Regisztráció  Belépés
Ingatlantanácsadó: a jövő bevásárlóközpontjai közösségi központok lesznek
... fogyasztók elvárásaira összpontosítanak, és olyan integrált közösségeket kezdenek majd létrehozni, ahol élni, dolgozni és vásárolni egyaránt lehet. A hagyományos üzemanyagtöltő állomások (benzinkutak) pedig fontos mini logisztikai csomópontokká válnak, mivel ideális helyszínt jelentenek az online vásárlások átvételére.
Andrew Phipps, a CBRE európai kiskereskedelmi kutatásért...
2017-12-13 19:33:53
A lengyel szejm jóváhagyta a nagyboltok vasárnapi nyitvatartását korlátozó törvényt
... vasárnapján lennének nyitva az üzletek, 2020 januárjától pedig teljes vasárnapi zárvatartás lépne életbe a nagyterületű üzleteknél.
A boltzár nem vonatkozna a pályaudvarokon, a benzinkutakon működő boltokra, valamint az olyan kisüzletekre, amilyenek a cukrászdák, a pékségek. Nyitva tarthatnának az élelmiszert forgalmazó nagykereskedelmi raktárak is. Az erre vonatkozó előíráso...
2017-11-24 13:22:22
Heti makronaptár - Kamatdöntés, kereseti és kiskereskedelmi statisztikai adatok várhatók a jövő héten
... százalékos, az élelmiszert és az élelmiszer jellegű vegyes ...
2017-11-19 07:04:48
Diszkont benzikutakat nyit az Aldi Magyarországon
... legnépszerűbb zenei fesztiválokon és a vizes-vb két helyszínén, szeptembertől pedig Aldi Utazás márkanév alatt online foglalható utazásokat, szállásokat és repülőjegyet kínálnak.
Az Aldi benzinkutaknál a vásárlók legfeljebb 3,5 tonna megengedett össztömegű gépjárművekkel tankolhatnak, és kizárólag üzemanyagot vásárolhatnak - így például az autóápolási termékek továbbra is az...
2017-11-10 09:11:15
Elemzők: tovább gyorsulhat a kiskereskedelmi forgalom növekedése
... százalékkal, az élelmiszert és az élelmiszer jellegű vegyes cikkeket árusító üzletekben 2,7 százalékkal nőtt az értékesítés volumenea naptárhatástól megtisztított adatok szerint. A benzinkutak forgalma 0,5 százalékkal elmaradt a tavaly szeptemberitől.
Virovácz Péter, az ING Bank vezető elemzője szerint a szeptemberi adat jól mutatja az idén áprilistól tapasztalható kedvező tr...
2017-11-07 11:12:03
NGM: 51 hónapja folyamatosan bővül a kiskereskedelem
... 6,0 százalékos volt.
Pomázi Gyula ismertette, hogy szeptemberben a nem élelmiszer jellegű fogyasztás 12,5 százalékos növekedést mutat, míg a élelmiszereké 2,7 százalékkal nőtt, a benzinkutak forgalma 0,5 százalékkal csökkent az előző év hasonló időszakához képest.
A helyettes államtitkár szerint kereskedelmi fogyasztás hajtóereje, hogy a növekvő bérkiáramlás miatt több ...
2017-11-07 10:21:26
KSH: szeptemberben felgyorsult a kiskereskedelmi forgalom növekedése
... százalékkal, az élelmiszert és az élelmiszer jellegű vegyes cikkeket árusító üzletekben 2,7 százalékkal nőtt az értékesítés volumene a naptárhatástól megtisztított adatok szerint. A benzinkutak forgalma 2013 márciusa óta először csökkent, 0,5 százalékkal elmaradt a tavaly szeptemberitől.
Az év első kilenc hónapjában a kiskereskedelmi forgalom 4,2 százalékkal, a naptárhatástól...
2017-11-07 09:51:29
Szombaton éjjel nem lehet mobilfizetéssel autópálya matricát vásárolni
...
A társaság azt javasolja, hogy az érintettek a karbantartást megelőzően elővételben vagy más értékesítési csatornákon (a benzinkutakon) vegyék meg a matricát, mert már a díjköteles útszakaszra való felhajtáskor rendelkezni kell érvényes jogosultsággal....
2017-10-13 17:53:06
Tallóztam
... feleltetni. Mi történik, ha az ember belép egy vízzel teli kádba?
- Azonnal csengeni kezd a teleon.

- Ferike, melyek a legfontosabb olajlelő helyek Romániában?
- A benzinkutak.

- Gyerekek, ma a főnevek többes számáról tanulunk. Elöljáróban vegyünk néhány példát. Mi annak a főnévnek a többes száma, hogy "férfi"?
- Férfiak.
- És annak, hogy ...
2017-10-09 21:39:27
Iskolai tömb
... feleltetni. Mi történik, ha az ember belép egy vízzel teli kádba?
- Azonnal csengeni kezd a teleon.

- Ferike, melyek a legfontosabb olajlelő helyek Romániában?
- A benzinkutak.

- Gyerekek, ma a főnevek többes számáról tanulunk. Elöljáróban vegyünk néhány példát. Mi annak a főnévnek a többes száma, hogy "férfi"?
- Férfiak.
- És annak, hogy ...
2017-10-06 15:51:50
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..39 40 41 
Címkék: Aldi Magyarországon, Andrew Phipps, Aldi Utazás, Virovácz Péter, Pomázi Gyula, lengyel szejm, nagyboltok vasárnapi, jövő héten, kiskereskedelmi forgalom, hagyományos üzemanyagtöltő, online vásárlások, nagyterületű üzleteknél, benzinkutakon működő, olyan kisüzletekre, élelmiszert forgalmazó, erre vonatkozó, élelmiszer jellegű, vásárlók legfeljebb, autóápolási termékek, értékesítés volumenea, benzinkutak forgalma, tavaly szeptemberitől, szeptemberi adat, idén áprilistól, helyettes államtitkár, növekvő bérkiáramlás, értékesítés volumene, naptárhatástól megtisztított, karbantartást megelőzően, díjköteles útszakaszra, ember belép, vízzel teli, legfontosabb olajlelő, főnevek többes, többes száma, nagykereskedelmi, összpontosítanak, mobilfizetéssel, kiskereskedelmi, kiskereskedelem, szeptemberitől, magyarországon, gépjárművekkel, üzemanyagtöltő, naptárhatástól, pályaudvarokon, benzinkutaknál, nyitvatartását, jogosultsággal, vásárolhatnak, legnépszerűbb, szeptemberben, tapasztalható, benzinkutakon,
© 2013 TVN.HU Kft.