Regisztráció  Belépés
A kínai turistákat csalogatja Észak-Korea
... incidens óta Phenjan többször is felszólította déli szomszédját, hogy indítsa újra turistaútjait a Kumgang-hegyre. Idén nyáron Észak-Korea megelégelte a várakozást, és augusztus végén bejelentette: lefoglalja a Kumgangban lévő összes dél-koreai ingatlant és ingóságot, a személyzet délről származó tagjait pedig az ország elhagyására kötelezi.
A szöuli kormány sajnálatosnak nev...
2011-10-05 10:50:41
Az államcsõd elõl me
Az államcsőd elől menekül a mediterrán államKülföld Tízezrek kerülhetnek egy év múlva az utcára, a hiteleket folyósítók ugyanakkor továbbra sincsenek megelégedve az eddig meghozott intézkedésekkel. Talán meglepő, de a lakosság elfogadja a kormány megszorításait.

Továbbra sincs megelégedve az Unió, az Európai Központi Bank és a Nemzet...
2011-10-05 09:50:01
Megmagyarázzák: ezért nem megs
Megmagyarázzák: ezért nem megszorítás az áfaemelés
Kormányhang

Giró-Szász András: Senki sem járhat rosszabbul


Emelkedik az áfa, de ez nem megszorító intézkedés, mert a kormány a lakosságra nem terhel újabb adókat - állítja Giró-Szász András, az új kormányszóvivő, aki abban is biztos: az általa elmagy...
2011-10-05 09:48:20
Simicska, Csányi, Demjén
... sorsolási programmal történő kijelölés. A Novum névjegyzékből való törléséről az információ a kijelöléskor még nem érkezett meg a Heves Megyei Bírósághoz."

Miután a Novum Zrt. bejelentette a jogutódlását, cégmásolatot is csatolt, egyértelműen megállapítható volt, hogy a kijelölt szervezet jogutódja - közölte a szóvivő. "A csődtörvény olyan rendelkezést nem tartalmaz, am...
2011-10-05 08:12:54
Agresszív mértékben leminősítette Olaszországot a Moody's
...
A nemzetközi hitelminősítő kedd éjjel, az európai és az amerikai piaci zárások után Londonban bejelentette, hogy az eddigi "Aa2"-ről - a köztes "Aa3" és "A1" fokozatok kihagyásával - "A2"-re süllyesztette az olasz szuverén kötvényadósság osztályzatát, és az új besorolásra is további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást hagyott érvényben.
Az "A2"-es olasz állam...
2011-10-05 01:38:35
Költségvetés 2012 - A kormány szerint megalapozott a jövő évi büdzsé
...
Mint írják, Magyarország kormánya felkészült az árfolyamváltozásból fakadó kockázatok kivédésére. Mint az korábban már bejelentették, a Nemzetgazdasági Minisztérium a beterjesztett költségvetés alapjául szolgáló árfolyamszint mellett két további (280 és 300 forint/euró) árfolyamszinttel kalkulálva is modellvizsgálatokat végzett. Így lehetőség nyílik arra, hogy a kormány a ked...
2011-10-04 19:54:50
Igaz történet: A férjünk
... igazán.
Nándinak két lánya volt, az egyik tizenkét, a másik tízéves. Sokszor gondoltam rájuk összeszoruló torokkal: mi lesz velük, ha Nándi majd csak hozzám tartozik?

Fél év után Nándi bejelentette otthon, hogy szerelmes, szeretne elválni. Nem tudom pontosan, mi történt, de még aznap este megjelent nálam egy táskával.
- Nem megyek haza többé - jele...
2011-10-04 19:11:25
Nem dolgozhatnak Nagy-Britanniában az angolul rosszul beszélő orvosok
...
Andrew Lansley a kormányzó Konzervatív Párt Manchesterben zajló éves kongresszusán felszólalva bejelentette: a kormány törvénymódosítást nyújt be annak érdekében, hogy külföldről érkező orvosok "tisztességes" angol nyelvtudás nélkül ne dolgozhassanak a brit állami közegészségügyi szolgálatban (NHS).
Lansley szerint ez nem diszkrimináció; a brit kormány mindig is elismert...
2011-10-04 18:41:23
Menesztette az agrártárca vezetőjét a cseh miniszterelnök
...
Václav Klaus cseh államfő az agrártárca vezetőjének menesztését elfogadta. Necas bejelentette, hogy az új mezőgazdasági miniszter nevét néhány napon belül nyilvánosságra hozza.
A miniszterelnök az államfői hivatalból távozva újságíróknak azt mondta, hogy már hosszabb ideje elégedetlen volt Fuksa munkájával. "Menesztésének politikai okai vannak. Már tavasszal bíráltam, ho...
2011-10-04 17:49:32
Felépült az Allison új váltóműgyára Szentgotthárdon
...
Az Allison tíz éve telepedett meg Szentgotthárdon, termékei eddig az Opel üzemében készültek. Miután motorgyár is növeli kapacitását, új helyet kerestek a szerelősoroknak az ipari parkban. A 13 ezer négyzetméter alapterületű üzemcsarnokot néhány hónap leforgása alatt építették fel, az új üzemben 200 embernek adhatnak munkát.
A gyártóüzem avatásán Czomba Sándor foglalkozt...
2011-10-04 17:39:36
1 2 3 ................865 866 ........1276 1277 1278 1297 1298 ........1729 1730 1731 
Címkék: Külföld Tízezrek, Európai Központi Bank, Giró-Szász András, Heves Megyei Bírósághoz, Novum Zrt, Nemzetgazdasági Minisztérium, Andrew Lansley, Konzervatív Párt Manchesterben, Václav Klaus, Czomba Sándor, kínai turistákat, kormány szerint, angolul rosszul, agrártárca vezetőjét, cseh miniszterelnök, személyzet délről, ország elhagyására, szöuli kormány, mediterrán állam, hiteleket folyósítók, eddig meghozott, lakosság elfogadja, kormány megszorításait, általa elmagy, kijelölt szervezet, csődtörvény olyan, nemzetközi hitelminősítő, amerikai piaci, olasz szuverén, beterjesztett költségvetés, egyik tizenkét, másik tízéves, kormányzó Konzervatív, kormány törvénymódosítást, brit állami, brit kormány, agrártárca vezetőjének, államfői hivatalból, ipari parkban, gyártóüzem avatásán, árfolyamszinttel, szentgotthárdon, nemzetgazdasági, intézkedésekkel, közegészségügyi, szerelősoroknak, megmagyarázzák, nyilvánosságra, miniszterelnök, kötvényadósság, diszkrimináció, megállapítható, dolgozhassanak, megszorításait,
© 2013 TVN.HU Kft.