Regisztráció  Belépés
Hitelminősítés - Budapest adósosztályzatát sem vizsgálta a Moody's
... felülvizsgálatát.
A Moody's legutóbb 2016. november 4-én jelentett be a kitűzött időpontban módosítást a magyar államadós-osztályzatra: a cég akkor emelte vissza Magyarországot a befektetési ajánlású kategóriába.
Magyarország azóta négy előre kitűzött felülvizsgálati időpontban - a múlt pénteki dátum előtt tavaly március 3-án, július 7-én és október 20-án - szerepelt a M...
2018-06-09 07:04:00
Hitelminősítés - Javította a K&H Bank forintbesorolását a Moody's
... Standard & Poor's és a Fitch Ratings tavaly egyaránt pozitívra javította a magyar szuverén besorolás kilátását.
Mindhárom nagy hitelminősítő 2016-ban emelte vissza Magyarországot a befektetési ajánlású államadós-kategóriába. A Moody's Baa3 magyar államadós-minősítése azonos a Standard & Poor's és a Fitch Ratings BBB mínusz szintű magyar osztályzatával.
A Moody's idei men...
2018-06-07 19:52:30
Olasz kormányalakítás - Moody's: leminősítés jöhet, ha nem csökken az olasz államadósság-ráta
... a felülvizsgálat eredményeként egy fokozatnál nagyobb mértékben rontaná a "Baa2" hosszú távú olasz adósosztályzatot, azzal Olaszország e cég besorolási nyilvántartásában elveszítené befektetési ajánlású minősítését.
Keddi elemzésében a hitelminősítő "nagyon valószínűtlennek" nevezte, hogy az olasz államadós-besorolás a közeljövőben javulhatna. A Moody's közölte: abban az eset...
2018-05-29 13:12:15
Megkapta az üzemeltetési engedélyeket a Wizz Air brit leányvállalata
... körüli nyereségben mozgott a csütörtöki kereskedésben.
A céget a múlt hónapban két piacvezető nemzetközi hitelminősítő, a Moody's Investors Service és a Fitch Ratings egyaránt befektetési ajánlású besorolással látta el első osztályzatként.
A Moody's április 25-én Londonban bejelentette, hogy a magyar államadós-besorolással azonos, "Baa3" szintű induló adósminőségi osztál...
2018-05-03 13:11:26
Emelkedéssel zárta a BUX a rövid hetet, az OTP teljesített legjobban
... részvénypiac forgalma megközelítette a 48 milliárd forintot az előző heti 60,26 milliárd forint után, a vezető részvények árfolyama a Magyar Telekom kivételével emelkedett.
Az Equilor Befektetési Zrt. MTI-hez eljuttatott tőzsdei elemzése szerint alapvetően kedvező hangulatban telt a kereskedés a budapesti tőzsdén, ami leginkább az OTP árfolyam-emelkedésének volt betudható, a ...
2018-03-18 07:06:10
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar adósosztályzatot a Fitch Ratings
... Poor's kezdte február 16-án. A cég akkor megerősítette Magyarország hosszú és rövid futamidejű, devizában és forintban fennálló államadósság-kötelezettségeinek "BBB mínusz/A-3" szintű, befektetési ajánlású besorolását, és érvényben hagyta az osztályzaton a felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátást is.
A Standard & Poor's 2018-ra szintén két vizsgálati időpontot jelölt ...
2018-03-05 07:09:06
Hitelminősítés - Visszaemelte a befektetői kategóriába Oroszországot a Standard & Poor's
... Ratings pénteki döntése nyomán a nemzetközi intézményi befektetők szempontjából Oroszország ismét befektetésre ajánlott szuverén adósnak számít. A nemzetközi gyakorlat alapján ugyanis a befektetési társaságok általában két hitelminősítő osztályzatát veszik figyelembe annak meghatározásához, hogy egy adott szuverén vagy kereskedelmi adós besorolását befektetésre ajánlottnak tekinti...
2018-02-24 07:03:52
Hitelminősítés - Orosz bankok osztályzati kilátását javította pozitívra a Moody's
... makrogazdasági keretrendszer jól viselte az olajár-sokkokat és a szankciók hatásait.
A Moody's egyidejűleg megerősítette a hosszú futamidejű orosz államadósság "Ba1" szintű - a befektetési ajánlású kategória alapszintjétől egy fokozattal elmaradó - besorolását és a rövid távú "Not Prime (NP)" minősítést.
A Moody's ugyanakkor "Baa3/P-3"-ra emelte az orosz devizaadósság-kö...
2018-01-29 21:30:18
Moody's: stabil hitelképességgel kezdik 2018-at Közép- és Kelet-Európa EU-gazdaságai
... sávban - a Fitch Ratings és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a Moody's ugyanennek megfelelő "Baa3" osztályzattal - tartja nyilván.
A Fitch Ratings már 2016 májusában átsorolta a befektetési ajánlású kategóriába a magyar államadósság minősítését. A Standard & Poor's 2016 szeptemberében, a Moody's 2016 novemberében emelte vissza ebbe a sávba a magyar besorolást.
Tavaly a...
2018-01-17 12:51:03
Hitelminősítés - Februárban kezdődik a magyar államadós-osztályzatok jövő évi hitelminősítői vizsgálatsorozata
... Fitch és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a Moody's ugyanennek megfelelő "Baa3" osztályzattal - tartja nyilván Magyarországot.
A Fitch Ratings már tavaly májusban átsorolta a befektetési ajánlású kategóriába a magyar államadósság minősítését. A Standard & Poor's tavaly szeptemberben, a Moody's tavaly novemberben emelte vissza ebbe a sávba a magyar besorolást.
A Standard...
2017-12-24 14:12:16
1 2 3 .......23 24 ....35 36 ...46 47 48 
Címkék: Wizz Air, Fitch Ratings, Kelet-Európa EU-gazdaságai, Fitch Ratings BBB, Investors Service, Magyar Telekom, Equilor Befektetési Zrt, olasz államadósság-ráta, üzemeltetési engedélyeket, rövid hetet, jövő héten, magyar adósosztályzatot, befektetői kategóriába, kitűzött időpontban, befektetési ajánlású, múlt pénteki, magyar szuverén, felülvizsgálat eredményeként, fokozatnál nagyobb, közeljövőben javulhatna, csütörtöki kereskedésben, múlt hónapban, előző heti, vezető részvények, budapesti tőzsdén, felminősítés lehetőségére, nemzetközi intézményi, nemzetközi gyakorlat, befektetési társaságok, adott szuverén, szankciók hatásait, hosszú futamidejű, fokozattal elmaradó, rövid távú, orosz devizaadósság-kö, magyar államadósság, magyar besorolást, hitelképességgel, adósosztályzatot, felülvizsgálatát, meghatározásához, adósosztályzatát, valószínűtlennek, kormányalakítás, felülvizsgálati, hitelminősítői, hitelminősítés, makrogazdasági, leányvállalata, magyarországot, megközelítette, osztályzatként,
© 2013 TVN.HU Kft.