Regisztráció  Belépés
Gálakoncerttel ünnepli születésnapját az Óbudai Danubia Zenekar
... hangversenyen, amely Szentpáli Roland La follia című darabjának ősbemutatója is egyben. Az esten Lutoslawski Paganini-variációk és Rahmanyinov Rapszódia egy Paganini témára című virtuóz műve Balog József zongoraművész előadásában hallható.
A Budapest Music Centerben (BMC) folytatódik a Händel-sorozat és az 5-12 év közöttieknek szóló Kalandra fül! program is.
Az ügyvezet...
2018-09-18 17:15:32
Balog Zoltán lemond mandátumáról
...
Balog Zoltán az MTI-nek elmondta, mandátumáról elsősorban azért mond le, mert egyháza, a Magyarországi Református Egyház és a gyülekezete visszahívja szolgálatba, és ez az egyház törvényei szerint összeegyeztethetetlen képviselői munkájával.
Hozzátette ugyanakkor, a mandátumról lemondás nem jelenti azt, hogy elhagyná a közéletet, hiszen mind a Polgári Magyarországért Ala...
2018-09-12 23:34:09
Csaknem nyolcvan pécsi hangversenyt ad az évadban a Pannon Filharmonikusok együttes
... trombitavirtuózzal, Kiss József oboaprofesszorral és a Puccini-esten olasz operacsillagokkal is találkozhat a közönség. Fellép többek között Banda Ádám, Giovanni Guzzo, Bogányi Gergely és Balog József - írták.
Horváth Zsolt tájékoztatása szerint a PFZ továbbviszi jól ismert bérletsorozatait, a köztük a Kodály-, és Breitner-sorozatot. Az elsősorban a régió lakosainak szóló Pa...
2018-09-11 17:23:47
Közgazdász-vándorgyűlés - Banki vezérigazgatók: tévhit, hogy magas a bankszektor nyereségessége
... oka, hogy a jegybank kommunikációja főleg a lakosságot célozta meg a fix kamatozású kölcsönök népszerűsítésében, másrészt a vállalatok nagyobb arányban képesek devizahiteleket felvenni.
Balog Ádám, az MKB vezérigazgatója szintén a jövedelmezőséget mondta a bankszektor előtt álló legnagyobb kihívásnak. Úgy ítélte meg: az ügyfelek rengeteget tanultak a pénzügyi válságból, és tu...
2018-09-07 13:43:50
CAFe Budapest - Száznál több kortárs program októberben
... Fruzsina ruhatervezővel, Az Ügy címmel mutatják be a Trafóban rendhagyó műfajú "catwalk koncertjüket", amely Kodály Székely Fonójából merítve visz el a magyar bürokrácia útvesztői közé.
Balog József zongoraművész lemezbemutató koncertjéről mesélt: a BMC színpadán Wolf Péter Wolf-temperiertes Klavier című munkáját ismerheti majd meg a CAFe Budapest közönsége.
Varró Dániel...
2018-09-05 13:00:47
Az államok közül csak a magyar segít – interjú a maron
... hagyva, tőrödnek velük. Nektek pedig az a feladatok, hogy az oldalatokon keresztül bátorítsátok az embereket.

S4C.news - Kassab Adonis

Külön köszönetet mondunk Balog Gellértnek, aki munkájával segítette az interjú elkészítését.


Forrás: https://orientalista.hu/az-allamok-k ozul-csak-a-magyar-segit-interju-a-m aronita-patriarkaval/[...
2018-09-01 23:14:52
Az MSZP közérdekű adatigényléssel fordul az Állami Számvevőszékhez
... hogy levélben fordult többek között az emberi erőforrások miniszteréhez. Mint közölte, nem kapott választ arra a kérdésére, hogy Domokos László megállapításai után felvették-e a kapcsolatot Balog Zoltán korábbi szakminiszterrel, ahogy arra sem, mennyi kár érte a magyar adófizetőket, illetve, hogy kiket érintett Domokos László korrupciós megállapítása. Válasz nélkül maradt az a fel...
2018-08-31 12:50:29
Kisjátékfilmeket és filmfesztivált támogat a médiatanács
... Magyar Média Mecenatúra Program 2018-as Huszárik Zoltán-pályázatának első fordulójában támogatja.
A cirkuszalapító Eötvös Aladár gyerekkori történetét Steinmetz Anikó viszi filmre. Balog Ernő Zoltán készít filmet Kucsera Ferenc vértanúságáról, Szentiványi Gábor pedig egy csapdába esett katona történetét meséli el.
A '80-as években a pártállam egyik ügynöke kerül visszá...
2018-08-31 12:42:47
Magyar Idők - Polgári piknik: középpontban az EP-kampány
... veszíteni. Kifejtette: a Magyarország előtt álló lehetőségek óriásiak, de komoly veszélyek is leselkednek ránk, és ezek közül a migráció áll az első helyen.
A polgári pikniket 2004 óta a Balog Zoltán által vezetett Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezi a kötcsei Dobozy-kúrián. A találkozókon elhangzott kormányfői beszédek rendre széles körű hazai és nemzetközi vissz...
2018-08-29 10:21:16
Balog Gábor : HoldvarázsBalog Gábor : Holdvarázs


A holdat, úgy egészben
sárgasajtosan adom neked.
Ma viheted!
Mehet párnaszélre, csücsökre
és oszthatod.
Minden szeletjét adhatod ennek-annak.
Krőzus én leszek,
mert tőlem kaptad,
ma éjjel
félősen indult ölelés...
2018-08-28 20:27:51
1 2 3 .............329 330 .......493 494 .......657 658 659 
Címkék: Óbudai Danubia Zenekar, Balog Zoltán, Pannon Filharmonikusok, CAFe Budapest, Állami Számvevőszékhez, Magyar Idők, Balog Gábor, Szentpáli Roland La, Lutoslawski Paganini-variációk, Rahmanyinov Rapszódia, Balog József, Budapest Music Centerben, Magyarországi Református Egyház, Polgári Magyarországért Ala, Kiss József, Banda Ádám, Giovanni Guzzo, Bogányi Gergely, Horváth Zsolt, Balog Ádám, Kodály Székely Fonójából, Wolf Péter Wolf-temperiertes Klavier, Varró Dániel, Kassab Adonis, Balog Gellértnek, Domokos László, Magyar Média Mecenatúra Program, Huszárik Zoltán-pályázatának, Eötvös Aladár, Steinmetz Anikó, Balog Ernő Zoltán, Kucsera Ferenc, Szentiványi Gábor, Magyar Polgári Együttműködés Egyesület, bankszektor nyereségessége, államok közül, magyar segít, esten Lutoslawski, gyülekezete visszahívja, egyház törvényei, mandátumról lemondás, régió lakosainak, jegybank kommunikációja, lakosságot célozta, vállalatok nagyobb, jövedelmezőséget mondta, bankszektor előtt, ügyfelek rengeteget,
© 2013 TVN.HU Kft.