Belépés
Illegális bevándorlás - Menedékkérők Olaszországba szállításáról szóló híreket cáfoltak a német hatóságok
... repülővel, chartergéppel szállították.
Az újabb állítólagos tervekről a BR mellett beszámolt a dpa német hírügynökség és több olasz lap. Matteo Salvini olasz kormányfőhelyettes-belügyminiszter pedig figyelmeztetett, hogy lezárat minden repülőteret, ha Németország vissza akar szállítani charterjáratokkal Olaszországban regisztrált menedékkérőket.
"Ha valaki, Berlinben va...
2018-10-07 20:11:59
A német kormánypártok megegyeztek a képzett munkavállalók bevándorlását szabályozó törvény alapelveiről
... megélhetését. Ez az elképzelés végül nem került bele a megállapodásba.
Az Angela Merkel kancellár vezette Kereszténydemokrata Unióval (CDU) és bajor testvérpártjával, a Horst Seehofer belügyminiszter vezette Keresztényszociális Unióval (CSU) kormányzó Német Szociáldemokrata Párt (SPD) nyomására elfogadták az úgynevezett sávváltás elvét. Ez azt jelenti, hogy lehetőséget adnak ...
2018-10-02 10:41:14
Újabb mélypontra süllyedt a német kormánypártok támogatottsága
... koalíciós vita erősen rontotta a kormánypártok választói megítélését.
Az Angela Merkel kancellár vezette Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a bajor testvérpárt, a Horst Seehofer belügyminiszter vezette Keresztényszociális Unió (CSU) a szavazatok 28 százalékát gyűjtené össze, ha most vasárnap lenne a szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás. Ez két százalékpontos csökkenés...
2018-09-28 14:46:48
Merkel: a kormánypártok túl sokat foglalkoztak önmagukkal, ezen változtatni kell
... bűncselekménnyel külföldieket gyanúsítanak. Az emberölés demonstrációkhoz vezetett, amelyeken több erőszakos esemény történt.
A kormánypártok vezetői - Angela Merkel, Horst Seehofer belügyminiszter, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke és Andrea Nahles, az SPD elnöke - kedden abban egyeztek meg, hogy Hans-Georg Maassen államtitkár lesz a belügyminisztériumban, jóval ...
2018-09-24 12:23:14
A német kormánypártok lezárták az alkotmányvédelmi hivatal vezetője körüli vitájukat
...
Horst Seehofer belügyminiszter, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke a koalíciós pártok vezetőinek egyeztetése után elmondta, hogy Hans-Georg Maassen európai és nemzetközi ügyekkel foglalkozik majd osztályvezetői beosztásban.
Hangsúlyozta, hogy a kormány cselekvőképes, és nem került szóba a koalíció felbontása.
Andrea Nahles, a Német Szociáldemokrata Párt (...
2018-09-23 21:44:37
Gyengítette a német koalíciós pártok vezetőinek hitelességét az alkotmányvédelmi hivatal vezetője körüli vita
...
A Bild am Sonntag című lap megbízásából végzett közvélemény-kutatás szerint a németek legnagyobb csoportja, 43 százaléka szerint Horst Seehofer belügyminiszter, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke hitelességét gyengítette leginkább a BfV elnöke, Hans-Georg Maassen körüli koalíciós konfliktus.
A németek 22 százaléka szerint leginkább Angela Merkel kancellár, a K...
2018-09-23 12:11:51
Áthelyezik a német alkotmányvédelmi hivatal vezetőjét
...
A koalíciós pártok vezetőinek tanácskozása után megjelent közleményben kiemelték, hogy Horst Seehofer belügyminiszter nagyra értékeli Hans-Georg Maassen belbiztonsági szaktudását. Hozzátették, hogy a tárcánál nem a BfV munkájának felügyeletével foglalkozik majd. Beosztásáról a miniszter szerdán ad tájékoztatást.
A belső elhárításért felelős nemzetbiztonsági szolgálat vez...
2018-09-18 19:55:08
Horst Seehofer: az AfD szembehelyezkedik a német állammal
... hogy ez igen, ez az Európa foglalkozik a problémával és cselekvőképes" - mondta Horst Seehofer.
"Nagyon-nagyon nyomatékosan javaslom, hogy kezdjünk hozzá" - emelte ki a német belügyminiszter. Hozzátette: jó lenne, ha a jövő tavaszi európai parlamenti választás előtt eredményeket lehetne felmutatni, mert "a lakosságnak nagyon fontos, hogy Európa cselekvőképes".
Ebben az ...
2018-09-14 13:41:38
Sajtóértesülés: a német alkotmányvédelem vezetője nem nyilvános adatokat adott át az ellenzéki AfD-nek
... a BfV elnökét a Bundestag belügyi bizottsága és a nemzetbiztonsági szolgálatok törvényhozási felügyeletét ellátó úgynevezett parlamenti ellenőrző testület (PKGr). Horst Seehofer belügyminiszter a meghallgatások után kijelentette, hogy töretlen az alkotmányvédelmi hivatal vezetőjébe vetett bizalma.
Kiállt Hans-Georg Maassen mellett a Horst Seehofer vezette bajor Keresztényszo...
2018-09-13 15:43:23
Illegális bevándorlás - Seehofer: aláírás előtt áll a német-olasz menekültügyi megállapodás
... Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke a szövetségi parlamentben (Bundestag) elmondott beszédében ismertette, hogy a tárgyalásokat befejezték, a megállapodást megszövegezték, és már csak a két belügyminiszter kézjegye hiányzik róla.
Hivatalos aláírási ceremóniát nem tartanak Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel.
Az aláírt iratokat postai úton "kicseréljük, hogy megtak...
2018-09-13 11:21:22
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .28 29 30 
Címkék: Menedékkérők Olaszországba, Horst Seehofer, Matteo Salvini, Angela Merkel, Kereszténydemokrata Unióval, Keresztényszociális Unióval, Német Szociáldemokrata Párt, Kereszténydemokrata Unió, Keresztényszociális Unió, Andrea Nahles, Hans-Georg Maassen, Kiállt Hans-Georg Maassen, német hatóságok, német kormánypártok, képzett munkavállalók, alkotmányvédelmi hivatal, német koalíciós, német alkotmányvédelmi, német állammal, német alkotmányvédelem, ellenzéki AfD-nek, német-olasz menekültügyi, újabb állítólagos, elképzelés végül, úgynevezett sávváltás, kormánypártok választói, bajor testvérpárt, szövetségi parlamenti, emberölés demonstrációkhoz, kormánypártok vezetői, koalíciós pártok, kormány cselekvőképes, koalíció felbontása, németek legnagyobb, miniszter szerdán, belső elhárításért, német belügyminiszter, jövő tavaszi, lakosságnak nagyon, nemzetbiztonsági szolgálatok, meghallgatások után, szövetségi parlamentben, tárgyalásokat befejezték, megállapodást megszövegezték, aláírt iratokat,
© 2013 TVN.HU Kft.