Belépés
Hogyan ültesd át a gyakorlatba?
... men­ta­li­tás­sal.


13. Az erősségeidet fejleszd.

Két­fajta filo­zó­fia men­tén lehet haladni. Az egyik azt mondja, hogy ami­ben gyenge vagyok, azt hozom fel átla­gosra, a másik sze­rint azt fej­lesz­tem kivá­lóra, ami­ben eleve jó vagyok. Min­den nagy sze­mé­lyi­ség­fej­lesztő guru egyet­ért abban, hogy ez utóbbi a helyes.


14. Ne legyél...
2016-03-16 13:54:18
Törőcsik Mari -Halk szerenád

...
2011-07-27 06:53:24
Bigarad mártás
... kevés burgonyaliszt.

Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk vilá­gosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk, és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre besűrítjük. Hozzátes­szük a finommetéltre vágott megfő...
2010-12-13 05:01:30
Bigarad mártás
... kevés burgonyaliszt.

Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk vilá­gosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre, besűrítjük. Hozzátes­szük a finommetéltre vágott megfő...
2010-12-10 22:39:36
Bigarad mártás
... ecet, kevés burgonyaliszt.
Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk vilá­gosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre, besűrítjük. Hozzátes­szük a finommetéltre vágott megfő...
2010-11-29 05:10:51
Bigarad mártás
... ecet, kevés burgonyaliszt.
Abból az edényből, amelyben a kacsa sült, leöntjük a zsírt, felengedjük a borjú alaplével, felforraljuk és leszűrjük. Serpenyőben kevés cukrot pirítunk vilá­gosra, 1 kanál ecetet adunk hozzá, feleresztjük a leszűrt alaplével, felforraljuk és kevés vízzel elkevert burgonyaliszttel olajsűrűségűre, besűrítjük. Hozzátes­szük a finommetéltre vágott megfő...
2010-11-29 05:06:22
Törőcsik Mari -Halk szerenád
...
...
2010-11-23 19:11:51
Törőcsik Mari-Halk szerenád-60
Törőcsik Mari-Halk szerenád-60 ...
2009-11-23 17:01:24
Párizsi szelet
Párizsi szelet

Hozzávalók: 60 deka sertéscomb, 2 tojás, 4 deka liszt, só, zsír a kisütéshez.
A párizsi szeletet a rántott húshoz hasonlóan készítjük el, azzal a különbséggel, hogy kiveregetés és sózás után, csak lisztbe és felütött tojásba mártjuk, majd így tesszük bőséges forró zsírba, majd szép piros ropo-gósra sütjük.
...
2006-09-19 10:58:36
1 
Címkék: Törőcsik Mari, Törőcsik Mari-Halk, erősségeidet fejleszd, másik sze­rint, kacsa sült, borjú alaplével, leszűrt alaplével, finommetéltre vágott, párizsi szeletet, rántott húshoz, burgonyaliszttel, olajsűrűségűre, burgonyaliszt, finommetéltre, felforraljuk, különbséggel, feleresztjük, erősségeidet, kiveregetés, serpenyőben, felengedjük, gyakorlatba, sertéscomb, besűrítjük, hozzávalók, kisütéshez, alaplével, készítjük, leszűrjük, hasonlóan, leöntjük, szerenád, amelyben, edényből, elkevert, pirítunk, hozzátes, törőcsik, fejleszd, felütött, szeletet, bigarad, lisztbe, bőséges, haladni, párizsi, leszűrt, tojásba, tesszük, mártjuk, rántott, ecetet, cukrot, vízzel, húshoz, mártás, szelet, hogyan, vágott, ültesd, legyél, vagyok, zsírba, helyes, utóbbi, lesztő, sütjük, mondja, gyenge, kevés, gósra,
© 2013 TVN.HU Kft.