Belépés
Aranylabda - Nyolc Real-játékos a harmincas listán
...
Az újság névsorában a nyáron világbajnok francia válogatottból összesen heten kaptak helyet.
A listán szerepel a Ronaldóhoz hasonlóan ötszörös győztes, FC Barcelonában játszó Lionel Messi, az idén Puskás-díjas egyiptomi Mohamed Szalah, a vb-gólkirály angol Harry Kane, illetve a vb legjobb fiatal játékosa, a francia Kylian Mbappé.
A jelöltek között van néhány meglepe...
2018-10-08 20:00:33
Százak búcsúztatták Barcelonában Montserrat Caballé világhírű operaénekesnőt
...
A Les Corts ravatalozóban rendezett szertartás a művész kérésének megfelelően rendkívül egyszerű és szerény volt, a gyászmisét három katolikus pap - a szoprán közeli ismerősei - celebrálták.
A búcsúztató Franz Schubert Ave Maria című művének dallamaival kezdődött, a felvételről Montserrat Caballé énekelt. A több mint egy órás gyászszertartás során több híres felvételének...
2018-10-08 18:30:29
Világszerte gyászolják a szombaton elhunyt Montserrat Caballé operaénekesnőt
... t...
2018-10-06 17:41:24
Meghalt Montserrat Caballé 85 éves korában
... Sant Pau kórházban hunyt el szombatra virradóra. Az énekesnőtől vasárnap vesznek végső búcsút, és hétfőn temetik el.

María de Montserrat Bibiana Concepción Caballé i Folch Barcelonában született 1933-ban, keresztnevét a város híres búcsújáróhelye után kapta. A barcelonai konzervatóriumban diplomázott húszévesen a legmagasabb, arany kitüntetéssel. 1956-ban a bázeli opera...
2018-10-06 14:46:58
Katalán válság - Ezrek emlékeztek az egy évvel ezelőtti függetlenségi népszavazásra Katalóniában
... tüntetők a katalán kormány helyi képviseletének székházához mentek, behatoltak az épületbe, és a homlokzatról leszedték a spanyol zászlót.
A hétfő reggeli csúcsforgalom idején Barcelonában több fontos főútvonalon vonultak fel transzparensekkel, katalán függetlenségi zászlókkal a demonstrálók megbénítva a forgalmat.
Hasonló megmozdulások gátolták több autóút és autópálya ...
2018-10-01 17:24:01
Ljubomir Vranjest menesztették a Telekom Veszprémtől
... Bajnokok Ligájában a Veszprém három forduló alatt kétszer vereséget szenvedett. Szombaton hazai környezetben a tavalyi győztes Vardar Szkopje együttesétől kapott ki, azt megelőzően pedig Barcelonában maradt alul. A legrangosabb európai kupasorozatot szombaton a fehérorosz Meskov Breszt otthonában folytatja az együttes.
Vranjes a magyar férfiválogatott szövetségi kapitánya is ...
2018-10-01 16:03:29
Katalán válság - Közlekedési fennakadásokat okoznak a függetlenségpárti tüntetők szerte Katalóniában
... közötti közlekedést.
A hatóságok az utasokat kiterelték, a pályaudvar érintett szakaszát lezárták, a helyszíni beszámolók szerint a vasúti forgalom a teljes állomáson szünetel.
Barcelonában több fontos főútvonalon vonulnak fel transzparensekkel, katalán függetlenségi zászlókkal a demonstrálók. Hasonló megmozdulások gátolják több autóút és autópálya forgalmát is a régióba...
2018-10-01 10:21:46
Colliers: 35 százalékkal nőtt a budapesti Airbnb szállásokon eltöltött vendégéjszakák száma
... 2016-ban mért 10,2 százalékról 2017-re 14,3 százalékra nőtt, így az Airbnb piaci részesedése Budapesten az európai városokkal összevetve az élmezőnybe tartozik: Párizsban 15,2 százalék, Barcelonában 13,2 százalék volt ez az adat, míg Amszterdamban 11,7 százalék, Madridban 10,1 százalék, Londonban pedig csak 6,9 százalék a közlemény szerint.
A kutatás alapján a budapesti Airbn...
2018-09-26 10:40:11
Férfi kézilabda BL - Ismét kikapott Barcelonában a Veszprém
...
A két csapatnak ez volt a huszadik találkozója az európai kupaporondon, a mérleg a Veszprém szempontjából öt győzelem, egy döntetlen, és immár 14 vereség. Barcelonában egy KEK- és nyolc BL-meccset játszott a magyar csapat, de mindegyiket elveszítette.
Eredmény,
férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 2. forduló, A csoport:Barcelona (spanyol)-Telekom Veszprém 31-28 (17-14...
2018-09-22 19:52:02
Amerikai külügyi jelentés: Washington és szövetségesei "nagy lépéséket" tettek a terrorellenes harcban
... bármilyen fegyvert vegyenek igénybe és intézzenek támadásokat közterületek ellen is. Ezzel összefüggésben a külügyi összeállítás megemlíti az angliai Manchesterben, a spanyolországi Barcelonában, az egyiptomi Sínai-félszigeten vagy a New Yorkban elkövetett merényleteket.
Az al-Kaida 2017-ben növelte tagjainak számát és a hozzá kapcsolódó csoportok aktívak az Arab-félszigeten...
2018-09-19 20:15:30
1 2 3 ................55 56 ........82 83 ........109 110 111 
Címkék: Nyolc Real-játékos, Barcelonában Montserrat Caballé, Montserrat Caballé, Meghalt Montserrat Caballé, Ljubomir Vranjest, Telekom Veszprémtől, Lionel Messi, Mohamed Szalah, Harry Kane, Kylian Mbappé, Franz Schubert Ave Maria, Sant Pau, Montserrat Bibiana Concepción Caballé, Folch Barcelonában, Bajnokok Ligájában, Vardar Szkopje, Meskov Breszt, Bajnokok Ligája, harmincas listán, szombaton elhunyt, függetlenségpárti tüntetők, budapesti Airbnb, terrorellenes harcban, újság névsorában, nyáron világbajnok, listán szerepel, idén Puskás-díjas, vb-gólkirály angol, francia Kylian, jelöltek között, művész kérésének, gyászmisét három, szoprán közeli, búcsúztató Franz, felvételről Montserrat, több mint, órás gyászszertartás, énekesnőtől vasárnap, város híres, barcelonai konzervatóriumban, bázeli opera, katalán kormány, homlokzatról leszedték, spanyol zászlót, hétfő reggeli, demonstrálók megbénítva, tavalyi győztes, legrangosabb európai, fehérorosz Meskov, magyar férfiválogatott, utasokat kiterelték,
© 2013 TVN.HU Kft.