|
|
|
... liszttel összekeverem, sózom, borsozom, kevés petrezselyemzöldet keverek hozzá, melegített kiskanállal galuskákat szaggatok a lassan gyöngyöző levesbe (ebben az esetben a csirke máját is belekapartam).
Csipet cukorral, citromlével, tárkonnyal, zöldpetrezselyemmel ízesítem még a levest, pár percig lassan forralom, rövid pihentetés után tálalom.
... |
2018-02-02 23:19:22 |
|
|
|
|
|
|
... fahéj
1/4 tk kardamom
csipet őrölt szegfűszeg
csipet őrölt bors
A kókusztejet és a kókuszkrémet egy fazékba tettem melegíteni a vaníliarudat kettévágtam, belekapartam a magokat, a rudat is beletettem, egy pici darab fahéjat is meg az édesítőt.
A lapzselatinokat vízbe áztattam Amikor a tej forró volt, levettem a tűzről és belekevertem a zselatint. |... |
|
2015-10-03 07:59:26 |
|
|
|
|
|
|
... liszttel összekeverem, sózom, borsozom, kevés petrezselyemzöldet keverek hozzá, melegített kiskanállal galuskákat szaggatok a lassan gyöngyöző levesbe (ebben az esetben a csirke máját is belekapartam).
Csipet cukorral, citromlével, tárkonnyal, zöldpetrezselyemmel ízesítem még a levest, pár percig lassan forralom, rövid pihentetés után tálalom.
Ez a fura nevű ... |
2014-04-15 17:35:20 |
|
|
|
|
|
|
... liszttel összekeverem, sózom, borsozom, kevés petrezselyemzöldet keverek hozzá, melegített kiskanállal galuskákat szaggatok a lassan gyöngyöző levesbe (ebben az esetben a csirke máját is belekapartam).
Csipet cukorral, citromlével, tárkonnyal, zöldpetrezselyemmel ízesítem még a levest, pár percig lassan forralom, rövid pihentetés után tálalom.
Ez a fura nevű ... |
|
2014-04-13 12:05:11 |
|
|
|
|
|
|
... liszttel összekeverem, sózom, borsozom, kevés petrezselyemzöldet keverek hozzá, melegített kiskanállal galuskákat szaggatok a lassan gyöngyöző levesbe (ebben az esetben a csirke máját is belekapartam).
Csipet cukorral, citromlével, tárkonnyal, zöldpetrezselyemmel ízesítem még a levest, pár percig lassan forralom, rövid pihentetés után tálalom.
... |
|
2014-04-11 22:01:10 |
|
|
|
|