|
|
|
...- Ha a csirkemájat sütés előtt villával megszurkáljuk, nem "köpköd" sütés közben.
- Amikor olcsóbb citromhoz jutok, bevásárolok belőle akár 1-2 kg-t is. A jól megmosott gyümölcs héját lereszelem, és cukorral összekeverve egy műanyag, zárható tetejű edénybe teszem és lefagyasztom. Süteményekhez kiváló!
- A citrom levét kifacsarom, és jégkocka készítőbe téve lefagyasztom. B... |
2013-04-26 20:37:36 |
|
|
|
|
|
|
... sajt, szórjuk a hús tetejére. Ezután a göngyölegeket forgassuk meg lisztben, tegyük jénai tálba, és jól locsoljuk meg tejföllel. Végül sütőben süssük készre.
Csülkös babgulyás
2010-08-10 13:24:25, kedd
Hozzávalók:
1 db kis füstölt csülök
Fél kgr bab /száraz beásztatva,vagy puha/
pirospaprika
só,bors
fo... |
|
2013-04-16 01:10:57 |
|
|
|
|
|
|
... csak egy igazán fanatikus burgonyaimádó kíván burgonyaleves után krumplifőzeléket.
- A menük összeállítás... |
2013-04-15 08:21:41 |
|
|
|
|
|
|
... csak egy igazán fanatikus burgonyaimádó kíván burgonyaleves után krumplifőzeléket.
- A menük összeállításánál mindig ügyelünk az egyes összetevők élettani hatására. Soha ne tálalj babgulyás után zöldbabfőzeléket, vagy frankfurti leves után lencsefőzeléket, mert kellemetlen délutánnal számolhatsz!
- Ha a csirkemájat sütés előtt villával megszurkáljuk, nem "köpköd" sütés k... |
|
2013-04-12 16:12:30 |
|
|
|
|
|
|
... hétvégén
Koppints nyugodtan az étlapról!
A menük összeállításánál mindig ügyel... |
|
2013-02-12 21:20:13 |
|
|
|
|
|
|
... nem tudod, mit süss, főzz a hétvégén
Koppints nyugodtan az étlapról!
A menük összeállításánál mindig ... |
2013-02-03 15:47:21 |
|
|
|
|
|
|
... hétvégén:
... |
2013-01-13 15:35:42 |
|
|
|
|
|
|
... a hétvégén
Koppints nyugodtan az étlapról!
A menük összeállításánál mindig ügyelünk az egyes össze... |
2012-12-03 23:24:50 |
|
|
|
|
|
|
... ízeire).
Legfinomabb ételeink egyetlen edényben készülnek, és
ezek mindig leveses, szaftos fogások.
Nagyon sok az olyan tartalmas leves, ami főétkezésnek is beválik, pl. gulyásleves, babgulyás, palóc leves, stb.
Az ősmagyarok, a nyugati népeket több ezer évvel megelőzve, ismerték és alkalmazták a szárított hús és tejpor készítését. Így egy ősmagyar lovas... |
2012-10-05 15:10:41 |
|
|
|
|
|
|
... magukkal
Mire elkészült a BABGULYÁS ...kicsit,- nem nagyon - lehiggadtak |... |
2012-08-20 17:37:54 |
|
|
|
|