Regisztráció  Belépés
Adrien Jassogne figyelemre méltó nyilatkozata
... ,,vitát".

Ajánlottam neki, hogy menjen el Brüsszelbe vagy Párizsba, hogy a saját szemével lássa e szocialista és liberális politikai elit kártevéseit. Emlékeztettem rá, hogy az utóbbi időben bebizonyosodott, hogy Soros finanszírozza Emmanuel Macron elnök kampányát.

Javasoltam neki, hogy tegyen látogatást, mert ha valaki egy ügyért küzd vagy valami ...
2018-09-22 22:03:29
A rezveratrol az évszázad egyik csodája
... mind a rezveratrol, mind a szőlőmagkivonat csak és kizárólag a rákos sejteket pusztítják el, míg az egészséges sejteket sértetlenül hagyják.

A rezveratrolról már az is bebizonyosodott, hogy segít megelőzni a cukorbetegséget, a magas vérnyomást és a sztrókot, mindezt erős antioxidáns hatásának köszönheti.

A rezveratrol egy polifenolos antioxidáns, amely nemcsa...
2018-09-22 20:41:42
Illegális bevándorlás - Cseh politikusok szíriai árvák befogadásáról vitatkoznak
... állította, hogy Csehország semmiféle menekültet nem fogad be, s azoknak ott kell segítséget nyújtani, ahol élnek, ahonnan származnak, Sojdrovától eltérően értékelte a találkozót.
"Bebizonyosodott az, amit gondoltam. Nincsenek semmilyen árvák. Sojdrová nem is tudja, hol, melyik táborban vannak ezek a gyerekek. Ez egy nem létező projekt, virtuális ügy" - mondta újságíróknak Bab...
2018-09-21 19:29:53
Fokhagyma - amiért fogyasszuk gyakran
... fertőzések

A fokhagyma erős antibakteriális anyag, ezért kiváló választás lehet, mivel a mostani baktériumok a legtöbb gyógyszernek már ellenállnak. A tanulmányok során bebizonyosodott, hogy a fokhagyma legalább 13 féle fertőzés képes elpusztítani - mind bakteriális- és vírusos fertőzéseket is.

Egy tanulmány során összehasonlították, hogy a fokhagymával...
2018-09-21 01:16:08
ITM: növelni kell a magyar vállalatok hozzáadott értékét
... gazdaságok saját pénzügyi piacainak bővülése miatt a teljes pénzügyi eszközállomány tízszer lesz nagyobb a gazdasági kibocsátásnál. Emellett minden előzetes várakozással szemben bebizonyosodott az is, hogy a gazdasági növekedés abszolút értelemben nem elválasztható a környezet terhelésétől - közölte.
Meggyőződése szerint Magyarországon is felül kell vizsgálni az elmúlt 28 év ...
2018-09-20 15:42:46
Megszállás? Brüsszel zsoldosokat akar Hazánkba küldeni
... őket!
No, de ne merüljünk el a távoli múltban, és ne ragadjunk le a magyar példáknál! Jusson eszünkbe Európa szégyene, az 1995-ös srebrenicai mészárlás, amikor sokadszorra is bebizonyosodott, mennyit ér ha idegenek kezébe adja valaki a saját védelmét. Az ENSZ a már (UN) erők által védett Srebrenicát “biztonságos területté" nyilvánította, a vérengzést azonban mégse...
2018-09-14 21:15:16
Sargentini-jelentés - Alapjogokért Központ: világnézeti ellentétekből fakadó politikai vádaskodásokból áll a do
... - éppen ez biztosítja a választójog egyenlőségét.
Az Európai Unió Bizottsága részletes vizsgálatnak vetette alá a 2010-ben elfogadott magyar médiaszabályozást: ennek során bebizonyosodott, hogy az új törvények teljes összhangban vannak az uniós joggal - mutattak rá.
A külföldről finanszírozott nem kormányzati szervezetek (NGO) "regisztrációja" az átláthatóságot szolgálja...
2018-09-10 19:22:16
Egészséges érvek a dió mellett
... elfogyasztaniuk. A vizsgálati eredmények azt mutatták, hogy ezeknek a személyeknek csökkent a vérzsírszintje és az endothel funkcióik is javultak. Hosszabb időintervallumban vizsgálódva az is bebizonyosodott, hogy a dió a normál testsúly fenntartásában is szerepet játszik, sőt csökkenti az össz- és az LDL-koleszterin szintjét is.

Egy vizsgálatba nőket vontak be. A hölgy...
2018-08-29 19:14:09
Sóterápia
... világháború idején sok ember kényszerült menedékként ilyen sóbányákban bujdokolni és ekkor is ugyanezt az alapvető jelenséget fedezték fel, vagyis a só terápiás hatása ekkor is bebizonyosodott. Legfőképpen az asztmával küzdők tapasztalták meg, hogy sokkal könnyebb lett a légzésük és sokkal jobb egészségi állapotnak örvendtek, mint korábban.

Miután az 1950-es években töb...
2018-08-28 20:42:13
A koriander gyógyhatásai
... flavonoidokban, amelyek kitűnő antioxidánsok. A koriander rendszeres fogyasztása segít megakadályozni a zsírok felhalmozódását a sejtmembránokban.

A korianderolajról bebizonyosodott, hogy nagyon hatékony lehet egyes antibiotikum-rezisztens baktérium ellen, például az E.coli és az MRSA baktériumok ellen. A kutatók úgy vélik, hogy a korianderolaj károsítja a bakteriális s...
2018-08-28 20:28:53
1 2 3 ...........................165 166 ..............248 249 .............329 330 331 
Címkék: Adrien Jassogne, Alapjogokért Központ, Emmanuel Macron, Európai Unió Bizottsága, évszázad egyik, magyar vállalatok, koriander gyógyhatásai, saját szemével, utóbbi időben, ügyért küzd, szőlőmagkivonat csak, rákos sejteket, egészséges sejteket, magas vérnyomást, polifenolos antioxidáns, fokhagyma erős, mostani baktériumok, legtöbb gyógyszernek, tanulmányok során, fokhagyma legalább, tanulmány során, teljes pénzügyi, gazdasági kibocsátásnál, gazdasági növekedés, környezet terhelésétől, távoli múltban, magyar példáknál, 1995-ös srebrenicai, saját védelmét, vérengzést azonban, választójog egyenlőségét, 2010-ben elfogadott, uniós joggal, külföldről finanszírozott, átláthatóságot szolgálja, vizsgálati eredmények, személyeknek csökkent, endothel funkcióik, normál testsúly, vizsgálatba nőket, alapvető jelenséget, asztmával küzdők, 1950-es években, koriander rendszeres, zsírok felhalmozódását, korianderolajról bebizonyosodott, korianderolaj károsítja, sejtmembránokban, korianderolajról, bebizonyosodott,
© 2013 TVN.HU Kft.