Regisztráció  Belépés
Újabb kilenc FTC-szurkoló lakhelyelhagyási tilalmát rendelte el a bíróság
... konfliktussal, a többi között azzal, hogy a törzsszurkolók hosszabb időn keresztül miért nem látogatták a klub mérkőzéseit. Ezért nem zárható ki, hogy kényszerintézkedés nélkül ismét bűncselekményt követnének el.
A bíróság - az ügyészi indítvánnyal szemben - nem tartotta indokoltnak előírni, hogy a gyanúsítottak ne tarthassák a kapcsolatot a sértettekkel, mert ezt "ellenőrizn...
2017-11-17 19:43:53
Újabb ügyészi indítvány a garázda futballszurkolók ügyében
... mérkőzésén öt szektort zárva kell tartania.
Az FTC múlt pént...
2017-11-16 19:21:41
Krónika 14. rész (büntetőeljáráshoz kapcsolódó törvények)
... lehetővé, így a kényszerintézkedés tényleges tartalma jobban igazítható a terhelthez.
Minden érintett jogszabályon át kell vezetni azt az újonnan felállított elvet, hogy a nyomozás bűncselekmény gyanújához kötött, a gyanúsítotti kihallgatás pedig a megalapozott gyanúhoz.
Répássy Róbert úgy ítélte meg: átgondoltabb rendszert alkotnak a jövőben a bíróság határozatainak k...
2017-11-14 19:44:10
A parlament határozatban kér kárrendezést a kormánytól a Czeglédy-ügyben
... költségvetésnek: 1,7 milliárd forint áfát és 1,6 milliárd forint személyi jövedelemadót nem fizettek meg.
A kormánypárti képviselők kitértek arra is, hogy a gyanú szerint elkövetett bűncselekmények társadalmi veszélyességét fokozza, hogy Czeglédy Csaba nemcsak a gazdasági, hanem a politikai élet aktív szereplője is. Czeglédy Csaba a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koa...
2017-11-14 10:21:52
Drogkereskedők ellen indult eljárás Szegeden
... anyagnak minősülnek. A hatóságok emellett kábítószer és új pszichoa...
2017-11-06 09:32:02
Hagyó-per - Jogerősen másfél év felfüggesztett börtönre ítélték az egykori főpolgármester-helyettest
... értékelte, így a bíróság mérlegelését támadó fellebbezések sem a vád, sem a védelem részéről nem vezethettek eredményre.
A törvényszék helyesen állapította meg, hogy eseti jellegű bűncselekmények történtek, nem volt megalapozott az ügyészség bűnszervezetben történő elkövetés kimondását kérő indítványa - közölte a tanácsvezető bíró.
A táblabíróság valamennyi vádlott eseté...
2017-09-29 13:12:38
Oroszországban újabb, tömeges evakuálásokat kiváltó bombariadók voltak
... hívásokat kaptak a nap folyamán Petropavlovszk-Kamcsatszkijban, Habarovszkban, Tomszkban, Jakutszkban, Csitában, Abakánban, Blagovescsenszkben és Szaratovban is.
A sorozatos bűncselekmények ügyében vizsgálat indult. Az Interfax cseljabinszki hatósági forrásokra hivatkozva azt írta, hogy megalapozott feltételezés szerint "külföldről szervezett" spam-támadás zajlik.
A TASZ...
2017-09-13 11:43:11
Kvótaper - Szijjártó: az igazi csata most kezdődik
... azt mondta: remélhetőleg a vizsgálatok mielőbb kiderítik, mi történt.
Közölte: visszautasít minden sejtetést, amely a magyar külpolitikai döntések...
2017-09-06 13:22:43
Meghosszabbították S. Ábel letartóztatását
... el.
A bíróság szerint a gyanúsított által előállított, illetve előállítani tervezett robbanóanyag célja ismeretlen, nem kizárt, hogy rabláshoz kívánta felhasználni, de korábbi bűncselekményei alapján az is feltehető, hogy találomra kiválasztott embereket akart megölni.
Mindezek alapján a bíróság továbbra is úgy ítélte meg, megalapozottan feltételezhető, hogy S. Ábel szab...
2017-09-01 14:43:26
Teréz körúti robbantás - Terrorcselekmény előkészületével gyanúsították meg P. Lászlót
... mennyiségű robbanóanyaggal emberi életek kioltását eredményező robbantások fognak történi, ha nem teljesítik a követelését - ismertette a főügyész. Keresztes Imre megjegyezte: ezért a bűncselekményért 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.
A két rendőrt megsebesítő robbantással összefüggésben rögzítette: a főügyészség azzal is kiegészítette a gyanúsítottal közö...
2017-08-25 15:03:08
1 2 3 .................56 57 .........84 85 ........111 112 113 
Címkék: Meghosszabbították, Répássy Róbert, Czeglédy Csaba, Magyar Szocialista Párt, Demokratikus Koa, Keresztes Imre, garázda futballszurkolók, parlament határozatban, igazi csata, többi között, törzsszurkolók hosszabb, klub mérkőzéseit, ügyészi indítvánnyal, újonnan felállított, nyomozás bűncselekmény, gyanúsítotti kihallgatás, megalapozott gyanúhoz, bíróság határozatainak, kormánypárti képviselők, gyanú szerint, politikai élet, hatóságok emellett, bíróság mérlegelését, védelem részéről, törvényszék helyesen, ügyészség bűnszervezetben, tanácsvezető bíró, táblabíróság valamennyi, sorozatos bűncselekmények, vizsgálatok mielőbb, magyar külpolitikai, bíróság szerint, gyanúsított által, bíróság továbbra, főügyészség azzal, gyanúsítottal közö, bűncselekményért, terrorcselekmény, futballszurkolók, lakhelyelhagyási, szabadságvesztés, előkészületével, robbanóanyaggal, bűncselekmények, letartóztatását, kamcsatszkijban, költségvetésnek, bűncselekményei, bűnszervezetben, törzsszurkolók, összefüggésben,
© 2013 TVN.HU Kft.