Regisztráció  Belépés
Az EU szankciókkal sújt több venezuelai tisztségviselőt
... Gustavo Gonzalez Lopez titkosszolgálati vezető, valamint Tarek William Saab legfőbb ügyész és Antonio Benavides, a nemzeti gárda korábbi parancsnoka, továbbá Tibisay Lucena, az országos választási tanács elnöke, valamint Maikel Moreno, a legfelsőbb bíróság elnöke került fel a szankciókkal sújtottak listájára.
A miniszterek a külügyi tanács nyilatkozata szerint aggodalmukat fe...
2018-01-22 13:43:48
Karácsony: fideszes áldemokrácia helyett szociális demokráciát!
... hiszi, hogy bárki ilyen országban szeretne élni.
Közölte: az elmúlt nyolc évben a politika mindennel foglalkozott, csak azzal nem, ami a magyar embereknek fontos. Hozzátette: a választási szövetséget azért hozták létre, hogy az embereknek valódi kormányuk legyen, mert a politika munka, a politikusok dolga pedig a szolgálat.
"Nem a magyar nép a kormány szolgája, hanem a k...
2018-01-17 12:30:01
Orbán a Welt am Sonntagnak: "nem lehet a világnak úgy segíteni, hogy tönkretesszük a saját népünket"
... ugyanannyi média van a kormány ellen, mint mellette. A gond az, hogy "gyenge az ellenzék, és ez frusztrálja a baloldali újságírókat".
Az Állami Számvevőszék vizsgálatairól azt mondta: a választási küzdelem finanszírozásában gondatlanul eljáró pártoknak számolniuk kell a jogi következményekkel, és ő a Fidesz elnökeként mindig is ügyelt a törvényes gazdálkodásra.
Az EU-s m...
2018-01-14 21:16:21
Akarsz-e újra igazságos adórendszert?
... arról se feledkezzünk meg, hogy baloldalon lehetnek olyan szavazók (nem biztos, de azért feltételezzük) akik az orruknál képesek tovább látni....
2018-01-14 08:35:22
Nem sikerült megválasztani az új cseh államfőt, Zeman és Drahos jutottak a második fordulóba
... a latban, kinek a támogatására szólítanak fel az első körben sikertelen elnökjelöltek, illetve a politikai pártok.
Milos Zeman nagy sikernek minősítette győzelmét az első elnökválasztási körben és felszólította híveit, hogy két hét múlva is járuljanak az urnákhoz. Külön kiemelte: míg öt éve az első körben 24 százalékot, most majdnem 39 százalékot kapott. Leszögezte: az első ...
2018-01-13 17:22:45
Európában tilos a demokrácia?
... elhíresült mondat...
2018-01-13 13:55:05
SZEMBe A FORGALOMMAL
... az összefogást.
Sokan el sem hitték, hogy ez spontán megmozdulás volt, de aki ott volt, az tudja: senkit nem érdekelt a pártvezetők szánalmas vergődése, a választók ott és akkor választási győzelmet szerettek volna, és senki nem azért vett részt ezen a rendezvényen, hogy négy évre biztosítsa szeretett vezérkéinek helyét a parlamenti padsorokban.
Most is közel a perc, ami...
2018-01-10 19:00:13
Berlusconi: ha a jobbközép kormányra kerül, megállítja az olaszországi migrációt
... munkavégzésre, ezért a törvény megszegésére kényszerülnek, feketén dolgoznak, prostitúcióból, drogkereskedelemből, lopásból tartják fent magukat - mondta Berlusconi.
A jobbközép választási koalíciót vezető Hajrá Olaszország (FI) politikusa hangsúlyozta, hogy az olaszoknak a migrációval szembeni félelmeit kizárólag a migráció leállításával lehet eloszlatni, a migráció lelassí...
2018-01-08 17:32:52
Katalán választás - A hiányzó többség ellenére nem mond le a kormányzás lehetőségéről a győztes liberális párt
... azokat, akik sürgetik parlamenti megmérettetését az elnöki posztért, kifejtve, hogy úgy véli: a konzervatív Néppárt (PP) és a Spanyol Szocialista Munkáspárt (PSOE) saját "katasztrofális" választási szerepélésről kívánja ezzel elterelni a figyelmet.
Hibáztatta a két hagyományos nagy pártot, amiért az elmúlt években tanúsított magatartásuk, döntéseik hozzájárultak a nacionalizm...
2018-01-08 14:42:23
Fidesz: a Czeglédy-ügy az egész baloldal korrupciós ügye
... Fidesz-frakció szóvivője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra: sajtóhírek szerint Czeglédy Csaba baloldali politikus iskolaszövetkezetében dolgozó fiataloknak a 2014-es választási kampányban diákmunkaként szórólapozniuk, standolniuk és aláírást gyűjteniük kellett.
A diákokat nem csak anyagilag, hanem politikailag is "gátlástalanul" kihasználták - jelent...
2018-01-07 11:41:26
1 2 3 ................109 110 ........163 164 ........217 218 219 
Címkék: SZEMBe FORGALOMMAL, Gustavo Gonzalez Lopez, Tarek William Saab, Antonio Benavides, Tibisay Lucena, Maikel Moreno, Állami Számvevőszék, Milos Zeman, Hajrá Olaszország, Spanyol Szocialista Munkáspárt, Czeglédy Csaba, saját népünket, második fordulóba, jobbközép kormányra, olaszországi migrációt, hiányzó többség, kormányzás lehetőségéről, győztes liberális, egész baloldal, nemzeti gárda, országos választási, legfelsőbb bíróság, szankciókkal sújtottak, külügyi tanács, elmúlt nyolc, politika mindennel, magyar embereknek, választási szövetséget, embereknek valódi, politika munka, politikusok dolga, kormány szolgája, kormány ellen, baloldali újságírókat, választási küzdelem, jogi következményekkel, törvényes gazdálkodásra, orruknál képesek, támogatására szólítanak, első körben, politikai pártok, első elnökválasztási, pártvezetők szánalmas, parlamenti padsorokban, törvény megszegésére, jobbközép választási, migrációval szembeni, migráció leállításával, migráció lelassí, elnöki posztért, konzervatív Néppárt,
© 2013 TVN.HU Kft.