Belépés
x
... sonkaszeleteket és a tojást a bab tetejére helyezzük.
Ha nem cserépedényben készítjük, akkor lehetőleg vastag falú fazékba tegyük a hozzávalókat. Ilyenkor a sütőt elő lehet melegíteni, és a babon lévő víz kétujjnyival több legyen, mint amennyi ellepi. A fazék fedőjét alufóliával takarjuk le, hogy semmi illat, íz el ne illanhasson a fazékból.
október 15., 19:31
#8...
2011-04-02 17:26:28
Római tálas receptek
... fektetjük a sonkaszeleteket és a félbevágott tojásokat. (Ha nem cserépedényben készítjük, akkor vastag falú vaslábos vagy fazék alkalmas a sólet sütésére. Ilyenkor a sütőt elő kell melegíteni. A babon lévő víz legalább kétujjnyival több legyen, mint a bab. A fazék tetejét ne saját fedőjével, hanem alufóliával fedjük le!) A sóletet készíthetjük füstölt libacombbal vagy libamellel i...
2009-12-20 00:36:16
Csülkös receptkönyv
... hagymát, a zúzott fokhagymát, az aprított petrezselymet és az olajat felforraljuk. A keletkező habot leszedjük, majd lefedve 20 percig kislángon főzzük. (Ha szükséges, a vizet pótoljuk, hogy a babon mindig legyen víz!) Amikor a bab félig megfőtt, beletesszük a sáfrányt. Amikor kész, megsózzuk, lefedjük, levesszük a tűzről, és 30 percig állni hagyjuk. Kidobjuk belőle a hagymát és a...
2009-05-19 18:45:11
Disznótoros ételek
... sonkaszeleteket és a tojást a bab tetejére helyezzük. (Ha nem cserépedényben készítjük, akkor lehetőleg vastag falú fazékba tegyük a hozzávalókat. Ilyenkor a sütőt elő lehet melegíteni, és a babon lévő víz kétujjnyival több legyen, mint amennyi ellepi. A fazék fedőjét alufóliával takarjuk le, hogy semmi illat, íz el ne illanhasson a fazékból.)

Füstölt kolbásszal készült...
2008-12-01 23:30:51
1 
Címkék: babon lévő, fazék fedőjét, félbevágott tojásokat, sólet sütésére, fazék tetejét, sóletet készíthetjük, zúzott fokhagymát, aprított petrezselymet, olajat felforraljuk, keletkező habot, vizet pótoljuk, babon mindig, sonkaszeleteket, cserépedényben, petrezselymet, készíthetjük, kétujjnyival, hozzávalókat, felforraljuk, illanhasson, alufóliával, beletesszük, receptkönyv, disznótoros, félbevágott, libacombbal, libamellel, melegíteni, fokhagymát, kolbásszal, levesszük, fedőjével, megsózzuk, fektetjük, szükséges, keletkező, leszedjük, készítjük, kislángon, tojásokat, lehetőleg, helyezzük, ilyenkor, vaslábos, sütésére, receptek, aprított, legalább, takarjuk, tetejére, fazékból, pótoljuk, lefedjük, kidobjuk, sáfrányt, alkalmas, hagymát, fazékba, csülkös, hagyjuk, lefedve, füstölt, amennyi, tetejét, fedőjét, megfőtt, sóletet, október, készült, amikor, legyen,
© 2013 TVN.HU Kft.