Belépés
Cannabis szakácskönyv
Szerintem érdekes:

BEVEZETÉS



Habár ez a könyv számos receptet tartalmaz, nem csupán egy újabb szakácskönyvnek, vagy receptgyűjteménynek készült, hanem, hogy mint egy útikönyv megismertesse az olvasóval a kannabisz természetét, hogyan kombinálható különböző ételekkel, hogyan dolgozzák fel legjobban az emberi emésztőszervek, és hogyan állhat be legt...
2008-12-01 22:34:38
Citátumok
Szóval ide jönnek majd kedvenc idézeteim:

Van egy nagy, mégis egészen hétköznapi titok. Mindenkinek része van benne, mindenki ismeri, de csak kevesen gondolnak rá. A legtöbb ember tudomásul veszi, csöppet sem csodálkozik rajta. Ez a titok az idő. Van naptár, van óra, hogy mérje, de ez mit se jelent, hiszen mindenki tudja, egy-egy óra néha örökkévalóságnak tetszhetik, el ...
2008-12-01 22:11:33
69 szexfogás
...
69 szexfogás, avagy mi mindent tehetünk egy meztelen férfival?


1. Csókold végig tetőtől talpig és kérdezgesd: "Nem fáj? Itt se fáj? Na és itt, lejjebb?", a la Indiana Jones
2. Szemléld meg alaposan lámpafénynél. Nem kell folyton sötétben lapulni, ideje, hogy a testére is fény derüljön.
3. Füröszd meg. Casanova, aki éppen kétszáz éve ...
2008-12-01 17:02:17
Ligetszépeolaj: bőrvédő
Ligetszépeolaj: bőrvédő

Asztma, szamárköhögés, aranyér, bőrkiütések és gyomor-bél megbetegedések esetén is segít.

A növény, illetve annak alkotórészei bőrfiatalítóként hatnak. A magjából készült olaj olyan létfontosságú zsírsavakat tartalmaz, mint a linolsav és a gamma-linolsavak, valamint a gyulladáscsökkentő hatású prosztaglandinok, amelyek hormonszerű anya...
2008-11-30 20:19:28
Len
Len (Linum usitatissimum)

A Föld mérsékelt és szubtrópusi éghajlatú régióiban a lenfélék neméhez kb. 200 faj tartozik. Nálunk 8 különböző típusú lenfajta található, melyek közül néhánynak az utóbbi időben nagyobb gazdasági jelentőséget is tulajdonítanak.

Bibliai és történelmi vonatkozások

A Bibliában a lent elsősorban ruhák előállításával kapcsola...
2008-11-30 20:13:09
Terülj, terülj asztalkám
Terülj, terülj asztalkám...

A természet kifogyhatatlan éléskamra, szinte egész évben ellát bennünket friss, ízletes vadon termő növényeivel. Kedvünk szerint válogathatunk számtalan virág, rügy, bogyó, gyökér között.

Erdő, mező vadnövényei konyhánkban

Érdemes elsajátítani a gyógy-, vadnövények ismeretét, ezzel is gazdagítva táplálkozásunkat. A sötét...
2008-11-30 20:01:15
Melegszendvicsek
ALMÁS MELEGSZENDVICS 3 közepes almához végy 10 dkg reszelt füstöltsajtot, 5 dkg vajat és 1 evőkanálnyi tejfölt. Az almát reszeld le, s tedd egy szűrőbe, hogy a leve lecsuroghasson. A vajat keverd habosra a tejföllel, adj hozzá sót, őrölt fehérborsot, egy csipet gyömbért, majd tedd bele a sajtot és az almát is. A simára kidolgozott masszát kend pirított kenyérszeletekre, s 3-5 perc...
2008-11-30 15:36:33
Sütemények
Sütemények

Emeletes linzer
Hozzávalók: 300 g liszt, 100 g cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1 citrom lereszelt héja,
1 tojás, 200 g hideg vaj vagy margarin; a töltelékhez: 175 g vörös ribizlilekvár;
a megszóráshoz: 2 evőkanál porcukor.

Halmozzuk a lisztet a cukorral, a vaníliás cukorral és a citromhéjjal együtt gyúródeszkára. A közepé...
2008-11-29 17:19:52
Saláták savanyúságok
Saláták savanyúságok

Uborkasaláta
Hozzávalók: 1 kg uborka, ecet, só, cukor, törött bors, pirospaprika, olaj.

Az uborkát meghámozzuk, a két végét megkóstoljuk, nem keserű-e, legyaluljuk, besózzuk, és állni hagyjuk. Majd kinyomjuk belőle a sós levet, és a cukorral, sóval, ecettel ízesített páclével leöntjük. Tálaláskor ízlés szerint meglocsol...
2008-11-29 17:18:26
Fõételek
Főételek

Rántott csirke
Hozzávalók: 3 db 50-55 dkg-os csirke, 3 tojás, 25 dkg zsemlemorzsa, 12 dkg liszt, só, zsír, zöldpetrezselyem.
A megtisztított csirkéket megmossuk, ruhával leszárítjuk és feldaraboljuk. Ha a csirke kicsi, négy darabba, ha nagyobb, nyolc darabba vágjuk. A májat és a zúzát a szárnyába tesszük. A májat villával megszurkáljuk, hogy...
2008-11-29 17:16:59
1 2 3 ............303 304 ......455 456 ...528 529 530 ...606 607 608 
Címkék: Indiana Jones, ALMÁS MELEGSZENDVICS, könyv számos, újabb szakácskönyvnek, útikönyv megismertesse, kannabisz természetét, emberi emésztőszervek, legtöbb ember, meztelen férfival, magjából készült, lenfélék neméhez, utóbbi időben, lent elsősorban, természet kifogyhatatlan, almát reszeld, leve lecsuroghasson, vajat keverd, csipet gyömbért, simára kidolgozott, vaníliás cukorral, citromhéjjal együtt, uborkát meghámozzuk, megtisztított csirkéket, csirke kicsi, szárnyába tesszük, májat villával, kenyérszeletekre, zöldpetrezselyem, melegszendvicsek, örökkévalóságnak, bőrfiatalítóként, prosztaglandinok, táplálkozásunkat, szakácskönyvnek, ligetszépeolaj, melegszendvics, lecsuroghasson, kifogyhatatlan, tulajdonítanak, megbetegedések, előállításával, emésztőszervek, létfontosságú, gyúródeszkára, válogathatunk, usitatissimum, megszurkáljuk, ribizlilekvár, feldaraboljuk, füstöltsajtot, megtisztított, szamárköhögés, megismertesse, jelentőséget, szakácskönyv, kombinálható, vonatkozások, zsemlemorzsa, alkotórészei,
© 2013 TVN.HU Kft.