Regisztráció  Belépés
Orosz krémes
... 1 db tojás
0,8 dkg sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
10 dkg tejföl
A kakaóshoz:
2 dkg kakaó
A tésztalapokra:
1/2 üveg baracklekvár
25 dkg dió
A krémhez:
4 ek liszt
34 dkg sűrített tej (cukrozott)
20 dkg vaj
1 csomag vaníliás cukor
4 dl habtejszín
A ...
2018-07-10 23:54:09
Diós rácsos
...

50 dkg liszt,25 dkg margarin 2 tojássárgája
1 dl tejföl 1 cs sütőpor 10 dkg cukor
töltelék
baracklekvár,20 dkg dió,15 dkg porcukor
2 tojásfehérje habnak

A hozzávalókat összegyúrjuk, majd 2/3 rész tésztát tepsi nagyságúra nyújtjuk ! Lekenjük lekvárral . A diót összekeverjük a porcukorral és a tojások felvert habjával majd rásimítjuk a lekvá...
2018-07-06 09:41:13
Alkothatunk új szavakat?
...

baracklekvár - lekvárfőzés

holnaptöltő

apacslegény-legényfogóra gondoltam, ellenőriztem őket, hogy egybe kell-e írni....
2018-07-03 19:39:12
Böbe-féle puncsos
...
2018-06-25 18:02:49
Klasszikus Rákóczi túrós
... túró
15 dkg porcukor
5 dkg mazsola
2 ek búzadara
1 db citrom
Hab:
3 db tojás fehérje
15 dkg kristálycukor
10 dkg baracklekvár a kenéshez





Elkészítés

A lisz...
2018-06-24 15:26:27
Diós-kakaós csodasüti
... tej
20 dkg liszt
2 evőkanál kakaópor
1/2 csomag sütőpor
A rudak töltéséhez:
20 dkg darált dió
ízlés szerinti mennyiségű cukor
baracklekvár
A mázhoz:
1 csomag főzés nélküli vaníliás pudingpor
18 dkg margarin
18 dkg porcukor
2 evőkanál tej
A díszítéshez:
fehé...
2018-06-22 23:54:07
Tallóztam
... liszt
2 mokkáskanál sütőpor
1 tojássárgája
4 dkg porcukor
1 citrom leve és reszelt héja
Az alsó lap lekenéséhez:
3-4 evőkanál baracklekvár
A töltelékhez:
8 tojássárgája
28 dkg cukor
25 dkg darált dió
4 csapott k. rétesliszt
8 tojásfehérje kemény habja

A bevoná...
2018-06-16 16:30:12
Király lepény (diós-lekváros-csokis süti)
... 28 dkg liszt
2 mk sütőpor
1 db tojássárgája
4 dkg porcukor
1 db citrom (leve és reszelt héja)
Az alsó lap lekenéséhez:
3-4 ek baracklekvár
A bevonáshoz:
20 dkg csokoládé
2 ek olaj


Elkészítés

A töltelékhez a tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a lis...
2018-06-14 23:48:17
Sütemény receptek
... Forgácsfánk

Hozzávalók:
25 dkg liszt, 4 db tojássárgája, 5 dkg vaj, 5 dkg porcukor, 1 dkg élesztő, 1 dl tejföl

Hintésre:
10 dkg vaníliáscukor, 20 dkg baracklekvár

Az élesztőt egy evőkanál langyos tejben feloldjuk, a lisztet a vajjal összemorzsoljuk, és a többi anyaggal összevegyítve a tésztát jól kidolgozzuk, hogy rétestészta keménységű l...
2018-06-11 11:43:44
Túrós-lekváros pite "Ízőrzők" Gávavencsellő
... evőkanál tejföl, 2 tojássárgája.

töltelék: 25 dkg túró, 1 db tojás, kevés reszelt citromhéj és mazsola, 2 evőkanál cukor, 1 teáskanál
búzadara,

tetejére: baracklekvár, 2 tojásfehérje habnak és másfél evőkanál cukor.

Elkészítése:
Kevés langyos cukros tejbe morzsoltam az élesztőt lisztet szórtam hozzá és hagytam felfutni. Kimért liszt köz...
2018-06-08 14:37:17
1 2 3 ......................144 145 ...........216 217 ...........287 288 289 
Címkék: Klasszikus Rákóczi, hozzávalókat összegyúrjuk, diót összekeverjük, tojások felvert, rudak töltéséhez, cukorral habosra, evőkanál langyos, vajjal összemorzsoljuk, többi anyaggal, élesztőt lisztet, összemorzsoljuk, összekeverjük, vaníliáscukor, tésztalapokra, gávavencsellő, kristálycukor, összevegyítve, tojássárgákat, tojássárgája, tojásfehérje, legényfogóra, baracklekvár, hozzávalókat, összegyúrjuk, ellenőriztem, pgiwlhyqslcw, elkészítése, gjccplcwshr, díszítéshez, töltelékhez, rétestészta, kidolgozzuk, lekenéséhez, mokkáskanál, alkothatunk, forgácsfánk, porcukorral, lekvárfőzés, holnaptöltő, apacslegény, rétesliszt, hozzávalók, mennyiségű, töltéséhez, bevonáshoz, morzsoltam, klasszikus, habtejszín, rásimítjuk, keménységű, elkészítés, nagyságúra, hozzáadjuk, teáskanál, pudingpor, citromhéj, feloldjuk, csodasüti, lekvárral, gondoltam, tallóztam, csokoládé, cukrozott, kakaóshoz, evőkanál, keverjük, porcukor, cukorral, receptek, kakaópor, sütemény,
© 2013 TVN.HU Kft.