|
|
|
... tejet és a szódát is. Alaposan összedolgozzuk. Akkor jó, ha a tésztamassza sűrű és krémes.
Egy 16-18 cm-es serpenyőt felforrósítunk. Egy kevés olajjal megkenjük, majd beleadagolunk kb. egy merőkanálnyit a tésztából úgy, hogy a massza az egész serpenyőt kitöltse. Közepes lángon az egyik oldalát addig sütjük, amíg a széle el nem válik a serpenyő aljától. Ekkor késsel va... |
2018-07-16 23:57:25 |
|
|
|
|
|
|
... tésztamassza sűrű és krémes. Végül hozzáöntjük a megmaradt tejet, és az egészet simára keverjük.
Egy 16-18 cm-es serpenyőt felforrósítunk. Egy kevés olajjal megkenjük, majd beleadagolunk egy keveset a tésztából úgy, hogy a massza az egész serpenyőt kitöltse. Közepes lángon az egyik oldalát addig sütjük, amíg a széle el nem válik a serpenyő aljától. Ekkor késsel vagy l... |
|
2016-06-28 22:13:45 |
|
|
|
|
|
|
... vágott mandulát vagy diót, 5 dkg tisztított mazsolát, 5 dkg apró kockákra vágott szárított gyümölcsöt.
Elkészítés:
Hozzáadjuk a tojásfehérjékből vert kemény habot, végül beleada... |
2010-12-06 21:13:38 |
|
|
|
|
|
|
... vágott mandulát vagy diót, 5 dkg tisztított mazsolát, 5 dkg apró kockákra vágott szárított gyümölcsöt.
Elkészítés:
Hozzáadjuk a tojásfehérjékből vert kemény habot, végül be... |
|
2010-11-20 19:52:17 |
|
|
|
|