Regisztráció  Belépés
Rupert Murdoch médiamogul megsérült vitorlázás közben
... ezelőtt történt, a 86 éves Murdoch kórházba is került Los Angelesben, ám az erről szóló információk csupán szerdán este kerültek nyilvánosságra.
A baleset körülményei és részletei egyelőre nem ismeretesek. Annyit tudni, hogy Murdoch az egyik fia, Lachlan jachtján pihent a Karib-tengeren, és súlyos hátsérüléssel került kórházba.
Az AP amerikai hírügynökség birtokába ker...
2018-01-18 07:04:49
Lezuhant Törökországban egy katonai oktatógép, halottak
... közeli Egirdir-tótól északra találták meg a repülő roncsát és a három katona holttestét.
Sehmus Günaydin, Isparta tartomány kormányzója az NTV-nek azt mondta, hogy a baleset pontos oka egyelőre nem ismert, de a térséget sűrű köd borítja.
A Hürriyet tekintélyes napilap által közölt háttérinformációk szerint a 2001-ben három CASA CN-235-ös is lezuhant Törökországban. Azokb...
2018-01-17 14:43:58
Őrizetbe vették az ukrán jogásznő feltételezett gyilkosát
... politikai vihart kavart Ukrajnában - több késszúrással gyilkolták meg Kijev környékén. Holttestét egy folyóban találták meg három nappal eltűnése után, január 1-jén.
A hatóságok egyelőre nem közöltek részleteket. Arszen Avakov belügyminiszter a Facebookon közzétett bejegyzésében azt ígérte, hogy kedden adnak részletes tájékoztatást. Ajder Muzsdabajev újságíró, az ATR krími t...
2018-01-08 20:05:02
Ismét jár a metró a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között
... közlekednek....
2018-01-06 15:22:23
Gázolt a 2-es metró
...
Erős János, a BKK fődiszpécsere az MTI-nek elmondta: a baleset a Batthyány térnél történt. A körülményeket egyelőre vizsgálják.
A baleset miatt a 2-es metró helyett a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között jelenleg pótlóbusz közlekedik - tájékoztatott a fődiszpécser....
2018-01-06 14:12:29
Megszakadt a kapcsolat a Bajkonúrból felbocsátott első angolai műholddal
... meg.
Szakértők még nem adták fel a reményt a kommunikáció helyreállításával kapcsolatban, rámutatva, hogy hasonló esetek elő szoktak fordulni.

A műhold elvesztéséről hivatalosan egyelőre senki sem beszél, ám ha mégis ez történt, akkor az aggályokat vet fel azzal kapcsolatban, hogy mennyire működik megbízhatóan az orosz űrágazat. November 28-án a Vosztocsnij űrbázi...
2017-12-27 16:52:25
Kanadai szakértők bevonásával próbálják eloltani a nagymajtényi földgázkút lángjait
... balesetben senki nem sérült meg.
A helyszínre vezényelt tűzoltók biztosították, hogy a többméteres lángok ne gyújtsák meg a közeli gazdaságokat, de - a robbanásveszélytől tartva - egyelőre hozzá sem fogtak a tűz eloltásához. A Szamos katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU) közleménye szerint az oltási művelet megkezdéséhez kanadai szakértők érkezését várják, akiket a földgázki...
2017-12-19 10:41:53
Osztrák gázrobbanás - Olaszországban válsághelyzetet hirdettek az ausztriai gázterminál robbanása miatt
...
Carlo Calenda hangsúlyozta, hogy az ausztriai baleset komoly gázellátási problémához vezetett Olaszországban. A miniszter hozzátette, hogy gázhiányt egyelőre nem okozott, mivel Olaszország tartalékait használja fel. Ezek azonban legfeljebb néhány hétig elegendőek. A miniszter az olaszországi gázellátás diverzifikációját szorgalmazta.
Az ENI olasz energiaszolgáltató sze...
2017-12-12 17:21:55
Lavinaveszély miatt felfüggesztették a Kelemen-havasokban lezúdult pénteki lavina harmadik áldozatának a keresé
... áldozatot egy olyan térségben kellene keresni, ahol két völgy találkozik egymással. Pénteken a kisebbik völgyön zúdult le a lavina, és a nagyobbik völgyön is bármikor elindulhat.
"Egyelőre nem tudjuk, mikor kezdhetjük újra a kereséseket" - idézte a Mediafax a hegyi mentők vezetőjét.
A két hivatásos tűzoltóból és egyikük barátnőjéből álló önkéntes hegyi mentő csapat a r...
2017-12-02 13:10:13
16 menő dolog Finnországban
... alapjövedelem.
2017 januárjától a finn lakosokat havi 560 euró alapjövedelem illeti, melyet minden egyes személy alanyi jogon megkap, aki lakóhellyel rendelkezik az országban. A projekt egyelőre kísérlet jellegű, ám az eddigi adatok rendkívül biztatóak.

Valóságos úttörőnek számítanak a főváros speciális kialakítású földalatti hulladékgyűjtő rendszerének köszönhetőe...
2017-11-22 13:17:43
1 2 3 .....................68 69 ...........102 103 ..........135 136 137 
Címkék: Rupert Murdoch, Lezuhant Törökországban, Deák Ferenc, Sehmus Günaydin, CASA CN-235-ös, Arszen Avakov, Ajder Muzsdabajev, Erős János, Carlo Calenda, katonai oktatógép, ukrán jogásznő, 2-es metró, nagymajtényi földgázkút, ausztriai gázterminál, erről szóló, baleset körülményei, repülő roncsát, három katona, baleset pontos, térséget sűrű, 2001-ben három, folyóban találták, hatóságok egyelőre, körülményeket egyelőre, baleset miatt, kommunikáció helyreállításával, műhold elvesztéséről, orosz űrágazat, helyszínre vezényelt, többméteres lángok, közeli gazdaságokat, oltási művelet, ausztriai baleset, miniszter hozzátette, olaszországi gázellátás, olyan térségben, kisebbik völgyön, nagyobbik völgyön, hegyi mentők, finn lakosokat, projekt egyelőre, eddigi adatok, főváros speciális, felfüggesztették, válsághelyzetet, belügyminiszter, törökországban, olaszországban, nyilvánosságra, hulladékgyűjtő, lavinaveszély, tájékoztatást, alapjövedelem, hátsérüléssel, biztosították, tájékoztatott, finnországban, elvesztéséről,
© 2013 TVN.HU Kft.