Belépés
Több mint tizenegyezer erdei fülesbagoly telel Magyarországon
... Magyarország összes megyéjéből és a fővárosból is érkeztek megfigyelési adatok. Az MME, a média és a lakosság együttműködésének sikerét az is mutatja, hogy idén 227 olyan településről kaptak információkat, ahonnan az elmúlt legalább három évben egyetlen alkalommal sem.
Ezeknek a baglyoknak komoly mezőgazdasági értékük is van, hiszen elpusztítják azokat a rágcsálókat, amelyeke...
2018-02-26 17:56:17
Október 23. - Kara Ákos: méltó és békés megemlékezésre készülünk
... eszközöket, módszereket. Az ünnepi rendezvények biztonságos lebonyolítására a budapesti és a megyei főkapitányságokon is külön törzsek fognak működni, amelyek feladata, hogy a beérkező információkat elemezzék, értékeljék és szükség esetén módosítsák a terveket.
Bonta Imre, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési főosztályának vezetője elmondta: az ünnepi hosszú hétvé...
2017-10-20 11:02:06
Intelligens elemző rendszerrel erősíti ellenőrzéseit a Nébih
... tesztelése folyamatosan zajlik, várhatóan 2018 novemberben fejeződik be, egyes részeit már hamarabb használni fogják. Egyebek között bővítik az eszközparkot, annak érdekében, hogy az információkat hatékonyabban tudják feldolgozni, kockázati elemzési rendszert alakítanak ki, javítják a láncszintű elemezhetőséget, és az ügyféloldali folyamatokat elektronizálják. Az újdonságok között...
2017-02-28 12:01:49
Három hónap alatt több mint négyszáz elektronikus kereset érkezett a Fővárosi Törvényszékre
... esetén, ha a rendszer leállása meghaladja a négy órát, akkor azt a napot a határidők számításába nem lehet beszámítani. Az üzemzavarokról a bíróságok központi honlapján is közölnek információkat, a bírák pedig e-mailben is értesítést kapnak róla.
Madarasi Anna jelezte, hogy az illetékfizetéssel kapcsolatban is merültek fel problémák. Hozzátette: egyes eljárásokban azért eltér...
2016-10-26 12:22:10
A Yahoo állítólag figyelte a levelezéseket az amerikai nemzetbiztonsági szervek kérésére
... közszolgálati rádió (NPR) közölte. Ebből kiderül, hogy a Yahoo tavaly titokban olyan szoftvert fejlesztett ki, amellyel megfigyeltelevelezőprogramja klienseinek bejövő e-mailjeit, s az információkat továbbította a Nemzetbiztonsági Ügynökségnek (NSA). A megfigyelést az NSA kérésére végezte.

Az információt a Yahoo két volt - meg nem nevezett - munkatársa hozta nyilvánoss...
2016-10-04 21:13:13
Krónika 1. rész (terrorellenes törvénycsomag)
... szerinte három szóval lehet jellemezni: elemez, értékel és tájékoztat. Szerinte ennek révén a többi szolgálattól beérkező információk feldolgozásával jobban ellenőrzött és pontosabb információkat fog kapni a kormány.
Jelezte, a Fidesz támogatja a javaslatot, mert Magyarország érdekét szolgálja.


MSZP: apróbb gyógyításra szorul a javaslat

Molnár Zsol...
2016-04-27 10:41:52
Brüsszeli robbantások - Cameron: megerősítik a brit kikötők, repülőterek, pályaudvarok rendőri védelmét
... metróállomásokon és a nemzetközi pályaudvarokon.
Hozzátette: Nagy-Britanniában is "igencsak valós" a terrorfenyegetettség, a brit hatóságok folyamatosan vizsgálják a beérkező információkat, és ha közvetlen terrortámadási veszélyről érkezne értesülés, akkor megemelnék a készültségi szintet.
Nagy-Britanniában 2014 augusztusa óta a második legmagasabb szintű terrorkészültsé...
2016-03-22 15:48:49
Pályázatra fel! Az MMA felhívása 40 év alattiaknak
... MMA 2016. évi október 23-i ünnepi hangversenyén mutatja be. A pályázónak magának kell gondoskodnia a szólamanyag elkészítéséről.

6. Információ
A pályázatról további információkat a tamogatas@mma.hu e-mail címen kaphatnak.

7. Lezárás
Az eredmények kihirdetésére 2016. április 28-án kerül sor.
A beadott művészeti alkotások tulajdonjoga, szerzői ...
2015-12-17 12:57:40
Augusztus 20. - HM: okostelefonokon is nézhető lesz az augusztus 20-ai koncert
... ünnepségek biztonságos lebonyolításáért felelős helyettes államtitkár hangsúlyozta, hogy a rendezvénysorozat ideje alatt félóránként elemzi az operatív törzs a beérkező meteorológiai információkat, és szükség esetén - a kész terveknek megfelelően - beavatkoznak, valamint lehetőség nyílhat programmódosításra is.
Az Országos Mentőszolgálat például egy bárhol felállítható, kiseb...
2015-08-12 08:21:00
Kilenc létező technológia, ami hamarosan az emberi testekbe
... fognak kommunikálni, hanem az orvossal is. A Proteus olyan kiber-tabletta kifejlesztésén dolgozik, ami SMS üzeneteket küld az orvosnak egyenesen a beteg testéből. A tabletta belső információkat oszt meg az orvossal (a szó legteljesebb értelmében), aki így arról is értesül, hogy a beteg rendesen szedi-e a felírt gyógyszert és az a kívánt hatást fejti-e ki.
4. A Bill Gates féle...
2015-02-10 16:43:15
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Kara Ákos, Fővárosi Törvényszékre, Bonta Imre, Országos Meteorológiai Szolgálat, Madarasi Anna, Nemzetbiztonsági Ügynökségnek, Molnár Zsol, Országos Mentőszolgálat, Bill Gates, amerikai nemzetbiztonsági, brit kikötők, augusztus 20-ai, emberi testekbe, lakosság együttműködésének, elmúlt legalább, baglyoknak komoly, ünnepi rendezvények, megyei főkapitányságokon, beérkező információkat, ünnepi hosszú, információkat hatékonyabban, láncszintű elemezhetőséget, ügyféloldali folyamatokat, újdonságok között, rendszer leállása, négy órát, határidők számításába, bíróságok központi, bírák pedig, illetékfizetéssel kapcsolatban, információkat továbbította, többi szolgálattól, nemzetközi pályaudvarokon, brit hatóságok, készültségi szintet, második legmagasabb, pályázónak magának, szólamanyag elkészítéséről, pályázatról további, eredmények kihirdetésére, beadott művészeti, rendezvénysorozat ideje, operatív törzs, beérkező meteorológiai, kész terveknek, bárhol felállítható, orvosnak egyenesen,
© 2013 TVN.HU Kft.