Regisztráció  Belépés
Csepeli Lajos a Coop-Hungary Zrt. új elnök-vezérigazgatója
...
A közlemény szerint a tulajdonosok elfogadták a társaság beszámolóját, valamint az idei üzleti tervét is. Az eseményen Csepeli Lajos bejelentette: a meglévő pozíciók megőrzése mellett további növekedésre, és ennek érdekében új stratégiára van szükség. A Coop Gazdasági Csoport tavalyi árbevétele 530 milliárd forint volt. Ez 20 milliárd forinttal haladta meg az előző évit....
2013-05-31 15:02:58
Hoffmann: értelmetlen a vasárnapi pedagógustüntetés
...
Hoffmann Rózsa az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny díjátadó ünnepsége előtt tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy nem látványakciókról szól az oktatás ügye, hanem olyan eseményekről, mint például a pedagógusnapi kitüntetés vagy a tanulmányi versenyek díjátadója.
Az államtitkár a Hallgatói Hálózat pénteki akcióját, amikor aktivistáik bevonultak a Emberi ...
2013-05-31 14:53:41
Jobbik: a főpolgármester "tegye félre megfelelési kényszerét!"
... aki antiszemita nézeteit nyíltan vállalta, és akinek számos gondolatát irányadónak tartották "a magyar politikai antiszemitizmus vezéralakjai".
Erre reagálva a főpolgármester bejelentette: a közterületi elnevezés újratárgyalását kezdeményezi és állásfoglalást kér a Magyar Tudományos Akadémiától.
Később az MSZP is azt közölte: követelik, hogy vonják vissza a közgyűlési ha...
2013-05-31 11:12:02
Bajnai kilenc hónapra emelné a munkanélküli-segély időtartamát
... hat hónapja munkanélküli.
Az állam állást fog kínálni számukra, vagy olyan képzést, amellyel biztosan munkát találnak a munkaerőpiacon - mondta a politikus.
Bajnai Gordon bejelentette, hogy adóalkotmányt is terveznek, amellyel újra kiszámítható partnerré teszik a magyar államot.
Nem lesznek év közbeni rögtönzött adók, kiszámítható lesz az adórendszer, ahol a polgár...
2013-05-30 20:53:27
Egy repülőgép mosdójában akart öngyilkos lenni egy nő
...
Az esetről az UA851-es járat utasai számoltak be, akik Peking helyett végül az alaszkai Anchorage városban töltötték az éjszakát. A nőt, aki a turistaosztályon utazott, ott vitték kórházba.
Az egyik utas mikroblogjában azt írta, hogy a gépnek az északi sark felett vissza kellett fordulnia a legközelebbi repülőtéren történő leszálláshoz. Az utaskísérők először orvost kere...
2013-05-30 16:54:11
Elolvastuk: cigányozták, zaklatták, ő meg hajszolta a szexet
... úszósport elmúlt évtizedeinek egyik legsikeresebb trénere csak ennyit mondott akkor: ,,Varrjátok be a p..átokat!" Az ügy feledésbe merült, de a könyv megjelenése után szinte azonnal bejelentette a Magyar Úszó Szövetség, hogy vizsgálatot kezdeményez az ügyben. Ha másért nem, ezért megérte kiadni ezt a 348 oldalt (mellesleg tanulságként is érdemes elolvasni, megnézni azt, mit n...
2013-05-30 12:11:59
Brit katonagyilkosság - Vádat emeltek az egyik gyanúsított ellen
... Adebowalét azonban a héten kiengedték a kórházból, és vizsgálati fogságba helyezték.
Csütörtök hajnalban az angol-walesi koronaügyészség terrorellenes ügyosztályának vezetője bejelentette, hogy az összegyűlt bizonyítékok alapján hivatalosan vádat emeltek Adebowale ellen.
Az ügyben ez az első vádemelés.
A két merénylő múlt szerdán egy brit katonát gyilkolt meg Londo...
2013-05-30 07:04:41
Zágrábban elutasítják a boszniai horvát vezetők hágai ítéletének bűnszövetkezetre vonatkozó kitételét
...
A hágai bírák első fokon összesen 111 év börtönre ítélték Jadranko Prlicet, az 1991-ben egyoldalúan kikiáltott Herceg-Boszniai Horvát Köztársaság akkori "kormányfőjét" és öt társát a délszláv háború idején muszlimok ellen tömegesen elkövetett háborús bűncselekményekért.
Az ítélet indoklása szerint a boszniai horvát haderő (HVO) és a bosnyák hadsereg 1993-1994-es összetűz...
2013-05-29 19:33:33
Moszkvában a Kuba elleni amerikai blokád mielőbbi feloldását sürgették
...
A 2011-ben létrehozott, 33 tagállamot tömörítő Dél-Amerikai és Karibi Államok Közössége (CELAC) kibővített "trojkájával" tartott megbeszélést követően Szergej Lavrov bejelentette, hogy Oroszország ezentúl rendszeres politikai konzultációkat kíván folytatni a szervezettel. Ennek érdekében kialakítják a megfelelő egyeztetési fórumot.
Lavrov azt is közölte, hogy Oroszország...
2013-05-29 18:42:53
Túlzott deficit - Fidesz: Magyarország felállhat a szégyenpadról
... Európai Bizottság elismerte Magyarország teljesítményét, a magyar kabinet erőfeszítéseit, ez pedig mindannyiunk sikere - mondta a kormánypárti politikus, miután a brüsszeli testület bejelentette, hogy a Magyarország ellen 2004-ben indított túlzotthiány-eljárás megszüntetését javasolja a pénzügyminiszterek tanácsának. A bizottság döntése feljogosítja a kormányoldalt arra, hogy úgy ...
2013-05-29 17:23:28
1 2 3 .................851 852 853 .........1276 1277 .........1701 1702 1703 
Címkék: Csepeli Lajos, Coop-Hungary Zrt, Coop Gazdasági Csoport, Hoffmann Rózsa, Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny, Hallgatói Hálózat, Magyar Tudományos Akadémiától, Bajnai Gordon, Magyar Úszó Szövetség, Jadranko Prlicet, Herceg-Boszniai Horvát Köztársaság, Karibi Államok Közössége, Szergej Lavrov, Európai Bizottság, vasárnapi pedagógustüntetés, repülőgép mosdójában, egyik gyanúsított, boszniai horvát, közlemény szerint, tulajdonosok elfogadták, társaság beszámolóját, idei üzleti, eseményen Csepeli, meglévő pozíciók, előző évit, oktatás ügye, pedagógusnapi kitüntetés, tanulmányi versenyek, magyar politikai, főpolgármester bejelentette, közterületi elnevezés, állam állást, magyar államot, alaszkai Anchorage, turistaosztályon utazott, egyik utas, északi sark, legközelebbi repülőtéren, utaskísérők először, könyv megjelenése, héten kiengedték, angol-walesi koronaügyészség, összegyűlt bizonyítékok, első vádemelés, brit katonát, hágai bírák, 1991-ben egyoldalúan, délszláv háború, ítélet indoklása,
© 2013 TVN.HU Kft.