|
|
|
... csavarni.
Felhelyezzük a pakolást a kívánt területre úgy, hogy a káposzta közvetlenül érintkezzen a bőrrel. Folpackkal körbetekerjük, hogy a nedvesség ne tudjon elszivárogni, majd törölközővel becsavarjuk, mely melegen tartja, és fáslival rögzítjük éjszakára. Gyakorlatilag készítünk egy dunsztkötést.
A káposztapakolást javasolt 2-4 héten keresztül minden este... |
2024-02-17 21:36:45 |
|
|
|
|
|
|
... bőrnövekedés), bőrgyulladás, bőrsérülés,
gombafertőzött kéz- és lábujjak, akne, krónikus pruritus (viszketés) esetén.
Általánosan ezeknél az állapotoknál egyszerűen becsavarjuk az érintett területet
ricinusolajjal átitatott szövetanyaggal egész éjszakán keresztül, vagy kisebb
helyen, olajjal átitatott ragasztószalaggal. Makacsabb fertőzésnél, mint a kéz-... |
|
2021-08-27 22:50:36 |
|
|
|
|
|
|
... szemölcsszerű bőrnövekedés), bőrgyulladás, bőrsérülés, gombafertőzött kéz- és lábujjak, akne, krónikus pruritus (viszketés) esetén.
Általánosan ezekre az állapotokra egyszerűen becsavarjuk az érintett területet ricinusolajjal átitatott szövetanyaggal egész éjszakán keresztül, vagy kisebb helyen, olajjal átitatott ragasztószalaggal. Makacsabb fertőzésnél, mint a kéz- és... |
2020-12-27 23:13:53 |
|
|
|
|
|
|
... hozzáütjük a tojást. A fűszerekkel beízesítjük, és jól elkeverjük, megkóstoljuk.
A hússzeleteket vékonyan bekenjük mustárral, a töltelékből teszünk egy halmot mindegyikre, majd becsavarjuk. Zsírozott tepsibe pakoljuk, sózzuk, borsozzuk. Vaj, vagy zsír darabkákat teszünk rá.
Burgonyát szeletelhetünk, megfűszerezve a hús mellé. Letakarjuk alufóliával, és sütőben 45 percig ... |
|
2020-10-20 16:01:20 |
|
|
|
|
|
|
... bors
pirospaprika
Elkészítése:
A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket, becsavarjuk alufóliába, légmentesen lezárjuk és éjszakára a hűtőbe tesszük érlelődni.
Másnap a zsebecskékbe vastagabbra szelt sajtot, ... |
|
2018-10-29 11:27:38 |
|
|
|
|
|
|
... karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon.
Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket, becsavarjuk alufóliába, légmentesen lezárjuk és éjszakára a hűtőbe tesszük érlelődni.
2. Másnap a zsebecskékbe vastagabbra szelt sajtot, bacon szalonnát, kolbász karikákat és vöröshagyma sz... |
2018-09-09 16:44:42 |
|
|
|
|
|
|
... karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon.
Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket, becsavarjuk alufóliába, légmentesen lezárjuk és éjszakára a hűtőbe tesszük érlelődni.
2. Másnap a zsebecskékbe vastagabbra szelt sajtot, bacon szalonnát, kolbász karikákat és vöröshagyma s... |
2016-06-11 21:17:10 |
|
|
|
|
|
|
... karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon.
Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket, becsavarjuk alufóliába, légmentesen lezárjuk és éjszakára a hűtőbe tesszük érlelődni.
2. Másnap a zsebecskékbe vastagabbra szelt sajtot, bacon szalonnát, kolbász karikákat és vöröshagyma s... |
2016-06-11 21:17:07 |
|
|
|
|
|
|
... pakolást a kívánt területre úgy, hogy a káposzta közvetlenül érintkezzen a bőrrel. Fóliával vagy folpackkal körbetekerjük, hogy a nedvesség ne tudjon elszivárogni, majd törölközővel becsavarjuk és fáslival rögzítjük éjszakára.
A törölköző melegen tartja a kezelt felületet, ezáltal a bőr pórusai kitágulnak és nagyobb mennyiségű salakanyagtól tudnak az izzadás útján megsz... |
2016-02-14 23:04:36 |
|
|
|
|
|
|
... centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon.
2.Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket, becsavarjuk alufóliába, légmentesen lezárjuk és éjszakára a hűtőbe tesszük érlelődni.
3.Másnap a zsebecskékbe vastagabbra szelt sajtot, bacon szalonnát, kolbász karikákat és vöröshagyma ... |
2016-01-19 21:39:29 |
|
|
|
|