Regisztráció  Belépés
Napi áhítat- Hatalma van örök életet adni
... felett hatalma van, akár hisszük és elfogadjuk, akár nem. Az örök élet, pedig az Isten és Jézus Krisztus ismeretén múlik. Ez az ismeret, nem valamiféle intellektuális tudást jelent, hanem bensőséges kapcsolatot, életközösséget. Ebben az összefüggésben beszél Jézus az Atyával legbensőségesebb kapcsolatukról: ,,senki sem ismeri a Fiút, csak az Atya, az Atyát sem ismeri senki, c...
2018-04-21 09:34:23
Rozványi Dávid: Boldogságbolt
... házasságban?
- Természetesen, nagyságos asszonyom... Egy pillanat. - közben a ,,házasság" feliratú polcon matatott egy kicsit. - Ez azt hiszem megfelelő lesz: Bensőséges szeretet a házastárssal. Azt hiszem, ez megfelelő lesz önnek.
- Ez jól hangzik. Ennek mi az ára?
- Kérem, ez magasabb árfekvésű, de higgye el, megéri. Vé...
2018-04-18 07:34:20
2018. április 16., hétfői Napiszöveg
... fia-
talok és az újak megtanulják,
hogyan bánjanak kedvesen má-
sokkal, és hogy a gyülekezet min-
den tagjával fontos éreztetni,
hogy szeretik őket (Róma 12:10NW Bensőséges testvéri szeretettel szeressétek egymást. Ti tegyétek meg az első lépést, és mutassatok tiszteletet mások iránt.).
w16.08 4:13-14


...
2018-04-16 18:14:15
A nagy dolgok álruhában érkeznek
... amolyan gyóntatófülkeként is üzemelni. Éjszaka vezettem, nem láttam az utast, csak mentünk, mindig két idegen az éjszakában, és hallgattam, ahogy alkalmi útitársam az életéről mesél. Olyan bensőséges dolgokat osztottak meg velem, amelyekről fényes nappal, szemtől szemben biztosan nem beszéltek volna.

Egyik éjjel megérkeztem a megadott címre és dudáltam. Néhány perc vára...
2018-04-13 18:55:58
A központi világegyetem és a felsőbb-világegyeteme - 1.
... ,,ajtója előtt állnak és zörgetnek", és örömmel lépnek be mindenkihez, aki ,,szíve ajtóját megnyitja"; ugyan létezik a Teremtő Fiak és az ő halandó teremtményeik között e bensőséges személyes közösség, mégis a halandó ember rendelkezik valamivel az Istenből magából, ami ténylegesen is őbenne lakozik; az ember teste ennek a valaminek a temploma.
(26.5) 1:...
2018-04-13 17:28:39
BOLDOGSÁGBOlt
... házasságban?
- Természetesen, nagyságos asszonyom... Egy pillanat. - közben a ,,házasság" feliratú polcon matatott egy kicsit. - Ez azt hiszem megfelelő lesz: Bensőséges szeretet a házastárssal. Azt hiszem, ez megfelelő lesz önnek.
- Ez jól hangzik. Ennek mi az ára?
- Kérem, ez magasabb árfekvésű, de higgye el, megéri. Vé...
2018-04-13 16:43:27
03. Urantia - 53. írás
... szembenállás részét képező saját jogok eszméje, mely szembenállásra az adott okot, ahogyan Mihály e terveket képviselte, Lucifer saját elméjében jelent meg. Viszonya a Teremtő Fiúval bensőséges és mindig szívélyes volt. Saját elméjének felmagasztalását megelőzően Lucifer sohasem adott hangot a világegyetemi igazgatással való elégedetlenségének. Hallgatása ellenére a szalvingtoni N...
2018-04-11 23:25:23
A szeretet
... felemészt minden erőt és gazdagságot, s ezzel Salamon nem az éroszt ellenzi, hanem az erkölcstelenséget. A szexuális kísértés ellen javasolt gyógymódja nem az önmegtartóztatás, hanem a bensőséges házastársi kapcsolat. Halljuk, mit tanácsol (Péld 5,15-19):

"A magad kútjából igyál vizet, és csörgedező vizet a magad forrásából! Ne folyjanak forrásaid az utcára, és patakjai...
2018-04-04 18:33:06
Milyen a jó házasság?
... másik férfi házában és fennhatósága alatt éljen.

"Ragaszkodik feleségéhez"

"A férfi ... ragaszkodik feleségéhez." Ez azt jelenti, hogy a férj és a feleség bensőséges viszonyt hoznak létre új családjukban. Pál is ezt erősíti, mikor az 1Mózes 2-t idézi az Efézus 5,31-ben, és azt mondja (az eredeti szöveg szerint), hogy "össze vannak ragasztva". Társak...
2018-04-02 14:12:32
Hogy vagy Anyu, miért ilyen nehéz megkérdezni?
... gyermekkori nézeteltérések a szülőkkel, igazán csak a jéghegy csúcsa! A problémák akkor fokozódnak, amikor az édesanyák nagymamákká válnak.


Az Anya sérthetetlen, örök és bensőséges kapcsolat. Azonban egyszer eljön az a nap, amikor ő is megöregszik... Megérteni és elfogadni ennek a szónak a jelentését óriási kihívás. Elsősorban magadon kell változtatni.
...
2018-04-02 00:15:46
1 2 3 .......................143 144 ............215 216 ............286 287 288 
Címkék: Rozványi Dávid, Jézus Krisztus, Teremtő Fiak, Teremtő Fiúval, nagy dolgok, központi világegyetem, örök élet, összefüggésben beszél, újak megtanulják, gyülekezet min-, első lépést, életéről mesél, megadott címre, halandó ember, ember teste, adott okot, világegyetemi igazgatással, éroszt ellenzi, szexuális kísértés, bensőséges házastársi, magad kútjából, magad forrásából, férfi &#8230, feleség bensőséges, eredeti szöveg, jéghegy csúcsa, problémák akkor, édesanyák nagymamákká, jelentését óriási, önmegtartóztatás, felmagasztalását, legbensőségesebb, szembenállásra, intellektuális, kapcsolatukról, nézeteltérések, összefüggésben, életközösséget, boldogságbolt, világegyeteme, természetesen, teremtményeik, világegyetemi, családjukban, világegyetem, szembenállás, sérthetetlen, fennhatósága, igazgatással, házastárssal, szalvingtoni, szeressétek, megérkeztem, ténylegesen, rendelkezik, megtanulják, tiszteletet, változtatni, feleségéhez, házasságban, megkérdezni, kapcsolatot, ragaszkodik, gyermekkori, szeretettel, nagymamákká,
© 2013 TVN.HU Kft.