Belépés
Ha a csirkemájat sütés előtt villával megszurkáljuk
...- Ha a csirkemájat sütés előtt villával megszurkáljuk, nem "köpköd" sütés közben.
- Amikor olcsóbb citromhoz jutok, bevásárolok belőle akár 1-2 kg-t is. A jól megmosott gyümölcs héját lereszelem, és cukorral összekeverve egy műanyag, zárható tetejű edénybe teszem és lefagyasztom. Süteményekhez kiváló!
- A citrom levét kifacsarom, és jégkocka készítőbe téve lefagyasztom. B...
2013-04-26 20:37:36
Túrós spenótfelfújt
... sajt, szórjuk a hús tetejére. Ezután a göngyölegeket forgassuk meg lisztben, tegyük jénai tálba, és jól locsoljuk meg tejföllel. Végül sütőben süssük készre.


Csülkös babgulyás
2010-08-10 13:24:25, kedd


Hozzávalók:

1 db kis füstölt csülök
Fél kgr bab /száraz beásztatva,vagy puha/
pirospaprika
só,bors
fo...
2013-04-16 01:10:57
Okos dolgok
... csak egy igazán fanatikus burgonyaimádó kíván burgonyaleves után krumplifőzeléket.
- A menük összeállítás...
2013-04-15 08:21:41
Hajdu István László
... csak egy igazán fanatikus burgonyaimádó kíván burgonyaleves után krumplifőzeléket.
- A menük összeállításánál mindig ügyelünk az egyes összetevők élettani hatására. Soha ne tálalj babgulyás után zöldbabfőzeléket, vagy frankfurti leves után lencsefőzeléket, mert kellemetlen délutánnal számolhatsz!
- Ha a csirkemájat sütés előtt villával megszurkáljuk, nem "köpköd" sütés k...
2013-04-12 16:12:30
Érdemes olvasni, mindenkinek!
... hétvégén

Koppints nyugodtan az étlapról!

A menük összeállításánál mindig ügyel...
2013-02-12 21:20:13
Konyhai turpiszságok
... nem tudod, mit süss, főzz a hétvégén

Koppints nyugodtan az étlapról!

A menük összeállításánál mindig ...
2013-02-03 15:47:21
Laci bácsi - konyhai turpisságok:
... hétvégén:

...
2013-01-13 15:35:42
Konyhai turpisságok
... a hétvégén

Koppints nyugodtan az étlapról!

A menük összeállításánál mindig ügyelünk az egyes össze...
2012-12-03 23:24:50
A magyar konyhaművészet gyökerei..
... ízeire).
Legfinomabb ételeink egyetlen edényben készülnek, és
ezek mindig leveses, szaftos fogások.
Nagyon sok az olyan tartalmas leves, ami főétkezésnek is beválik, pl. gulyásleves, babgulyás, palóc leves, stb.

Az ősmagyarok, a nyugati népeket több ezer évvel megelőzve, ismerték és alkalmazták a szárított hús és tejpor készítését. Így egy ősmagyar lovas...
2012-10-05 15:10:41
Tegnap éjjel... :))
... magukkal







Mire elkészült a BABGULYÁS ...kicsit,- nem nagyon - lehiggadtak |...
2012-08-20 17:37:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Hajdu István László, csirkemájat sütés, magyar konyhaművészet, citrom levét, göngyölegeket forgassuk, igazán fanatikus, menük összeállítás, menük összeállításánál, egyes összetevők, egyes össze, olyan tartalmas, nyugati népeket, ősmagyar lovas, zöldbabfőzeléket, összeállításánál, krumplifőzeléket, lencsefőzeléket, konyhaművészet, burgonyaimádó, megszurkáljuk, burgonyaleves, göngyölegeket, spenótfelfújt, süteményekhez, főétkezésnek, turpiszságok, összekeverve, lefagyasztom, összeállítás, pirospaprika, bevásárolok, kellemetlen, gulyásleves, alkalmazták, lehiggadtak, legfinomabb, turpisságok, mindenkinek, számolhatsz, csirkemájat, hozzávalók, ősmagyarok, kifacsarom, délutánnal, frankfurti, lereszelem, beásztatva, összetevők, készítését, megelőzve, készítőbe, babgulyás, locsoljuk, tejföllel, készülnek, tartalmas, fanatikus, forgassuk, nyugodtan, szárított, citromhoz, megmosott, elkészült, étlapról, tetejére, hétvégén, ételeink, koppints, lisztben, gyökerei, ügyelünk,
© 2013 TVN.HU Kft.