Regisztráció  Belépés
Putyin: idén 43 "terrorista irányultságú bűncselekményt" akadályoztak meg Oroszországban
... előrejelzésének fontosságát a világ különböző régióiban, különösen Oroszország határainak közelében. Mint mondta, a társadalom a rendvédelmi szervektől "támadó és eredményes" fellépést vár a bűnözéssel szemben, és hatékony együttműködésre szólította fel az erőszakszervezeteket.
Vlagyimir Putyin az orosz biztonsági tanács pénteki ülésén az internet orosz szegmense védelmének ...
2017-10-26 16:33:29
Együttműködési megállapodást írt alá az Interpol és az orosz Kaspersky Lab számítógépes cég - FRISÍTETT (új: Pe
... használatát a kormányhivatalokban.
Az Interpol tájékoztatása szerint az együttműködési megállapodás értelmében a szervezet és a Kaspersky Lab megosztja egymással a számítógépes bűnözéssel kapcsolatos legfrissebb adataikat. Az első, erre vonatkozó megállapodást 2014-ben írták alá, és azóta a Kaspersky Lab szakértői rendszeresen együttműködtek az Interpollal, hogy megosszák a s...
2017-10-12 17:43:35
Együttműködési megállapodást írt alá az Interpol és az orosz Kaspersky Lab számítógépes cég
... használatát a kormányhivatalokban.
Az Interpol tájékoztatása szerint az együttműködési megállapodás értelmében a szervezet és a Kaspersky Lab megosztja egymással a számítógépes bűnözéssel kapcsolatos legfrissebb adataikat. Az első, erre vonatkozó megállapodást 2014-ben írták alá, és azóta a Kaspersky Lab szakértői rendszeresen együttműködtek az Interpollal, hogy megosszák a s...
2017-10-12 13:32:43
Volt minisztert és kabinetfőnököt vettek őrizetbe Izraelben a tengeralattjáró-beszerzések ügyében
...
Hétfőn egy meg nem nevezett volt minisztert is őrizetbe vett az izraeli rendőrség 443-as, fehérgalléros bűnözéssel foglalkozó egysége, mert gyanúba került abban a több milliárd sékeles, korrupciógyanús katonai beszerzés ügyébe, melyet a helyi sajtó csak tengeralattjáró-ügyként emleget.
Előzőleg, vasárnap öt gyanúsítottat vettek őrizetbe; katonatiszteket és vezető tisztvi...
2017-09-04 11:52:17
Vádat emeltek egy vádlott szökéséért milliókat ígérő férfi ellen
... hogy J. Róbert 58 éves debreceni lakos a találkozó tényét nem tagadta, a bűncselekmény elkövetését azonban igen.
A pestisracok.hu oldal július közepén írt arról, hogy a szervezett bűnözéssel is összefüggésbe hozott férfi vallomásában arról beszélt: "egykori magas rangú titkosszolgálati potentátok milliókat ígértek neki", ha sikerül külföldön lejáratni Pintér Sándor belügymin...
2017-08-17 12:20:49
Csökkent a feljelentések száma 2017 első félévében Ausztriában
... jogtalanul tartózkodott az országban. A tavalyi féléves számokhoz képest ez 18 százalékos növekedést jelent.
A kábítószerrel kapcsolatos feljelentések száma 17 százalékkal, a kiberbűnözéssel kapcsolatosak 23 százalékkal, a gazdasági bűnözéssel, valamint az internetes csalásokkal kapcsolatos feljelentések három-három százalékkal nőttek az idei első félévben.
Tovább csök...
2017-08-04 14:55:04
Legfőbb Ügyészség: egyre aktívabb Magyarország az Eurojustban
... 2004 óta tagja. A szervezet célja, hogy elősegítse a bűnügyi igazságügyi együttműködést a tagállami hatóságok között a súlyos, határokon átnyúló bűncselekményekkel, például a szervezett bűnözéssel, a terrorizmussal kapcsolatos eljárásokban, ugyanakkor harmadik államokkal is együttműködik.
Az Eurojustban Magyarország az ügyészségi szervezettel képviselteti magát, magyar tagja...
2017-07-07 14:47:52
Megfogant a Fidesz-bagázs 'gyakorlata': KÖVETENDŐ LETT A LOPÁS, mint 'ÉLETSZEMLÉLET'! - Akkor most Hurrá...?
... Maserati) eladásával, vagy egy jóféle ingatlan (plédul, egy Como-i tó partján álló villa) áruba bocsátásával...
2017-06-18 22:31:53
A szervezett bűnözés elleni erőteljesebb harcot ígértek közép-amerikai vezetők Miamiban
... Jimmy Morales, Guatemala elnöke azt fejtegette, hogy a térségnek a lehető legtöbbet kell kihoznia az Egyesült Államok támogatásából, ha valóban érdemben szembe akar szállni a szervezett bűnözéssel és az illegális kábítószer-kereskedelemmel. "Nemcsak a képességünk, hanem az elszántságunk is megvan ehhez" - szögezte le Morales.
A tanácskozás előtt az amerikai külügyminisztériu...
2017-06-16 07:05:13
A Jobbik elvi alapvetéseket fogadott el a kormányzásról
... jelent, ezért szeretnék visszaállítani a politika becsületét és tekintélyét. A Jobbik szóvivője szerint ugyanis jelenleg a politika egyet jelent a "legmagasabb szintről vezérelt szervezett bűnözéssel", a politikus, pedig "az aljas becstelen gazemberrel". Hozzátette: a Jobbik polgármesterei ugyanakkor azt bizonyítják, hogy lehet ezt másképpen is csinálni.
Leszögezte: "magyar s...
2017-06-08 15:03:24
1 2 3 ....19 20 ..28 29 ..37 38 39 
Címkék: Kaspersky Lab, Legfőbb Ügyészség, KÖVETENDŐ LETT LOPÁS, Vlagyimir Putyin, Pintér Sándor, Eurojustban Magyarország, Jimmy Morales, Egyesült Államok, orosz Kaspersky, vádlott szökéséért, feljelentések száma, szervezett bűnözés, világ különböző, rendvédelmi szervektől, bűnözéssel szemben, orosz biztonsági, internet orosz, együttműködési megállapodás, számítógépes bűnözéssel, izraeli rendőrség, több milliárd, helyi sajtó, találkozó tényét, bűncselekmény elkövetését, szervezett bűnözéssel, tavalyi féléves, kábítószerrel kapcsolatos, kiberbűnözéssel kapcsolatosak, gazdasági bűnözéssel, internetes csalásokkal, idei első, szervezet célja, bűnügyi igazságügyi, tagállami hatóságok, terrorizmussal kapcsolatos, ügyészségi szervezettel, jóféle ingatlan, lehető legtöbbet, tanácskozás előtt, amerikai külügyminisztériu, politika becsületét, politika egyet, aljas becstelen, titkosszolgálati, kiberbűnözéssel, tengeralattjáró, korrupciógyanús, előrejelzésének, katonatiszteket, együttműködésre, kereskedelemmel,
© 2013 TVN.HU Kft.