|
|
|
... kókuszreszeléket.
3. 24 cm-es levehető, kapcsos tortaforma alját körberajzoljuk a sütőpapíron, kivágjuk és a forma aljába fektetjük, majd beleöntjük a kókuszos masszát.
4. Alufóliával beburkoljuk a kapcsos tortaforma alját, így tesszük bele egy magas peremű tepsibe, amit jó félig felengedünk vízzel. Óvatosan betesszük a sütőbe és így gőzfürdőben 1 órán át sütjük. (... |
2010-08-17 09:44:30 |
|
|
|
|
|
|
... kókuszreszeléket.
3. 24 cm-es levehető, kapcsos tortaforma alját körberajzoljuk a sütőpapíron, kivágjuk és a forma aljába fektetjük, majd beleöntjük a kókuszos masszát.
4. Alufóliával beburkoljuk a kapcsos tortaforma alját, így tesszük bele egy magas peremű tepsibe, amit jó félig felengedünk vízzel. Óvatosan betesszük a sütőbe és így gőzfürdőben 1 órán át sütjük. (... |
|
2010-08-07 21:49:30 |
|
|
|
|
|
|
... kókuszreszeléket.
3. 24 cm-es levehető, kapcsos tortaforma alját körberajzoljuk a sütőpapíron, kivágjuk és a forma aljába fektetjük, majd beleöntjük a kókuszos masszát.
4. Alufóliával beburkoljuk a kapcsos tortaforma alját, így tesszük bele egy magas peremű tepsibe, amit jó félig felengedünk vízzel. Óvatosan betesszük a sütőbe és így gőzfürdőben 1 órán át sütjük. (... |
2010-07-29 20:17:06 |
|
|
|
|
|
|
... víz
A magokhoz kevés tortabevonó vagy csokidara
Elkészítés:
A piros masszából készítünk 6 db. Egyforma golyót, és a zöld masszát is elosztjuk 6 felé, és ezzel beburkoljuk a piros golyókat. 1 éjszakára hűtőbe tesszük, utána elővesszük és mindegyik dinnyét jó éles késsel 8 felé vágjuk. Érdemes úgy szeletelni, hogy először félbe vágni, utána vágott fe... |
|
2010-07-27 11:45:21 |
|
|
|
|
|
|
... csontot. Lefejtjük róla a bőrt és a zsírréteget, majd a zsírról óvatosan levesszük a bőrt úgy, hogy egyben maradjon. A fügéről leöntjük a vörösbort, a csont helyére töltjük, majd a húst beburkoljuk a bőrrel. Kötözőspárgával rögzítjük, majd felhevített olajon kissé lepirítjuk. Meglocsoljuk a borral, amiben a füge ázott, citromlével, szegfűszeggel és borssal ízesítjük, majd lefedjük... |
|
2010-06-22 00:51:35 |
|
|
|
|
|
|
... kelt tésztát készítünk. Kinyújtva közepébe helyezzük a begyúrt vajat. Többször áthajtogatva, kinyújtva készítjük el a tésztát. Ennek közepére helyezzük a kicsontozott csülköt, teljesen beburkoljuk a tésztával, a tetejét tésztadarabokkal díszítjük. 200 °C-os sütőben szép pirosra sütjük.
A káposztát, az almát lereszeljük, a cukrot karamellizáljuk. Ha szép barna a cukor, rátessz... |
2010-06-22 00:50:36 |
|
|
|
|
|
|
... csontot. Lefejtjük róla a bőrt és a zsírréteget, majd a zsírról óvatosan levesszük a bőrt úgy, hogy egyben maradjon. A fügéről leöntjük a vörösbort, a csont helyére töltjük, majd a húst beburkoljuk a bőrrel. Kötözőspárgával rögzítjük, majd felhevített olajon kissé lepirítjuk. Meglocsoljuk a borral, amiben a füge ázott, citromlével, szegfűszeggel és borssal ízesítjük, majd lefedjük... |
2010-06-20 23:49:33 |
|
|
|
|
|
|
... kelt tésztát készítünk. Kinyújtva közepébe helyezzük a begyúrt vajat. Többször áthajtogatva, kinyújtva készítjük el a tésztát. Ennek közepére helyezzük a kicsontozott csülköt, teljesen beburkoljuk a tésztával, a tetejét tésztadarabokkal díszítjük. 200 °C-os sütőben szép pirosra sütjük.
A káposztát, az almát lereszeljük, a cukrot karamellizáljuk. Ha szép barna a cukor, rátessz... |
2010-06-20 23:48:36 |
|
|
|
|
|
|
... csontot. Lefejtjük róla a bőrt és a zsírréteget, majd a zsírról óvatosan levesszük a bőrt úgy, hogy egyben maradjon. A fügéről leöntjük a vörösbort, a csont helyére töltjük, majd a húst beburkoljuk a bőrrel. Kötözőspárgával rögzítjük, majd felhevített olajon kissé lepirítjuk. Meglocsoljuk a borral, amiben a füge ázott, citromlével, szegfűszeggel és borssal ízesítjük, majd lefedjük... |
2010-06-14 03:05:17 |
|
|
|
|
|
|
... kelt tésztát készítünk. Kinyújtva közepébe helyezzük a begyúrt vajat. Többször áthajtogatva, kinyújtva készítjük el a tésztát. Ennek közepére helyezzük a kicsontozott csülköt, teljesen beburkoljuk a tésztával, a tetejét tésztadarabokkal díszítjük. 200 °C-os sütőben szép pirosra sütjük.
A káposztát, az almát lereszeljük, a cukrot karamellizáljuk. Ha szép barna a cukor, rátessz... |
2010-06-14 03:04:05 |
|
|
|
|