Regisztráció  Belépés
Harminc pincészet és ötven program várja a villányi vörösborfesztivál résztvevőit
... portfóliójukkal, a helyi éttermek és gasztronómiai kitelepülések pedig a vörösborhoz illő ételkülönlegességekkel is várják.
A fesztivált csütörtök este a Punnany Massif koncertje indítja a dél-baranyai város Rendezvényterén. "Pénteken jön a REDy és a Franc, azaz a villányi borvidék két közösségi márkájának első nagyszabású bemutatkozása" - tudatták a szervezők.
Azt írt...
2018-09-18 17:20:34
Péntek reggelek
... Gyertek be! Felébredek!
S bár csak gondoltam, mert mondani gyermekként
Nem egyszerű ...
2018-09-18 16:28:41
Szili Katalin: közösségeink szülőföldön maradása az egyik legfontosabb korparancs
...
A dél-baranyai község református templomában megtartott eseményen Szili Katalin azt mondta: a kérdés az, hogy meg tudjuk-e tartani a kozmopolitává váló, globális világban azokat a sajátosságokat, amelyek csak a mieink, így hagyományainkat, kultúránkat, nyelvünket, illetve azt a sokszínűséget, amit Európa nemzetei, népei, közösségei jelentenek.
Pontosan ezt teszi fesztivá...
2018-09-14 18:12:13
Ötödik alkalommal rendezik meg a DesignPécs programsorozatot
...
A széleskörű városi összefogás révén már péntektől programokat kínáló eseményt beharangozó sajtótájékoztatón Rabb Szabolcs, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara titkára a design fontosságát a többi között úgy érzékeltette: "ma már nem lehet eladni úgy egy téglát sem, hogy azt egy formatervező át ne nézte volna".
A DesignPécs Hét ideje alatt technnológiai, építészet...
2018-09-14 13:11:31
Coop Rally - Bognár Lajos: folyamatosan nő a magyar élelmiszeripar eredményessége
... vezérigazgatója ismertette: a mohácsi üzemben feldolgozott sertés a létesítmény közvetlen közeléből érkezik, a takarmányukat szintén a cégcsoport mohácsi üzemében keverik.
Horváth Zoltán, baranyai kormánymegbízott arról beszélt, hogy a megye kis és közepes vállalkozásai számára, élelmiszeripari fejlesztésekre 14 milliárd forintnyi forrást biztosítanak a kormány agrár- és vid...
2018-09-13 14:32:17
Kulturális örökség napjai - Programok a Zsolnay-negyedben, tematikus séták Pécsett, előadások Zengővárkonyban
...
A Zsolnay Negyed Éjszakája elnevezésű eseményen 12 helyszínen 30 programmal várja a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. (ZSÖK) "az új élményekre szomjazó" közönséget - tájékoztatta a baranyai megyeszékhely kulturális holdingja az MTI-t.
Hangulatos szabadtéri koncertek, éjszakai társasjátékozás, távcsöves égboltmegfigyelés, táncház, filmvetítés és fáklyás séta is szerep...
2018-09-12 13:32:58
Csaknem nyolcvan pécsi hangversenyt ad az évadban a Pannon Filharmonikusok együttes
... programot hirdet a zenekar felnőtteknek, kezdőknek és újrakezdőknek egyaránt - sorolták.
Horváth Zsolt beszámolt arról is, hogy a PFZ januárban két újévi koncertet ad, a másodikat a baranyai megyeszékhely könnyűzenei kínálatát felvonultató Made in Pécs Fesztivállal együttműködve.
A jubileumokra térve jelezte: március elején Eötvös Péter 75. születésnapja alkalmából ad ...
2018-09-11 17:23:47
Modern városok - Kormánybiztos: 2019-re már 1000 milliárd forintos forráshoz jutnak a megyei jogú városok
... kormánybiztos.
Az MVP keretében Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának (PTE-MIK) épülő új oktatási csarnokában rendezett eseményen Gyopáros Alpár kitért arra is, hogy a baranyai megyeszékhely fejlesztései közül az egyetemi projektek haladnak előre a leglátványosabban.
Hoppál Péter, Pécs fideszes országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy a város és az e...
2018-09-10 18:22:25
Vándorkiállítás nyílt Semmelweis Ignác születésének 200. évfordulója alkalmából Pécsett
... legnagyobb személyiségévé. Szavai szerint Semmelweis Ignác jelleme és munkássága a tudás és ...
2018-09-07 15:33:30
Nyugodt, művészileg kísérletezőbb évadot tervez a Pécsi Nemzeti Színház
... a legjobb produkciókat és együtteseket hívják meg - emelte ki.
Az eseményen kiosztott összegzés szerint három nagyszínpadi és három kamara produkciót láthat a közönség, továbbá a baranyai megyeszékhely ókeresztény műemlékegyüttesét összefogót Cella Septichora Látogatóközpontban is tartanak táncelőadást.
A tánctalálkozón a Pécsi Balett a Rómeó és Júliával, a Miskoci Balet...
2018-08-22 15:42:20
1 2 3 ....................132 133 ..........198 199 ..........263 264 265 
Címkék: Szili Katalin, Coop Rally, Bognár Lajos, Pannon Filharmonikusok, Semmelweis Ignác, Pécsi Nemzeti Színház, Punnany Massif, Rabb Szabolcs, Pécs-Baranyai Kereskedelmi, DesignPécs Hét, Horváth Zoltán, Zsolnay Negyed Éjszakája, Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft, Horváth Zsolt, Pécs Fesztivállal, Eötvös Péter, Pécsi Tudományegyetem Műszaki, Informatikai Karának, Gyopáros Alpár, Hoppál Péter, Cella Septichora Látogatóközpontban, Pécsi Balett, Miskoci Balet, villányi vörösborfesztivál, egyik legfontosabb, magyar élelmiszeripar, megyei jogú, helyi éttermek, vörösborhoz illő, fesztivált csütörtök, dél-baranyai város, villányi borvidék, dél-baranyai község, kozmopolitává váló, széleskörű városi, design fontosságát, többi között, mohácsi üzemben, létesítmény közvetlen, takarmányukat szintén, cégcsoport mohácsi, kormány agrár-, baranyai megyeszékhely, zenekar felnőtteknek, jubileumokra térve, egyetemi projektek, legjobb produkciókat, eseményen kiosztott, programsorozatot, kormánymegbízott, tudományegyetem,
© 2013 TVN.HU Kft.