Regisztráció  Belépés
a fájdalom
... klinikákon) történhet, ahol több szakma képviselői (aneszteziológus, neurológus, radiológus, reumatológus, pszichológus stb.) dolgoznak. Magyarországon is működnek fájdalom ambulanciák, de ezek egyelőre csak a krónikus fájdalmak bizonyos típusait kezelik.

A krónikus fájdalmak hátterében álló okok az esetek jelentős részében egyáltalán nem, vagy csak nagyon lassan szünte...
2018-03-23 19:23:35
Izraeli fiatalokat gázolt el egy palesztin férfi Ciszjordániában
...
Ciszjordánia északi részén, Szamáriában az ottani telepekhez is vezető úton történt a gázolás, amelyről egyelőre nem mondták ki, hogy merénylet volt vagy véletlen baleset, de szándékosságra gyanakodnak.
A Mevo Dotán nevű telepesfalunál, Dzseníntől nyugatra történt incidensben a huszonhat éves palesztin gázoló csak könnyebben sérült meg. Az izraeli biztonságiak őrizete m...
2018-03-16 17:12:29
A floridai Key Westnél lezuhant az amerikai haditengerészet vadászrepülője, ketten meghaltak
... tengerbe.
A pilóta és a fegyverrendszerért felelős tiszt katapultált, de szerdán éjjel mindk...
2018-03-15 07:04:58
Ismét járható a 76-os főút Bagodnál
...
A baleset a 76-os főút 68-as kilométerszelvényében, Bagod közelében történt nem sokkal fél kilenc után, amikor egyelőre tisztázatlan körülmények között összeütközött két személygépkocsi.
A balesetben egy 19 éves ozmánbüki fiatalember a helyszínen életét vesztette, egy nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos, további három ember - köztük két gyermek - pedig könnyű sérülést sze...
2018-03-12 11:26:24
Elmeorvoshoz küldi a biztosító a veronai áldozatok gyászoló
... tekintettel!

A szülők azt sem értik, mi a célja a biztosítónak az eljárással. Ahogyan lapunknak fogalmaztak, jóhiszeműen remélték, hogy a döntéshozók empatikusan kezelik majd őket, ezzel szemben egyelőre nem látják, meddig húzódik még az ügyük.

A Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) nem kívánt reagálni. Figyelmünkbe ajánlották korábbi közleményüket, amelyben...
2018-02-23 07:45:22
Rupert Murdoch médiamogul megsérült vitorlázás közben
... ezelőtt történt, a 86 éves Murdoch kórházba is került Los Angelesben, ám az erről szóló információk csupán szerdán este kerültek nyilvánosságra.
A baleset körülményei és részletei egyelőre nem ismeretesek. Annyit tudni, hogy Murdoch az egyik fia, Lachlan jachtján pihent a Karib-tengeren, és súlyos hátsérüléssel került kórházba.
Az AP amerikai hírügynökség birtokába ker...
2018-01-18 07:04:49
Lezuhant Törökországban egy katonai oktatógép, halottak
... közeli Egirdir-tótól északra találták meg a repülő roncsát és a három katona holttestét.
Sehmus Günaydin, Isparta tartomány kormányzója az NTV-nek azt mondta, hogy a baleset pontos oka egyelőre nem ismert, de a térséget sűrű köd borítja.
A Hürriyet tekintélyes napilap által közölt háttérinformációk szerint a 2001-ben három CASA CN-235-ös is lezuhant Törökországban. Azokb...
2018-01-17 14:43:58
Őrizetbe vették az ukrán jogásznő feltételezett gyilkosát
... politikai vihart kavart Ukrajnában - több késszúrással gyilkolták meg Kijev környékén. Holttestét egy folyóban találták meg három nappal eltűnése után, január 1-jén.
A hatóságok egyelőre nem közöltek részleteket. Arszen Avakov belügyminiszter a Facebookon közzétett bejegyzésében azt ígérte, hogy kedden adnak részletes tájékoztatást. Ajder Muzsdabajev újságíró, az ATR krími t...
2018-01-08 20:05:02
Ismét jár a metró a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között
... közlekednek....
2018-01-06 15:22:23
Gázolt a 2-es metró
...
Erős János, a BKK fődiszpécsere az MTI-nek elmondta: a baleset a Batthyány térnél történt. A körülményeket egyelőre vizsgálják.
A baleset miatt a 2-es metró helyett a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között jelenleg pótlóbusz közlekedik - tájékoztatott a fődiszpécser....
2018-01-06 14:12:29
1 2 3 .....................68 69 ...........103 104 ..........136 137 138 
Címkék: Rupert Murdoch, Lezuhant Törökországban, Deák Ferenc, Mevo Dotán, Magyar Biztosítók Szövetsége, Sehmus Günaydin, CASA CN-235-ös, Arszen Avakov, Ajder Muzsdabajev, Erős János, palesztin férfi, amerikai haditengerészet, 76-os főút, veronai áldozatok, katonai oktatógép, ukrán jogásznő, 2-es metró, krónikus fájdalmak, esetek jelentős, ottani telepekhez, huszonhat éves, izraeli biztonságiak, helyszínen életét, döntéshozók empatikusan, erről szóló, baleset körülményei, repülő roncsát, három katona, baleset pontos, térséget sűrű, 2001-ben három, folyóban találták, hatóságok egyelőre, körülményeket egyelőre, baleset miatt, aneszteziológus, haditengerészet, belügyminiszter, személygépkocsi, ciszjordániában, törökországban, vadászrepülője, szándékosságra, nyilvánosságra, telepesfalunál, magyarországon, fődiszpécsere, bejegyzésében, összeütközött, feltételezett, körülményeket, tájékoztatott, közleményüket, tájékoztatást, hátsérüléssel, elmeorvoshoz, ciszjordánia, késszúrással, biztonságiak, reumatológus, pszichológus,
© 2013 TVN.HU Kft.