országait. A demokrácia védelmében természetesen, illetve győzelme érdekében. Azóta a világ liberális elveken, pontosabban annak még tovább fejlesztett neoliberálista válfajával irányítottan él. Amivel szembeszállni nem kevés bát...
2018-07-05 23:38:14
Keresztény történet- A valóságod
... újjászületett belső emberedben jó vagy. Igen, háború dúl bennünk, de ez polgárháború. A csata nem köztünk és Isten között zajlik; nem bizony, hanem rejtőzik bennünk egy áruló (a régi bűnös természet, vagy más néven hústest), ami harcol az igaz, Isten Szelleme oldalán álló szívünkkel.

,,Egy új erő működik bennünk. Az élet Szelleme Krisztusban, mint egy erős szél, nagysze...
2018-07-04 09:28:04
Szent Jakab hava
... ereje egyre csökken majd, és utoljára még kitombolja magát. Tüze olyan erős, hogy mindent kiszárít, töve szakad a növényeknek. Ilyenkor a nap melegétől gyorsan édesednek a gyümölcsök. A természet pazarlóan bőkezű, terített asztallal vár bennünket.


Június 02. Sarlós Boldogasszony napja
A gyermekét váró Máriának Erzsébetnél, Keresztelő Szent János édesanyjánál ...
2018-07-01 23:43:52
Az Urantia könyv - 54. írás
... mindenségrendi és mozgatója szellemi.

54:1.8 Nincs nagyobb vétek, mint az a fajta önbecsapás, amikor az értelmes lények más lények feletti hatalom megszerzésére törekednek e személyek természetes szabadságától való megfosztása céljából. Az emberi méltányosság aranyszabálya kiált minden ilyen megtévesztés, méltánytalanság, önzőség és igazságtalanság ellen. Csak az igaz é...
2018-06-24 20:47:32
Tanúságos történetek
... bűn az Isten akaratával való ellenkezésből ered, vagyis az isteni törvénynek gondolatban, kívánságban, szóban vagy tettben való megszegése.
- A bűn magához szorítja a bukott ember természetét, ahogy az óriáskígyó átfonja áldozatát.
- Ha a bűnt kituszkoljuk a főkapun, betolakodik a hátsó ajtón, vagy bemászik az ablakon, vagy leereszkedik a kéményen.
- A bűnt el ke...
2018-06-23 14:34:26
1 2 3 ..................112 113 .........169 170 .........224 225 226 
Címkék: Johann Wolfgang Goethe, Kerner Mariann, Bajor László, Csapó Endre, Szent Jakab, Joshua Harris, KERNER MARIANN, Isten Szelleme, Szelleme Krisztusban, Sarlós Boldogasszony, Máriának Erzsébetnél, Keresztelő Szent János, nemzetellenes liberalizmus, éned kívánságát, keskeny útra, ádámi bűnös, krisztusi lelki, bűnös &#8222, bocsánatot nyert, romlás útjára, önzetlenség mutassanak, hold fény, remény madara, életet jelenti, első sugár, természet kedves, anyagba életet, első emberpár, sírodat ássa, egész világot, világ országait, demokrácia védelmében, világ liberális, régi bűnös, élet Szelleme, erős szél, természet pazarlóan, gyermekét váró, értelmes lények, emberi méltányosság, isteni törvénynek, bukott ember, óriáskígyó átfonja, bűnt kituszkoljuk, hátsó ajtón, kapcsolatainkban, méltánytalanság, igazságtalanság, legveszélyesebb, veszélyeztette, mindenségrendi, neoliberálista, természetesen, nemzetellenes, ösztöneinkről, kernermariann, újjászületett, szembeszállni, aranyszabálya, ellenkezésből, megszerzésére,
© 2013 TVN.HU Kft.