Regisztráció  Belépés
Mounaji Barbi: Sorsszerű találkozások
... vesz minket körül. Család, barátok, kollegák, szomszédok. Az emberi kapcsolatok mindegyikének megvan a maga sajátossága. Egy dolog azonban mindig biztos: minden egyes kapcsolat, legyen az barátság, párkapcsolat, viszony vagy munkakapcsolat, nem véletlenül jön létre.


Lesznek, akik végigkísérik az életünket, és lesznek, akik csak epizódszereplők az egyes életsz...
2018-04-26 17:22:51
Húsvét 4. vasárnapja 04.22
... találkozunk itt. Jézus sok időt fordított arra, hogy a kiválasztottak megismerjék személyét és elsajátítsák életmódját. Az volt a szándéka, hogy ő és az általa kiválasztottak között közösség és barátság alakuljon ki. Soha nem tekintett úgy tanítványaira, mintha szolgák lettek volna, nem várta azt, hogy kiszolgálják. Barátainak tekintette őket, akikkel megosztotta életét. Amikor va...
2018-04-22 08:49:53
Playmobil: Ragacs hot dog standdal-Szellemirtók (9222)
szellemirtók mókás, rengeteg kalamajkát okozó szelleme először betérő vendégként jelenik meg a csapat házában, később, a nagy sikerű rajzfilm sorozatban pedig már saját személyiséggel rendelkező, barátságos háziszellemként. A mindenre elszánt, félelmet nem ismerő szellemvadászok zöld színű hőse ragadós mivoltáról kapta a nevét, hiszen bárhol is jár, neon zöld, nyúlós, ragacsos any...
2018-04-12 18:52:16
Mese az erdőről
Tudnod kell, kedvesem, hogy amikor a Jóisten a világot megteremtette, és már mindennel készen volt, összehívta négy legkedvesebb angyalát, hogy szétossza közöttük a világ kincseit. Az igazi kincseket.

Egyiknek a jóságot adta, hogy szálljon vele az emberek közé, és mindenkinek a szívébe tegyen egy kis darabkát.

A másodiknak a szeretetet adta, s a harmadiknak a ...
2018-04-10 15:31:05
Magyarországon a kormánypárt és a kormánybarát média terjesz
... hogy Kelethez vagy Nyugathoz akarnak tartozni. Ők sérülékenyek, meg tudja célozni őket az orosz és a magyar állami propaganda.

Ráadásul ha egyes ügyekre kérdezünk rá, a Nyugat-barátság ellenére is fogékonyabbak az emberek a propagandára és az álhírekre: például elhiszik, hogy a kijevi Majdan téren kitört forradalmat az amerikaiak szervezték.

Győri Lóránt szer...
2018-04-05 21:02:04
Puskin halála...
... vissza; ekkor fejezte be az Anyegint, és szintén ebben az évben vette feleségül a szépséges Natalja Goncsarovát. A cár aztán rövid idő múlva ismét Pétervárra rendelte az írót, aki 1831 során barátságot kötött Gogollal, idővel pedig a kamarás-apródi rangot is megszerezte.

Művészetében ebben az időszakban a történelmi-hazafias téma és az orosz mondavilág dominált, az íróg...
2018-03-29 20:27:42
Puskin halála...
... vissza; ekkor fejezte be az Anyegint, és szintén ebben az évben vette feleségül a szépséges Natalja Goncsarovát. A cár aztán rövid idő múlva ismét Pétervárra rendelte az írót, aki 1831 során barátságot kötött Gogollal, idővel pedig a kamarás-apródi rangot is megszerezte.

Művészetében ebben az időszakban a történelmi-hazafias téma és az orosz mondavilág dominált, az íróg...
2018-03-29 20:27:38
Iszlám és Mohamed, skótok
... teremtményemet Atlantisz idejében,amikor Jeruzsálem fogságba ejtett. Csillagmedve nem ismeri az embereket, soha nem élt a Földön, magányos csillaga volt a medvéknek.

Mohamed barátságos, jóságos, nyílt, őszinte, minden tökéletes tulajdonsággal felruházott Istene volt a népének a sivatagban, mint növénytermesztők. Ezt már régen átírták a Rákóczi terével Miskolcnak patológ...
2018-03-27 15:46:16
Megfestett idő
Az alábbi írásom jelenik meg a szél-járás következő számában.


A megfestett idő
Portrévázlat Varga György festőművészről

Közel négy évtized megszenvedett barátság köt össze bennünket. Mindketten konokul tesszük a dolgunkat, s ha közben egy-egy évre elsodor egymástól bennünket az élet, akkor is tudunk egymásról, s a távolodások és közeledések ellenére...
2018-03-27 07:13:05
Wass Albert - Te és a világWass Albert - Te és a világA barátságrólVolt egyszer egy ember, aki szépnek látta a világot, akinek nem voltak ellenségei és aki azt hitte, hogy megelégedett.

De volt három barátja.

Az egyik minden nap...
2018-03-23 00:37:51
1 2 3 ............301 302 ......452 453 ......601 602 603 
Címkék: Mounaji Barbi, Wass Albert, Győri Lóránt, Natalja Goncsarovát, Portrévázlat Varga György, kormánybarát média, emberi kapcsolatok, maga sajátossága, dolog azonban, egyes életsz, kiválasztottak megismerjék, általa kiválasztottak, csapat házában, nagy sikerű, mindenre elszánt, világot megteremtette, világ kincseit, igazi kincseket, jóságot adta, emberek közé, szívébe tegyen, szeretetet adta, magyar állami, kijevi Majdan, amerikaiak szervezték, évben vette, szépséges Natalja, kamarás-apródi rangot, orosz mondavilág, alábbi írásom, szél-járás következő, egyik minden, növénytermesztők, epizódszereplők, háziszellemként, szellemvadászok, festőművészről, kiválasztottak, munkakapcsolat, tulajdonsággal, magyarországon, teremtményemet, személyiséggel, mindegyikének, fogékonyabbak, megszenvedett, megteremtette, tanítványaira, szellemirtók, kormánybarát, találkozások, legkedvesebb, elsajátítsák, propagandára, portrévázlat, párkapcsolat, művészetében, csillagmedve, megelégedett, sérülékenyek, kiszolgálják, végigkísérik,
© 2013 TVN.HU Kft.