Belépés
Hitelminősítés - Leminősítette Olaszországot a Moody's
...
A nemzetközi hitelminősítő péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az eddigi "Baa2"-ről egy fokozattal "Baa3"-ra rontotta Olaszország hazai valutában és devizában kibocsátott államadósságának besorolását.
Az új osztályzat kilátása stabil.
A "Baa3" minősítés - amely más hitelminősítők módszertanában a "BBB mínusz" besorolásnak felel meg - a befektetésre ajánlott k...
2018-10-20 15:47:02
Csaknem négymilliárd dolláros újabb hitelprogramról készül megállapodni az IMF Ukrajnával
... valutaalap által szorgalmazott lakossági gázár- és távhőszolgáltatási díj-emelést.
Pénteken rendkívüli ülést tartott az ukrán kormány, amelyen Volodimir Hrojszman miniszterelnök bejelentette: úgy határoztak, hogy november 1-jével 23,5 százalékkal megemelik a gázárat a lakossági fogyasztók számára.
Az új készenléti hitelprogram a tervek szerint a 2015-ben elindított, 17...
2018-10-20 15:43:58
Viszonylagos nyugalomban zajlott a pénteki tüntetés a Gázai övezet határánál az izraeli televízió szerint
... túloldalon állomásozó izraeli katonákat, s kerüljék az összetűzéseket.
Előzőleg az izraeli hadsereg a szerdai rakétatámadások után tankokat sorakoztatott fel a határ mentén, és bejelentette, hogy készen áll az erőszak további eszkalálódásra, és nagy erőkkel fog visszavágni a támadásokra.
Iszmáil Haníje, a Hamász politikai vezetője csütörtökön az övezetben találkozott a ...
2018-10-20 15:36:35
Mogherini: a csúcstalálkozó megerősítette az Európa és Ázsia közötti globális partnerséget
... mellett érveltek, az ugyanis minden részt vevő fél számára szükséges biztosítékokat nyújt a nemzetközi biztonság, a béke és a stabilitás megtartásához - közölte.
A főképviselő bejelentette, a találkozó alkalmával az Európai Unió és Szingapúr kereskedelmi, beruházásvédelmi, valamint a partnerségi és együttműködési keretmegállapodást írt alá.
A részleteket ismertetve elmon...
2018-10-20 15:36:26
A népírtás neve kilakoltatás...
... üdvözölte.

2011-ben Zoltai Gusztáv Magyarországra nézve megerősítette Pereszt, és értelmet adott a korlátlanul megszerezhető állampolgárságnak, amikor a 14. Héber Nyári Fesztivál megnyitóján bejelentette igényüket arra, hogy Magyarországom államlapító nemzetként meghatározzák a társadalom életét: "elvárjuk azt a többségi nemzettől, hogy elismerje, mi is országalapítók v...
2018-10-19 09:42:43
Jánossomorjai beszédek 2017
... Szabadságért" emlékéremmel és posztumusz őrnagyi kinevezéssel ismerték el hősiességét.
Október 28-án - véres harcok után - Nagy Imre, az új kormány miniszterelnöke bejelentette a szovjet csapatok kivonását, az ÁVH feloszlatását, a Kossuth címer bevezetését.
Győztünk!!
Mi történt itt vidéken?
A hírek futótűzként terjedtek. Az egyetemi városok d...
2018-10-15 07:07:39
Szenátorok levélben kérték Donald Trumpot, hogy járjon a végére az eltűnt szaúdi újságíró ügyének
... tilalom bevezetéséről rendelkezett, Washington azonban 2016-ban kiterjesztette a jogszabály hatáskörét más országokra is.
Eközben Ernest Moniz, volt amerikai energiaügyi miniszter bejelentette, hogy felfüggeszti munkáját a szaúd-arábiai NEOM projekt tanácsadójaként addig, amíg ki nem derül több részlet a szaúdi újságíró sorsáról. Moniz Barack Obama amerikai elnök kormánya ide...
2018-10-11 07:05:28
Fidesz: a szocialisták kormányzásuk alatt a mostani dupláját költötték az állami vezetők egészségügyi ellátásár
...
A párt arra reagált, hogy Tóth Bertalan, az MSZP elnök-frakcióvezetője bejelentette, népszavazást kezdeményeznek a miniszterek, államtitkárok egészségügyi VIP-ellátásának megszüntetéséről.
A Fidesz közleményében emlékeztetett rá: az állami vezetői juttatásokat - ahogy a szocialisták kormányzása alatt - most is jogszabály rögzíti.
"Gyurcsány és a szocialisták kormá...
2018-10-10 15:01:59
Az Ukrán Biztonsági Szolgálat nem vonhatja felelősségre a kettős állampolgárságú tisztviselőket
... megvizsgálja, hozzáférhetnek-e államtitkokhoz.
Kedden Jaroszlav Halasz, Kárpátalja humán ügyekért felelős helyettes kormányzója a Mi...
2018-10-10 13:01:31
Tarlós: a közvetlen választás és a fejlesztési tanács létrehozása is szerepet játszott a főpolgármester-jelölts
...
A harmadik ciklusára készülő főpolgármester erről az Orbán Viktor kormányfővel, a Fidesz elnökével tartott szerdai budapesti sajtótájékoztatón beszélt, ahol bejelentette: Orbán Viktor felkérésére elvállalja a jelölést és a 2019-es önkormányzati választáson való részvételt.
Tarlós István úgy fogalmazott: súlyos belső küzdelem után hozta meg döntését, jelentős megkötéseket...
2018-10-10 12:31:28
1 2 3 4 ..................884 885 .........1326 1327 .........1767 1768 1769 
Címkék: Leminősítette Olaszországot, Donald Trumpot, Ukrán Biztonsági Szolgálat, Volodimir Hrojszman, Iszmáil Haníje, Európai Unió, Zoltai Gusztáv Magyarországra, Héber Nyári Fesztivál, Nagy Imre, Eközben Ernest Moniz, Moniz Barack Obama, Tóth Bertalan, Kedden Jaroszlav Halasz, Orbán Viktor, Tarlós István, pénteki tüntetés, izraeli televízió, csúcstalálkozó megerősítette, népírtás neve, eltűnt szaúdi, szocialisták kormányzásuk, mostani dupláját, állami vezetők, kettős állampolgárságú, közvetlen választás, fejlesztési tanács, nemzetközi hitelminősítő, befektetésre ajánlott, ukrán kormány, lakossági fogyasztók, tervek szerint, 2015-ben elindított, izraeli hadsereg, szerdai rakétatámadások, határ mentén, erőszak további, övezetben találkozott, ugyanis minden, nemzetközi biztonság, stabilitás megtartásához, főképviselő bejelentette, találkozó alkalmával, részleteket ismertetve, korlátlanul megszerezhető, társadalom életét, többségi nemzettől, szovjet csapatok, hírek futótűzként, egyetemi városok,
© 2013 TVN.HU Kft.