Regisztráció  Belépés
Cseh kormányalakítás -A szociáldemokrata pártelnök nem zárja ki, hogy a belügy mellett ideiglenesen a külügyet
...
A köztársasági elnök először Miroslav Pochéval találkozott, akinek javasolta, hogy önként lépjen vissza miniszteri jelöltségétől. Zeman ezt azzal indokolta, hogy Poche a múltban az Európai Parlamentben támogatta a migránsok befogadását, és korrupcióval is gyanúsítják.
"Egy migrációellenes kormányban egy migrációpárti politikus nem lehet külügyminiszter" - idézte Zeman sz...
2018-06-22 19:33:08
Illegális bevándorlás - Már tizenhat tagállam jelezte részvételét a vasárnapi brüsszeli csúcstalálkozón
... államok csütörtökön tudatták, hogy nem kívánnak részt venni a találkozón.
A vasárnapi megbeszélést Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke hívta össze szerdán, noha azt is bejelentette, hogy nem ő kezdeményezte az egyeztetést, hanem egyes tagállamok, amelyeket nem nevezett meg. Az ülés célja hogy "európai megoldásokat" keressenek a migráció kérdésére az uniós vezetők...
2018-06-22 16:52:41
Sikeres tanévet zárt pénteken a Színház- és Filmművészeti Egyetem
...
Mint írják, hamarosan lezárul a felvételi időszak is, amelynek során idén is sokszoros túljelentkezéssel kellett szembenézni az osztályokat indító oktatóknak. A színművész szakra - Zsámbéki Gábor és Fullajtár Andrea osztályába - például negyvenötször többen jelentkeztek, így elmondható, hogy a művészi pálya és az egyetem iránt az érdeklődés töretlen. Hasonlóan nagy volt a túl...
2018-06-22 16:43:39
Kreml: nem kizárt, hogy Vlagyimir Putyin a jövő héten fogadja John Boltont
... az alkalomból, hogy Trump részt vesz a NATO július 11-én és 12-én tartandó tanácskozásán.
Anatolij Antonov washingtoni orosz nagykövet a TASZSZ jelentése szerint újságíróknak bejelentette, hogy június és július fordulóján egy képviselőkből és szenátorokból álló kongresszusi küldöttség utazik Oroszországba. Az amerikai honatyák Moszkvában és Szentpéterváron tárgyalnak majd....
2018-06-22 14:11:53
Áldott Zoltán lesz a Mol felügyelő bizottságának elnöke
... tagjává, illetve ezt megelőzően a szakembert a Slovnaft április 5-én tartott éves közgyűlésén a szlovák cég felügyelő bizottsági tagjának.
A Mol közgyűlése után Áldott Zoltán bejelentette, hogy az INA június végi éves rendes közgyűlését követően leköszön a horvát cég igazgatósági elnöki posztjáról, amelyet 2010. április 1-től kezdődően töltött be.
Áldott Zoltán 1990 és 1...
2018-06-22 12:52:13
Hollik: a Soros-alapítvány dróton rángatja az Európai Bizottságot
... Magyarország ellen, amiért a parlament elfogadta a "Stop Soros" törvénycsomagot és a Magyarország megvédését szolgáló alaptörvény-módosítást.
Rá néhány órával az Európai Bizottság máris bejelentette: meg fogják vizsgálni a két jogszabályt, és ha szükséges, akár lépéseket tesznek ellene - idézte fel Hollik István.
A KDNP-s politikus szerint ez ismét ésée: jEurópaéi/j ha...
2018-06-22 11:53:44
Tőzsde - Csökkentek az irányadó indexek New Yorkban
...
Közép-európai idő szerint este nyolc órakor, két órával zárás előtt a Dow Jones ipari átlag 0,54 százalékos, a tőzsdén jegyzett legnagyobb amerikai részvénytársaságok Standard & Poor's 500-as mutatója 0,40 százalékos, a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója pedig 0,64 százalékos mínuszban állt.
A Dow Jones jó úton halad afelé, hogy már a nyolcadik egymást kö...
2018-06-21 20:25:59
Bundesliga - Julian Nagelsmann jövő nyártól az RB Leipzig edzője lesz
... köszönhetően a Bajnokok Ligája selejtezőjében indulhatott, utóbbi révén pedig a főtáblára került.
A magyar válogatott kapus, Gulácsi Péter klubja, az RB Leipzig ugyancsak csütörtökön bejelentette, hogy Nagelsmann szerződése jövő nyártól 2023-ig szól. Hozzátették, ő volt Ralf Rangnick sportigazgató és Oliver Mintzlaff ügyvezető igazgató elsőszámú jelöltje a posztra.
A lip...
2018-06-21 18:45:38
Brexit - Brit belügyminiszter: az EU-állampolgárok "néhány egyszerű kérdésre" válaszolva tartózkodási engedélyt
... hatóságok a kisebb múltbeli kihágásokat nem fogják aggályosnak tartani a folyamodványok elbírálása szempontjából.
Caroline Nokes az alsóházi képviselőknek tartott tájékoztatásában bejelentette, hogy a letelepedett státusért folyamodó felnőtteknek 65 font (valamivel több mint 24 ezer forint) eljárási díjat kell fizetniük. A díj a 16 év alatti gyerekek esetében 32,50 font lesz....
2018-06-21 15:14:36
Orosz külügyi szóvivő: hiba volt Washington kilépése az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából
... egyensúlyt destabilizáló következményekkel járhat Washington világűrbéli katonai potenciáljának növelése és a fegyvereknek e közegben való megjelenése, miután Donald Trump amerikai elnök bejelentette, hogy önálló haderőnemként egy űrerő létrehozását rendelte el.
Hangsúlyozta: az Egyesült Államokkal szemben Oroszország számára az a prioritás, hogy a világűr kutatása és hasznos...
2018-06-20 16:32:47
1 2 3 ..................873 874 .........1310 1311 .........1746 1747 1748 
Címkék: Filmművészeti Egyetem, Vlagyimir Putyin, John Boltont, Áldott Zoltán, Európai Bizottságot, Julian Nagelsmann, ENSZ Emberi Jogi Tanácsából, Miroslav Pochéval, Európai Parlamentben, Jean-Claude Juncker, Európai Bizottság, Zsámbéki Gábor, Fullajtár Andrea, Anatolij Antonov, Stop Soros, Hollik István, Nasdaq Composite, Bajnokok Ligája, Gulácsi Péter, Ralf Rangnick, Oliver Mintzlaff, Caroline Nokes, Donald Trump, Egyesült Államokkal, belügy mellett, vasárnapi brüsszeli, jövő héten, irányadó indexek, köztársasági elnök, migránsok befogadását, migrációellenes kormányban, migrációpárti politikus, vasárnapi megbeszélést, ülés célja, migráció kérdésére, uniós vezetők, felvételi időszak, osztályokat indító, színművész szakra, művészi pálya, egyetem iránt, érdeklődés töretlen, amerikai honatyák, parlament elfogadta, tőzsdén jegyzett, technológiai részvények, nyolcadik egymást, főtáblára került, magyar válogatott, kisebb múltbeli, folyamodványok elbírálása, alsóházi képviselőknek, letelepedett státusért,
© 2013 TVN.HU Kft.