Belépés
Szkripal-ügy - Az élő Szkripal bemutatását sürgette Londontól az orosz külügyi szóvivő
... Csepiga, vagy Csepiga maga Bosirov" - írta gúnyosnak szánt megfogalmazásában Zaharova.
A szóvivő szerint vádaskodásával London mentegetőzésre akarja késztetni Moszkvát, hogy a rossz benyomás azután is megmaradjon, ha kiderül az igazság.
"Emlékeztetem Önöket: jó lenne Csepiga előtt Szkripalt megnéznünk" - írta.
Szergej Szkripal volt orosz-brit kettős ügynököt március...
2018-10-01 17:24:17
Tallóztam
... idézetet, amelyek a divatnagyasszonyától származnak
1. A kéz a nő névjegykártyája. A nyak a személyigazolványa, a dekoltázsa pedig az útlevele!
2. Vigyázat! Nincs még egy esély az első benyomás, az első pillanatokban születik.
3. A kor nem a legfontosabb dolog egy nő életében, szép lehetsz 20 évesen, elragadó 40 évesen és egyedi maradhatsz életed végéig.
4. Íme...
2018-09-22 19:58:06
Sulyok Tamás: az alkotmányjog oktatásának kapcsolódnia kell a mindennapi élethez
...
Sulyok Tamás a tanácskozáson arról beszélt: az alkotmányjoggal a hallgatók többnyire az első évfolyamokon ismerkedhetnek meg, így az oktatóknak nagy felelősségük van abban, hogy milyen első benyomás alakul ki a diákokban a jog világáról.
Azt mondta, a hallgatókat fel kell készíteni arra, hogy felismerjék az egyes alkotmánybírósági döntések mögött az ideológiai hátteret, ...
2018-09-21 12:07:29
Érdekesség Szép estét mindenkinek!
... idézetet, amelyek a divatnagyasszonyától származnak
1. A kéz a nő névjegykártyája. A nyak a személyigazolványa, a dekoltázsa pedig az útlevele!
2. Vigyázat! Nincs még egy esély az első benyomás, az első pillanatokban születik.
3. A kor nem a legfontosabb dolog egy nő életében, szép lehetsz 20 évesen, elragadó 40 évesen és egyedi maradhatsz életed végéig.
4. Íme...
2018-09-18 21:11:51
Harmonia.......
... és a külvilág kapcsolatának szimboluma is. Jelenti az ismeretlenbe való utat, és a halált. Függönye a valóság leplezése, a belül zajó folyamatok megóvása, az ablakba tett virág pedig jó benyomás keltésének eszköze.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek és párkeresőknek egyaránt őszinteségre, tisztaságra, világosságra épülő, egyenrangú kapcsolatot - vagy annak esélyé...
2018-08-12 17:11:17
Csapó Endre: Európa Trianonja
... ünnep augusztus 20-án, amikor a magyar államot még a történelmi Magyar Birodalom határai jelölték.
A védelmi háború esélyei fölött már borús volt az ég. Érezni lehetett, hogy a háború benyomul magyar területre is. Be is következett heteken, hónapokon belül.

"A piavei offenzíva nem sikerült. A Sixtus-féle kétbalkezes békekísérlet megbukik, de kint még töretlen...
2018-08-11 20:22:17
Keresztény történet- Wilhelm Busch: A SZABADÍTÓ
Wilhelm Busch: A SZABADÍTÓ

Harlem! New York négernegyede! Annak, aki először jár itt, megdöbbentő benyomás. Afrika és nyugati civilizáció keveréke amerikai talajon.
Zsebemben a meghívó egy klubba, ahol fekete professzor fog előadást tartani. Kissé elfogódottan lépek be a pazar épület széles ajtaján. A hallban elegáns hölgyek, urak jól szabott öltönyben...
A pr...
2018-08-09 10:45:30
Van-e LÉNYEGI különbség a két novella között?
... Jutott mindkettőjüknek. A desszertről szavaztak. István palacsintát szeretett volna, de szótöbbséggel a pattogatott kukorica győzött. István ezt nehezményezte ugyan, de amíg a nő kiment benyomni a mikrót, a gyerekek elárulták, hogy mindig félig nyersre süti palacsintát. Így belenyugodott az eredménybe. Amikor behozták a kukoricás vájlingot, már kimondottan örült. Nem a sima zománc...
2018-08-04 21:55:18
Labdák és formák zenélő bébiasztal
lábai levehetők, hogy a földön is tudjon vele játszani a pici, a zongora billentyűi vidám hangokat, dallamokat játszanak le a gyereknek. Az asztalon lévő színes lyukakba a labdákat tudja benyomni a pici, a Labdák és formák zenélő bébiasztal egy golyócsúszdával is fel van szerelve. A Labdák és formák zenélő bébiasztal fejleszti az érzékelést, a mozgékonyságot és a kézügyességet is,...
2018-07-28 04:47:35
Illegális bevándorlás - ENSZ: Az elhúzódó kitoloncolások ártanak a menekültügyi rendszer németországi megítélés
... az jelent kihívást, hogy elutasított menedékkérelem esetén az ezzel járó negatív kövezkezményeket, a visszaküldést a származási országba haladék nélkül végre tudja hajtani.
"Ha az a benyomás alakul ki, hogy mindegy, hogy egy eljárás hogyan végződik, mert a kérelmező így vagy úgy az országban marad, az árt ennek a rendszernek" - húzta alá.
A Redaktionsnetzwerk Deutschland...
2018-07-23 10:51:26
1 2 3 .........................77 78 .............116 117 ............154 155 156 
Címkék: Sulyok Tamás, Érdekesség Szép, Csapó Endre, Európa Trianonja, Wilhelm Busch, Van-e LÉNYEGI, Emlékeztetem Önöket, Szergej Szkripal, Magyar Birodalom, Redaktionsnetzwerk Deutschland, orosz külügyi, alkotmányjog oktatásának, mindennapi élethez, elhúzódó kitoloncolások, menekültügyi rendszer, szóvivő szerint, rossz benyomás, dekoltázsa pedig, első benyomás, első pillanatokban, legfontosabb dolog, tanácskozáson arról, hallgatók többnyire, első évfolyamokon, oktatóknak nagy, egyes alkotmánybírósági, ideológiai hátteret, külvilág kapcsolatának, ismeretlenbe való, valóság leplezése, belül zajó, ablakba tett, magyar államot, történelmi Magyar, védelmi háború, háború benyomul, piavei offenzíva, pazar épület, hallban elegáns, desszertről szavaztak, pattogatott kukorica, gyerekek elárulták, kukoricás vájlingot, sima zománc, zongora billentyűi, asztalon lévő, labdákat tudja, jelent kihívást, ezzel járó, származási országba, eljárás hogyan, országban marad, kövezkezményeket, alkotmányjoggal, mindkettőjüknek,
© 2013 TVN.HU Kft.