Belépés
Az élet értelme
..."Valami megelőzött bennünket. Valami jó. Mi sokkal inkább azt szeretnénk, ha valami nagyszerűnek lehetnénk a részesei, mintha nekünk magunknak kellene kitalálni az élet értelmét. Vágyunk tudni azt, hogy az élet végső soron nem a mi vállainkon nyugszik, hanem meghívást kaptunk, hogy részt vegyünk benne."

- John Eldredge -...
2018-10-13 15:03:42
DK: Tarlós előre lemondott minden fővárosi jogkörről
... majd, a Fővárosi Közgyűlés beleszólása nélkül. A fővárosi fejlesztési tanács megalakítását kérdésre válaszolva úgy értékelte: ez a testület alkalmatlan arra, hogy a Budapest érvényesítse benne az érdekeit.
Gy. Németh Erzsébet arra is kitért: Tarlós István városvezetésének legnagyobb korrupciós botránya lehet a 3-as metró szerelvényeinek felújítása, amelynek ügyében a DK felje...
2018-10-10 14:32:17
Novák: megalakult a Fidesz-KDNP-frakció népesedés- és családügyi kabinetje
... kihívásra a migrációval vagy a magyar gyerekek születésének támogatásával válaszoljon-e az ország.
Kitértek az új Nemzeti alaptantervre is, a kabinet azt javasolja, hogy jelenjenek meg benne a népesedési és családügyi szempontok, hogy a gyerekek is megismerkedjenek a jelenlegi demográfiai helyzettel - ismertette Novák Katalin.
Kiemelte, a kabinet szeretné megtalálni azok...
2018-10-10 11:51:45
Szép estét kívánok mindenkinek!
Ma biztos elmarad a négyezres nézettség de az igazság mindent megér!

Az köztudott tény a magyarokról, hogy igen nagy létszámban szoktak részt venni különböző internetes szavazásokon, ahol hazai érdekelt van, ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy a kormánykritikus paródiavideók kategóriájában is az élen vagyunk. Egyáltalán nem volt könnyű feladat összegyűjteni 5, számom...
2018-10-09 21:15:34
Az amerikai nép nevében kért bocsánatot Donald Trump Brett Kavanaugh főbírótól az esketési ceremónián
... mentes és pártatlan ítélkezés mellett, leszögezte, hogy a bíróság nem törvényt alkot, hanem betartatja a törvényt. Egyúttal csapatmunkát ígért a legfelsőbb bíróságon. Hangsúlyozta, hogy nincs benne keserűség és a munkájában arra összpontosít majd, hogy "a stabilitás és az egység ereje" legyen.
Brett Kavanaugh közölte azt is, hogy a munkáját segítő jogászcsapat mind a négy mu...
2018-10-09 07:04:36
A banán 16 előnye, amit valószínűleg nem tudtálA banán 16 előnye, amit valószínűleg nem tudtál


Ha úgy neveltek, mint engem, akkor azt tanultad, hogy a banán hasznos, többek között sok kálium van benne. Tehát etted és valószínűleg még mindig eszed, de ..... mit is tesz értünk a kálium?
Mentés
Szerző: Egészségtü...
2018-10-08 21:04:22
Valami új van benned születőben, de ez az új még megnevezhet
... életünknek.
A változás fájdalma a megszokott elengedéséhez, a ragaszkodáshoz kapcsolódik.
Hit és bizalom által léphetsz előre az úton, és ez az ami megtart utadon.
A dolgok átminősülnek benned, új dolgok, új személyek, új utak kellnek életre benned.
Életed értelmét már nem a megszokás, a ragaszkodás, hanem a szabadság öröme, a lét öröme adja.
Valami új van...
2018-10-06 12:24:19
Férfi röplabda BL - Kardos: csak tökéletes játékkal van esélye a PAOK ellen a Barcikának
... bizonyítani akarnak a nemzetközi meccseken" - adott helyzetjelentést a szezont három győzelemmel kezdő csapatról Szabó.
Megfogalmazása szerint pozitívan állnak a hétfői találkozóhoz, bíznak benne, hogy ahogy múlt vasárnap a Közép-európai Ligában Zágrábban (3-1 a Mladost Zagreb otthonában), úgy Nyíregyházán is sikerül elérniük egy bravúros eredményt.
A mérkőzés abból a sz...
2018-10-05 13:01:57
Felavatták Göncz Árpád szobrát a XIII. kerületben
... kikezdhetetlen erkölcsi tartása párosult a tekintéllyel.
Azt mondta, Göncz Árpád államfői nagyságát nem lehet kétségbe vonni, a kivételek közé emelkedett, nem tudta megrontani a hatalom, nem volt benne kivagyiság, nem kísértette meg a személyi kultusz, mindvégig szerény, tisztességes ember tudott maradni, a jót és rosszat egyaránt meglátó morális hatalom jelképe volt. Göncz Á...
2018-10-05 12:51:48
Összefog az MSZP, a Párbeszéd és a Momentum az európai ügyészséghez való csatlakozásért
... Külön kiemelte a Momentum segítségét, de azt is jelezte, hogy van olyan parlamenti párt, amely hivatalosan, országosan nem támogatja a gyűjtést, de helyi szervezetei aktívan részt vesznek benne.
Azt, hogy a sajtótájékoztató helyszínén az LMP is megjelent egy aláírásgyűjtő standdal, Hadházy Ákos kérdésre válaszolva úgy kommentálta: tudomása szerint az LMP országos elnöksége is...
2018-10-04 23:32:55
1 2 3 ..............524 525 .......786 787 ........1048 1049 1050 
Címkék: Donald Trump Brett Kavanaugh, Felavatták Göncz Árpád, John Eldredge, Fővárosi Közgyűlés, Németh Erzsébet, Tarlós István, Novák Katalin, Brett Kavanaugh, Közép-európai Ligában Zágrábban, Mladost Zagreb, Göncz Árpád, Göncz, Hadházy Ákos, élet értelme, esketési ceremónián, európai ügyészséghez, élet értelmét, élet végső, fővárosi fejlesztési, testület alkalmatlan, 3-as metró, migrációval vagy, magyar gyerekek, jelenlegi demográfiai, kabinet szeretné, négyezres nézettség, igazság mindent, köztudott tény, kormánykritikus paródiavideók, élen vagyunk, legfelsőbb bíróságon, munkájában arra, egység ereje, munkáját segítő, banán hasznos, változás fájdalma, megszokott elengedéséhez, ragaszkodáshoz kapcsolódik, dolgok átminősülnek, szabadság öröme, nemzetközi meccseken, szezont három, hétfői találkozóhoz, bravúros eredményt, mérkőzés abból, kivételek közé, személyi kultusz, sajtótájékoztató helyszínén, aláírásgyűjtő standdal, megismerkedjenek, helyzetjelentést, városvezetésének, sajtótájékoztató, kormánykritikus,
© 2013 TVN.HU Kft.