Belépés
Oldalaskoszorú szalonnás zöldségekkel
... szalonna
5 dkg hagyma
1 csokor petrezselyem
vaj

Elkészítés:

Az oldalast megmossuk, szárazra töröljük és gyengén besózzuk. Vékonyan megkenjük olajjal, majd beborsozzuk. Nagy tepsibe tesszük, és
mindkét oldalát hirtelen megsütjük, ezután kevés víz hozzáadásával - gyakori locsolgatás mellett - pirosra sütjük.

Ha megsült, csontjával...
2018-09-09 16:13:29
Töltött bárány
... sütéshez

a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a báránycomb minden oldalát besózzuk és beborsozzuk
megfőzzük a belsőségeket és a tojásokat
a töltelék hozzávalóit leőrölhetjük vagy jó apróra felvágjuk, sokkal gusztább, szebb, ha vágjuk
miután megfőttek apróra vágjuk, ...
2016-10-19 11:05:42
Oldalaskoszorú szalonnás zöldségekkel
... szalonna
5 dkg hagyma
1 csokor petrezselyem
vaj

Elkészítés:

Az oldalast megmossuk, szárazra töröljük és gyengén besózzuk. Vékonyan megkenjük olajjal, majd beborsozzuk. Nagy tepsibe tesszük, és
mindkét oldalát hirtelen megsütjük, ezután kevés víz hozzáadásával - gyakori locsolgatás mellett - pirosra sütjük.

Ha megsült, csontjával...
2015-09-13 16:41:36
PINCEPÖRKÖLT (recept gyűjtemény a netről)
... őrölt bors, só, pirospaprika, 2 db zöldpaprika, 2 db paradicsom, 3 dl fehér bor, de nem édes, egy kevés víz

Elkészítése: A tarját bepácoljuk: a húst felkockázzuk, besózzuk, beborsozzuk, apróra vágott fokhagymával megszórjuk, ráöntjük a bort, majd annyi vizet öntünk még hozzá, hogy a húst teljesen ellepje. 1 napra hűtőbe tesszük.
Majd másnap, a vöröshagymát zsíron ü...
2014-05-19 11:11:40
Mustáros sertésdió tejszínes burgonyával
... kg burgonya
10 dkg vaj
2,5 dl tejszín
szerecsendió

Elkészítés:

A sertésdiót előző este felszeleteljük, s a szeletek mindkét oldalát beborsozzuk, sózzuk, mustárral bekenjük, olívaolajjal meglocsoljuk, és lefedve éjszakára a hűtőbe tesszük.

Másnap a hússzeleteket tepsibe rakjuk, rálocsoljuk az olívaolajat. Félbevágjuk a meg...
2014-03-17 23:34:04
Budapest szelet.
... gerezd fokhagyma
só, bors, olaj

Elkészítése:
A karajt felszeleteljük, (én picit átklopfoltam mert így hamarabb megsül és omlósabb lesz a hús.) Megsózzuk és jól beborsozzuk őket.
Felforrósított olajban közepes lángon megsütjük a hússzeleteket,a mikor kész kiszedjük és félre rakjuk őket. A megmaradt zsiradékon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és ...
2012-05-07 11:29:52
Isteni finom !
... bors
2 tojás
fél csomag sütőpor
12 evőkanál liszt

víz
ketchup
erős pista
méz
szezámmag

A húsokat felkockázzuk, besózzuk és beborsozzuk, és 1 órán át hagyjuk pihenni. addig összekeverjük a lisztet a tojással, adunk hozzá egy kevés sót, fél csomag sütőport, és kevés vizet, jó sűrű tésztát kapunk. A húst belemártogatjuk hogy ...
2011-11-22 08:19:01
Isteni finom!!!
... sütőpor

12 evőkanál liszt



víz

ketchup

erős pista

méz

szezámmag

A húsokat felkockázzuk, besózzuk és beborsozzuk, és 1 órán át hagyjuk pihenni. addig összekeverjük a lisztet a tojással, adunk hozzá egy kevés sót, fél csomag sütőport, és kevés vizet, jó sűrű tésztát kapunk. A húst belemártogatj...
2011-10-29 21:23:50
Amerikai sültcsirke
... leve,1kávéskanál cukor,3-4 kanál olaj,2 gerezd fokhagyma.
A paradicsom pürébe,bele tesszük a csirkén kívül,a többi hozzávalókat.
Lassú tűzön 10 percig főzzük.A fel darabolt csirkét,beborsozzuk,ételízesítővel bedörzsöljük.
Bőrös részével felfele,tűz álló edénybe tesszük.2 fej karikára ,vágott,vöröshagymával,meg szórjuk.
Le öntjük,a paradicsomos keverékkel.Tehetü...
2011-10-13 12:12:43
Tejszínes ananászos csirkemell
... olaj
ételízesítő

|...
2011-06-19 17:55:53
1 2 3 4 
Címkék: oldalast megmossuk, töltésre való, hártya egész, megtöltés előtt, báránycomb minden, töltelék hozzávalóit, tarját bepácoljuk, húst felkockázzuk, húst teljesen, vöröshagymát zsíron, sertésdiót előző, szeletek mindkét, hűtőbe tesszük, hússzeleteket tepsibe, karajt felszeleteljük, mikor kész, megmaradt zsiradékon, apróra vágott, húsokat felkockázzuk, húst belemártogatjuk, húst belemártogatj, paradicsom pürébe, csirkén kívül, többi hozzávalókat, paradicsomos keverékkel, belemártogatjuk, vöröshagymával, oldalaskoszorú, ételízesítővel, megdinszteljük, felforrósított, felszeleteljük, összekeverjük, hússzeleteket, hozzáadásával, belemártogatj, pincepörkölt, pirospaprika, belsőségeket, petrezselyem, paradicsomos, meglocsoljuk, olívaolajjal, szerecsendió, vöröshagymát, felkockázzuk, báránycombon, zöldségekkel, átklopfoltam, fokhagymával, leőrölhetjük, hozzávalókat, bedörzsöljük, beborsozzuk, locsolgatás, hozzávalóit, zöldpaprika, elkészítése, olívaolajat, burgonyával, ételízesítő, félbevágjuk, rálocsoljuk, paradicsom,
© 2013 TVN.HU Kft.