Regisztráció  Belépés
Tallóztam
... zivatarfelhőből - magyarázta Pártai Lucia, aki azt javasolja, vegyük komolyan az előrejelzéseket és zivataros időszakban húzódjunk biztonságba.
- Ellentétben más áramütéses balesetekkel, a villámcsapásnál az átfutási idő olyan rövid, hogy a testen akár 100 Amper is keresztülfuthat anélkül, hogy károsodást okozna.
A legfőbb veszély, hogy az izmok görcse miatt ...
2018-07-18 21:16:02
Borzasztó tragédia a foci v.b. után, ketten meghaltak
... győzelmi pillanatban, ahol - a nyakát kitörve - az életét vesztette. Saint-Felixben is sajnálatos eset történt, egy 30 éves férfi egyfának rohant az autójával, s ő sem élte túl a balesetet.
Lyonban, Bordeaux-ban és Marseille-ben fiatalok százai tomboltak az utcákon, rengeteg autót szétvertek, kukákat gyújtottak fel egészen a kora hétfői órákig.
Forrás: hotbul...
2018-07-18 14:29:59
Az Élet olyan, mint egy vonatutazásAz Élet olyan, mint egy vonatutazás


Gyakran beszállunk, kiszállunk, vannak balesetek, néhány megállónál kellemes meglepetésekkel találkozunk, míg mély szomorúsággal a másiknál.
Amikor megszületünk és felszállunk a vonatra, olyan emberekkel találkozunk, akikről azt hisszük, hogy e...
2018-07-15 17:43:27
Egy panelban lakik Gáborka, az őzgida
... Sziakomárom.sk számolt be.

Már lassan egy hónapja, hogy a komáromi Vendégh Gábor autója előtt egyszer csak felbukkant egy őzcsalád. Az anya, valamint nagyobb gidája elkerülte a balesetet, a legkisebb, akkor még csak körülbelül két hetes gida azonban egyenesen az autó kerekének ugrott.

Mikor a kicsi nekiugrott a kerekemnek, azonnal megálltam. Kiszálltam,...
2018-07-12 20:32:53
Raphael arkangyal
... egésznek
- ha véget ért egy kapcsolatunk, és le vagyunk törve
- ha úgy érezzük, elvesztettük a lelkiségünket.Valahányszor fizikai bajt érzel magadon vagy más embereken, állatokon (baleset is lehet), kérd Raphael arkangyalt a gyors gyógyuláshoz és figyelj a belső sugallataidra, mert azon keresztül mondja meg hogy mit tudsz te tenni.
Ha távgyógyítást szeretnél létreho...
2018-07-11 08:16:28
Érdekesség
... gyümölcsökkel táplálkozik, Erdélyben nem véletlenül láthatóak időnként búzatáblákban, de azért a dögökről nem mondott le. További tippek a videóban!

Amerikában évente több száz baleset történik azért, mert a nemzeti parkokban táborozó családok a sátrakban tartják az ennivalót. Ezt pedig a medve óhatatlanul kiszagolja. Arrafelé már vannak olyan táblák a frekventált kirá...
2018-07-10 22:57:28
Amikor Amerika lő le egy utasszállítót
... miatt vált viharos politikai botránnyá.

Az Egyesült Államokkal szemben ellenséges iráni síita teokrácia szándékos atrocitásnak minősítette az esetet, az USA viszont sajnálatos balesetnek. Washingtonban azzal védekeztek, hogy az utasszállítót összekeverték egy F-14-es vadászbombázóval, ráadásul a gép a Bandar i-Abbaszban található katonai légibázis felől érkezett, és sü...
2018-07-05 22:54:24
Szép napot mindenkinek!


Ma már tudományosan alátámasztott tény, hogy a hirtelen frontbetörésekkor megnő a balesetek, a (kora)szülések száma, valamint a sebészeti beavatkozások után több műtéti szövődménnyel kell számolni. Legtöbbünk...
2018-07-04 06:16:38
Terápiás mesekönyvet adott ki a Bethesda Gyermekkórház
... nyújthatnak nekik a gyógyulás során vagy a traumák feldolgozásában. A szakemberek abban is segítenek a szülőknek, hogy melyik mesét olvassák műtét előtt, rehabilitáció közben vagy akár egy baleset után.
A kötethez egy képmelléklet is tartozik, amelyben a gyógyításban részt vevő kollégákat megközelíthető módon mutatják be a gyermekeknek.
A kórházban hosszabb ideig tartózk...
2018-07-02 21:06:11
Krónika 8. rész (kérdések, napirend után)
...
Jobbik: vállalja a kormány a munkahelyi balesetek csökkentését?
Ander Balázs (Jobbik) arról beszélt, hogy a munkavállalói jogokat az elmúlt nyolc évben kiüresítették, a szakszervezeteket pedig meggyengítették. A képviselő azt kérdezte, hogy a kormány vállalja-e, hogy csökkenti a munkahelyi balesetek számát, amely az előző ciklusban egyharmaddal emelkedett.
Bodó Sánd...
2018-06-25 18:32:42
1 2 3 ...............365 366 .......548 549 ........730 731 732 
Címkék: Amikor Amerika, Bethesda Gyermekkórház, Pártai Lucia, Vendégh Gábor, Egyesült Államokkal, Ander Balázs, Bodó Sánd, panelban lakik, testen akár, legfőbb veszély, izmok görcse, nyakát kitörve, életét vesztette, kora hétfői, komáromi Vendégh, autó kerekének, kicsi nekiugrott, gyors gyógyuláshoz, belső sugallataidra, nemzeti parkokban, sátrakban tartják, medve óhatatlanul, frekventált kirá, utasszállítót összekeverték, hirtelen frontbetörésekkor, sebészeti beavatkozások, gyógyulás során, traumák feldolgozásában, szakemberek abban, baleset után, gyógyításban részt, kórházban hosszabb, munkahelyi balesetek, munkavállalói jogokat, elmúlt nyolc, szakszervezeteket pedig, kormány vállalja-e, előző ciklusban, vadászbombázóval, zivatarfelhőből, előrejelzéseket, villámcsapásnál, meggyengítették, feldolgozásában, meglepetésekkel, keresztülfuthat, megközelíthető, szövődménnyel, szomorúsággal, gyermekkórház, alátámasztott, rehabilitáció, lelkiségünket, bwiqweftwcjoc, sugallataidra, gyümölcsökkel, utasszállítót,
© 2013 TVN.HU Kft.