Regisztráció  Belépés
Hitelminősítés - Budapest adósosztályzatát sem vizsgálta a Moody's
... néhány nappal korábban a magyar államadós-besorolást is ugyanilyen mértékben, "Ba1" szintről egy fokozattal stabil kilátású "Baa3"-ra javította, visszaemelve ezzel Magyarországot a befektetésre ajánlott szuverén besorolási kategóriába.
A Moody's a magyar államadós-osztályzat idei első potenciális felülvizsgálati időpontját június 1-jére, múlt péntekre tűzte ki, de aznap éjjel...
2018-06-09 07:04:00
Megkapta az üzemeltetési engedélyeket a Wizz Air brit leányvállalata
... hogy ez a hitelminősítő a magyar szuverén adósbesorolásnál egy osztattal magasabbra sorolta a cég minősítését.
A három piacvezető nemzetközi hitelminősítő mindegyike 2016 óta a befektetésre ajánlott sávban - a Fitch Ratings és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a Moody's ugyanennek megfelelő "Baa3" osztályzattal - tartja nyilván Magyarországot.
A Fitch és a Standard & Poo...
2018-05-03 13:11:26
ÁKK: Magyarország japán jenben bocsátott ki devizakötvényt
... mérföldkőnek nevezte az államadósság kezelésben, amely bizonyítja, hogy a magyar gazdaságpolitika iránti bizalom tovább erősödik.
A közlemény szerint miután tavaly az ország visszakerült befektetésre ajánlott kategóriába a hitelminősítőknél, megkezdődhetett újra a keleti piacépítés. A nemzetgazdasági miniszter tavaly év végén döntött újabb szamuráj-kötvény kibocsátásáról, ame...
2018-03-14 13:01:29
Brit lap: véget érhet a sikeres unortodox gazdaságpolitika
... alatti, a kormányzat mégis költségvetési többleteket halmoz fel. Emiatt is csökkent az államadósság a GDP 74 százalékára. A magyar adósbesorolás a BBB kategóriában tartózkodik, ami már a befektetésre ajánlott kategóriába tartozik.

Gazdasági sikerek

A MoneyWeek szerint Magyarország annak ellenére, hogy még nem egy nyugati gazdagságú fogyasztói társadalo...
2018-03-14 00:00:21
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar adósosztályzatot a Fitch Ratings
... nem kötelezi a hitelminősítőket arra, hogy az adott napokon tényleges osztályzat-módosítási lépéseket jelentsenek be.
A három nagy nemzetközi hitelminősítő mindegyike 2016 óta a befektetésre ajánlott sávban - a Fitch és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a Moody's ugyanennek megfelelő "Baa3" osztályzattal - tartja nyilván Magyarországot.
Tavaly a Standard & Poor's mellett...
2018-03-05 07:09:06
Hitelminősítés - Visszaemelte a befektetői kategóriába Oroszországot a Standard & Poor's
... nyomán az osztályzat eddigi pozitív kilátása stabilra módosul.
Az S&P Global Ratings pénteki döntése nyomán a nemzetközi intézményi befektetők szempontjából Oroszország ismét befektetésre ajánlott szuverén adósnak számít. A nemzetközi gyakorlat alapján ugyanis a befektetési társaságok általában két hitelminősítő osztályzatát veszik figyelembe annak meghatározásához, hogy egy ...
2018-02-24 07:03:52
Moody's: stabil hitelképességgel kezdik 2018-at Közép- és Kelet-Európa EU-gazdaságai
... kilátás van érvényben a Moody's osztályzati listáján.
Ezek közé tartozik Magyarország is.
A magyar államadósságot a három piacvezető nemzetközi hitelminősítő mindegyike a befektetésre ajánlott sávban - a Fitch Ratings és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a Moody's ugyanennek megfelelő "Baa3" osztályzattal - tartja nyilván.
A Fitch Ratings már 2016 májusában átsorolt...
2018-01-17 12:51:03
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings
... új szuverén adósosztályzatok kilátása stabil.
Horvátország államadós-besorolása a pénteki felminősítés ellenére változatlanul a magas hozamú kategóriában van, egy fokozattal a befektetésre ajánlott sáv belépőszintje alatt.
Magyarországot a három piacvezető nemzetközi hitelminősítő mindegyike a befektetésre ajánlott sávban - a Fitch és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a ...
2018-01-12 23:37:38
Hitelminősítés - Februárban kezdődik a magyar államadós-osztályzatok jövő évi hitelminősítői vizsgálatsorozata
... nem kötelezi a hitelminősítőket arra, hogy az adott napokon tényleges osztályzat-módosítási lépéseket jelentsenek be.
A három piacvezető nemzetközi hitelminősítő mindegyike a befektetésre ajánlott sávban - a Fitch és a Standard & Poor's "BBB mínusz", a Moody's ugyanennek megfelelő "Baa3" osztályzattal - tartja nyilván Magyarországot.
A Fitch Ratings már tavaly májusban á...
2017-12-24 14:12:16
Két hitelminősítő is javította Szerbia adósosztályzatát
... péntek éjjel Londonban bejelentett felminősítésekkel egy időben mindkét cég stabil kilátást adott az új besorolásokra.
Szerbia államadós-besorolása mindazonáltal továbbra is a befektetésre nem ajánlott kategóriában van: az S&P és a Fitch által pénteken megadott "BB" osztályzat két fokozattal marad el a befektetési ajánlású sáv alapszintjét jelző "BBB mínusz"-tól.
A Stand...
2017-12-16 00:02:23
1 2 3 .......23 24 ....35 36 ...46 47 48 
Címkék: Wizz Air, Fitch Ratings, Kelet-Európa EU-gazdaságai, Felminősítette Horvátországot, Global Ratings, üzemeltetési engedélyeket, sikeres unortodox, jövő héten, magyar adósosztályzatot, befektetői kategóriába, fokozattal stabil, befektetésre ajánlott, magyar szuverén, osztattal magasabbra, három piacvezető, államadósság kezelésben, magyar gazdaságpolitika, közlemény szerint, ország visszakerült, keleti piacépítés, nemzetgazdasági miniszter, kormányzat mégis, magyar adósbesorolás, nyugati gazdagságú, hitelminősítőket arra, adott napokon, három nagy, osztályzat eddigi, nemzetközi intézményi, nemzetközi gyakorlat, befektetési társaságok, magyar államadósságot, pénteki felminősítés, magas hozamú, időben mindkét, befektetési ajánlású, adósbesorolásnál, hitelképességgel, gazdaságpolitika, adósosztályzatát, adósosztályzatot, hitelminősítőket, adósosztályzatok, meghatározásához, megkezdődhetett, nemzetgazdasági, felülvizsgálati, hitelminősítés, leányvállalata, kibocsátásáról, magyarországot, felminősítette,
© 2013 TVN.HU Kft.