Regisztráció  Belépés
Moody's: stabil hitelképességgel kezdik 2018-at Közép- és Kelet-Európa EU-gazdaságai
... kilátás van érvényben a Moody's osztályzati listáján.
Ezek közé tartozik Magyarország is.
A magyar államadósságot a három piacvezető nemzetközi hitelminősítő mindegyike a befektetésre ajánlott sávban - a Fitch Ratings és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a Moody's ugyanennek megfelelő "Baa3" osztályzattal - tartja nyilván.
A Fitch Ratings már 2016 májusában átsorolt...
2018-01-17 12:51:03
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings
... új szuverén adósosztályzatok kilátása stabil.
Horvátország államadós-besorolása a pénteki felminősítés ellenére változatlanul a magas hozamú kategóriában van, egy fokozattal a befektetésre ajánlott sáv belépőszintje alatt.
Magyarországot a három piacvezető nemzetközi hitelminősítő mindegyike a befektetésre ajánlott sávban - a Fitch és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a ...
2018-01-12 23:37:38
Hitelminősítés - Februárban kezdődik a magyar államadós-osztályzatok jövő évi hitelminősítői vizsgálatsorozata
... nem kötelezi a hitelminősítőket arra, hogy az adott napokon tényleges osztályzat-módosítási lépéseket jelentsenek be.
A három piacvezető nemzetközi hitelminősítő mindegyike a befektetésre ajánlott sávban - a Fitch és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a Moody's ugyanennek megfelelő "Baa3" osztályzattal - tartja nyilván Magyarországot.
A Fitch Ratings már tavaly májusban á...
2017-12-24 14:12:16
Két hitelminősítő is javította Szerbia adósosztályzatát
... péntek éjjel Londonban bejelentett felminősítésekkel egy időben mindkét cég stabil kilátást adott az új besorolásokra.
Szerbia államadós-besorolása mindazonáltal továbbra is a befektetésre nem ajánlott kategóriában van: az S&P és a Fitch által pénteken megadott "BB" osztályzat két fokozattal marad el a befektetési ajánlású sáv alapszintjét jelző "BBB mínusz"-tól.
A Stand...
2017-12-16 00:02:23
A Takarékbank idén 4, jövőre 4,2 százalékos GDP-növekedést vár
... tartósan ennek a sávnak az alján maradhat. Ezt az i...
2017-12-15 14:35:16
A parlament jóváhagyta a 2016-os költségvetés felhasználását
... 1,9 százalékra teljesült és a GDP-arányos államadósság is csökkent, ami hozzájárult a külső sérülékenységünk mérséklődéséhez. Ezzel párhuzamosan tavaly mindhárom nagy hitelminősítő befektetésre ajánlott kategóriába emelte Magyarországot, ami hozzájárul az adósságfinanszírozás stabilitásához - tette hozzá a tárcavezető, aki felidézte, 2016 tavaszára az Európai Bizottság értékelése ...
2017-11-28 10:12:03
Rontotta Dél-Afrika adósi besorolását az S&P
... pluszról" "BB"-re gyengítette.
Mindkét besorolás esetében a kilátást negatívról stabilra módosította a Standard and Poor's.
Egy másik hitelminősítő, a Moody's, az éppen csak befektetésre ajánlott "Baa3" kategóriának a kilátását negatívra helyezte. Ez annyit jelent, hogy a Moody's következő lépése további rontás lehet bóvli szintre.
A hitelminősítők borúlátóak a dél-...
2017-11-27 09:31:38
Hitelminősítés - Pozitívra javította a magyar államadós-osztályzat kilátását a Fitch Ratings
... elsőként a nagy nemzetközi hitelminősítők közül.
A magyar államadósságra akkor megállapított, azóta is érvényes "BBB mínusz" besorolás a Fitch Ratings osztályzati módszertanában a befektetésre ajánlott kategória alapszintje, és azonos a Standard & Poor's és a Moody's Investors Service által Magyarországra érvényben tartott hosszú távú besorolással.
A Standard & Poor's t...
2017-11-10 23:33:51
BÉT - Emelkedéssel indulhat a kereskedés az elemzők szerint
... is.
Kitért arra, hogy piaczárás után vizsgálhatja felül Magyarország szuverén adósbesorolását a Fitch Ratings. A hitelminősítő tavaly májusban emelte vissza Magyarország besorolását a befektetésre ajánlott kategóriába, azóta BBB mínusz osztályzat van érvényben stabil kilátással, amely a befektetésre ajánlott kategória alapszintje. Idén májusban megerősítették az osztályzatot,...
2017-11-10 08:21:11
Hitelminősítés - Pénteken vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Fitch Ratings
... elsőként a nagy nemzetközi hitelminősítők közül.
A magyar államadósságra akkor megállapított, azóta is érvényes "BBB mínusz" besorolás a Fitch Ratings osztályzati módszertanában a befektetésre ajánlott kategória alapszintje, és azonos a másik két nagy hitelminősítő, a Standard & Poor's és a Moody's Investors Service által Magyarországra érvényben tartott hosszú távú besorolás...
2017-11-09 11:11:27
1 2 3 .......23 24 ....35 36 ...45 46 47 
Címkék: Kelet-Európa EU-gazdaságai, Felminősítette Horvátországot, Fitch Ratings, Rontotta Dél-Afrika, Európai Bizottság, Investors Service, parlament jóváhagyta, 2016-os költségvetés, elemzők szerint, magyar államadósságot, három piacvezető, befektetésre ajánlott, pénteki felminősítés, magas hozamú, hitelminősítőket arra, adott napokon, időben mindkét, befektetési ajánlású, alján maradhat, külső sérülékenységünk, kilátást negatívról, másik hitelminősítő, éppen csak, kilátását negatívra, hitelminősítők borúlátóak, nagy nemzetközi, magyar államadósságra, hitelminősítő tavaly, hitelminősítőket, adósosztályzatát, sérülékenységünk, hitelképességgel, adósosztályzatok, adósbesorolását, mérséklődéséhez, államadósságra, hitelminősítők, hitelminősítés, magyarországra, horvátországot, magyarországot, felhasználását, stabilitásához, államadósságot, módszertanában, megerősítették, hitelminősítői, felminősítette, belépőszintje, változatlanul, besorolásokra, mindazonáltal, osztályzattal, hitelminősítő, megállapított,
© 2013 TVN.HU Kft.