Regisztráció  Belépés
Hitelminősítés - Megerősítette pozitív kilátással a magyar államadós-besorolásokat a Standard & Poor's
...
Az S&P - a többi hitelminősítőhöz hasonlóan - 2016-ban minősítette fel Magyarországot a befektetésre ajánlott kategóriába, és a besorolásokra éppen egy éve, tavaly augusztus óta tartja érvényben a további felminősítés távlati lehetőségére utaló pozitív kilátást.
A cég azonban az idei évre összeállított hivatalos menetrendje alapján 2018-ban már nem veszi napirendre a mag...
2018-08-18 11:57:13
Hitelminősítés - Elemzők: csalódást keltő a felminősítés elmaradása
... legutóbb 2010 decemberében volt példa - jegyezte meg.
Hangsúlyozta, összességében továbbra sem lehet rossz helyzetről beszélni, tekintettel arra, hogy Magyarország továbbra is befektetésre ajánlott kategóriában és a lehetséges felminősítés előszobájában maradt. Várhatóan a piacon sem okoz érdemi mozgást a döntés, a forint és a hozamkörnyezet most elsősorban a törökországi es...
2018-08-18 11:56:30
Az OTP Csoport értékpapíralapjai részvénycsomagokat vásároltak a Konzum Nyrt.-ből és Opus Global Nyrt.-ből
... tőkeemeléseknek, illetve stratégiai befektetéseknek köszönhetően képes megfelelni.
Hozzátették, a tranzakciók előzménye, hogy az OTP Ingatlanbefektetési Alap idén márciusban befektetésre érdemesnek találta a cégcsoport érdekeltségébe tartozó Appeninn Holding Nyrt.-t, amelyben közel 6 százalékos részvénycsomagot vásárolt.
A Konzum részvényeivel a BÉT prémium kategóriában...
2018-07-30 11:14:56
A Magyar Fejlesztési Bank csatlakozott a Central Europe Fund of Funds nemzetközi befektetési alaphoz
... Befektetési Bank (IIB) által biztosított kötelezettségvállalások teljes összege az MFB 10 millió eurós hozzájárulásával 97 millió euróra emelkedik, mivel azonban a CEFoF megköveteli, hogy a befektetésre kiválasztott alapok a befektetésre szánt forrásaikat legalább megduplázzák, ezért a végső várható beruházási volumen akár meg is haladhatja a 200 millió eurót.
A közlemény id...
2018-06-12 16:23:01
Hitelminősítés - Budapest adósosztályzatát sem vizsgálta a Moody's
... néhány nappal korábban a magyar államadós-besorolást is ugyanilyen mértékben, "Ba1" szintről egy fokozattal stabil kilátású "Baa3"-ra javította, visszaemelve ezzel Magyarországot a befektetésre ajánlott szuverén besorolási kategóriába.
A Moody's a magyar államadós-osztályzat idei első potenciális felülvizsgálati időpontját június 1-jére, múlt péntekre tűzte ki, de aznap éjjel...
2018-06-09 07:04:00
Megkapta az üzemeltetési engedélyeket a Wizz Air brit leányvállalata
... hogy ez a hitelminősítő a magyar szuverén adósbesorolásnál egy osztattal magasabbra sorolta a cég minősítését.
A három piacvezető nemzetközi hitelminősítő mindegyike 2016 óta a befektetésre ajánlott sávban - a Fitch Ratings és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a Moody's ugyanennek megfelelő "Baa3" osztályzattal - tartja nyilván Magyarországot.
A Fitch és a Standard & Poo...
2018-05-03 13:11:26
Hm???


Szívtánc

Kezdőlap » Arany Templom tanítások » 8:8:8 oroszlán kapu és a Jólét 12 Krisztus Rácsának lehorgonyzása
8:8:8 Oroszlán kapu és a Jólét 12 Krisztus Rácsának lehorgonyzása

Michelle Eloff© Johannesburg,

2006. augusztus. 08

Fordította...
2018-05-02 15:50:52
Egy új lehetőség
... mobiltelefonunkat, és csupán egyetlen éjszakát töltünk a helyi szállodában, már az is gyógyító hatású lehet.

Gondolj úgy egy nyaralásra, mint egy önmagadba és a jövődbe történő befektetésre. Minden élőlénynek szüksége van a pihenésre annak érdekében, hogy maximális hatékonysággal működjön. A nyaralás után a hangulatod és az energiaszinted megújul majd.

Jobban...
2018-03-15 08:20:04
Anyacége kelet-európai termelési központjává válik a győri székhelyű Erbslöh Hungária Kft.
... mintegy tízezer embert foglalkoztat, konszolidált árbevétele tavaly meghaladta a 700 millió eurót.
Borkai Zsolt (Fidesz...
2018-03-14 17:32:25
ÁKK: Magyarország japán jenben bocsátott ki devizakötvényt
... mérföldkőnek nevezte az államadósság kezelésben, amely bizonyítja, hogy a magyar gazdaságpolitika iránti bizalom tovább erősödik.
A közlemény szerint miután tavaly az ország visszakerült befektetésre ajánlott kategóriába a hitelminősítőknél, megkezdődhetett újra a keleti piacépítés. A nemzetgazdasági miniszter tavaly év végén döntött újabb szamuráj-kötvény kibocsátásáról, ame...
2018-03-14 13:01:29
1 2 3 ..........37 38 ......56 57 .....73 74 75 
Címkék: Konzum Nyrt, Opus Global Nyrt, Magyar Fejlesztési Bank, Central Europe Fund, Wizz Air, Erbslöh Hungária Kft, Ingatlanbefektetési Alap, Appeninn Holding Nyrt, Befektetési Bank, Fitch Ratings, Arany Templom, Krisztus Rácsának, Michelle Eloff&#169, Borkai Zsolt, felminősítés elmaradása, üzemeltetési engedélyeket, győri székhelyű, többi hitelminősítőhöz, befektetésre ajánlott, besorolásokra éppen, további felminősítés, idei évre, lehetséges felminősítés, hozamkörnyezet most, tranzakciók előzménye, cégcsoport érdekeltségébe, befektetésre kiválasztott, befektetésre szánt, végső várható, fokozattal stabil, magyar szuverén, osztattal magasabbra, három piacvezető, helyi szállodában, jövődbe történő, pihenésre annak, nyaralás után, energiaszinted megújul, államadósság kezelésben, magyar gazdaságpolitika, közlemény szerint, ország visszakerült, keleti piacépítés, nemzetgazdasági miniszter, gazdaságpolitika, adósbesorolásnál, hozzájárulásával, részvénycsomagot, adósosztályzatát, hitelminősítőhöz,
© 2013 TVN.HU Kft.