Regisztráció  Belépés
Roszatom: minden biztonsági előírásnak megfelelnek az új paksi blokkok
... nukleáris ágazat kapcsolatai Európával is egyre erősebbek.
Az orosz vállalat jövőre Magyarországon várhatóan 15 nagy tendert bonyolít le 2 milliárd euró értékben többek között berendezések szállítására és építési munkálatokra, közbeszerzései nyitottak és átláthatóak, megfelelnek az Európai Unió törvényeinek - közölte.
Hangsúlyozta: a villamos energia iránti növekvő glo...
2017-11-20 14:53:18
Paksi bővítés - Roszatom: több mint negyven százalék lehet a magyar beszállítói arány a Paks II.-ben
...
2018 végéig nem kevesebb, mint 15 jelentős beszerzés kiírása várható, mintegy 2 milliárd euró értékben - tette hozzá. Nemcsak építési-szerelési munkákra keresnek beszállítókat, hanem berendezések szállítására és szolgáltatások nyújtására is.
A beszállítók felkészítése kulcsfontosságú szempont, ezért képzést szervez számukra a Roszatom. Az AtomEx Európa fórum - amelynek m...
2017-11-20 14:22:12
Egyedi szennyvízelvezetésre tizenkétmilliárd forint áll rendelkezésre 2020-ig
... mondta, hogy az elmúlt 19 évben kétszer is sikertelenül pályáztak a szennyvízelvezetés kiépítésére. A mostani pályázatnak köszönhetően azonban már a hónap elején elkezdték telepíteni a berendezéseket.
A csikvándi fejlesztést az Európai Unió közel 155 millió forinttal támogatja, a jövő év végére 130 ingatlanon 128 egyedi szennyvízkezelő berendezést telepítenek.
Az egyedi...
2017-11-16 18:51:33
Új kifutót és párt kapott az alaszkai fehér farkas a Kecskeméti Vadaskertben
... helyét. Bár méretében a régi kifutó is megfelelt az előírásoknak, az új helyet biztonságilag is megerősítették. Az új törvényi előírásoknak megfelelően felújított részen a talajt és a berendezéseket is teljesen kicserélték, új növényeket ültettek, és az elkülönítőt is lefedték.
Az igazgató kiemelte: a szinte teljes egészében saját forrásból megvalósuló felújítás közel 18 mill...
2017-11-15 17:23:37
Csaknem 15 milliárdos beruházással épít gyárat Debrecenben a német Krones AG
... fel.
A tervek szerint 2019-ben kezdődik meg a termelés a debreceni gyárban, ahová magasan képzett szakembereket, mérnököket keresnek - jelezte az igazgató.
A csomagoló és palackozó berendezéseket gyártó cég vezetője azt mondta, minden negyedik termék, amit a világon a kezükbe vesznek az emberek, a Krones gépein készült. Jelenleg 90 leányvállalatuknál és 5 telephelyükön ö...
2017-11-15 15:12:48
Az Európai Parlament kötelezővé tenné a vezetéstámogató rendszereket az új autókban
... vezetéstámogató rendszerek közé tartoznak a már említett automatikus fék mellett például a kamionok kanyarodását segítő szerkezetek, a holttér-figyelő kamerák, és a sávtartást biztosító berendezések.
Mint írták, miközben sokáig csak a csúcsmodellekhez járt ez a felszereltség, ma már egyre több autóban megtalálhatóak az ilyen automatikus rendszerek, gyártásuk pluszköltségei az...
2017-11-14 15:03:25
Az Európai Unió fegyverembargót és más szankciókat rendelt el Venezuela ellen
... tömörítő tanács sajtószolgálatának tájékoztatása szerint az egyhangú döntéssel jóváhagyott büntetőintézkedésekkel megtiltják az európai cégek számára, hogy fegyvereket, illetve olyan berendezéseket szállítsanak a dél-amerikai országba, amelyek a belső elnyomás céljára is felhasználhatók.
A miniszterek egy olyan jogi keretszabályozás létrehozásáról is döntöttek, amely lehetővé...
2017-11-13 12:24:51
A Taíno emberek barlangrajzai a Mona-szigeten
Régészek egy csoportja rengeteg európai hódítás előtti műalkotást fedezett fel egy elveszett civilizációtól a Karib-térség egyik lakatlan szigetén.


A művészi ábrázolások nagy része már ismert volt a régészek számára, de téveseáteia1,lvb9...
2017-11-11 22:22:03
Bburago: KTM 450 Dakar Rally motor modell 1/18
450-nek elkészült a kimondottan Dakar Ralira tervezett változata, melyen egyből szembetűnőek a hatalmas borítások és a magasított műszerfal, melyen a különböző, tájékozódást segítő berendezések kapnak helyet. A 450 Dakar látványos Red Bull mintákkal van dekorálva és a további szponzormatricák is remekül megfigyelmeztet rajta. A Bburago rendkívül részletgazdagon kidolgozott motor m...
2017-11-11 14:54:52
Érdekesség!
... világháború között újabb ásványvíz lelőhelyeket tártak fel, és kezdték meg vizeik palackozását. A kilencvenes években az ásványvíz palackozó üzemek korszerű, az európai élmezőnynek megfelelő berendezéseket helyeztek üzembe, ami lehetővé tette az esztétikus külsejű, jó minőségű palackozott ásványvizek megjelenését. A mai ásványvizek kiváló minőségét bizonyítja több termék "Kiváló M...
2017-11-10 08:15:20
1 2 3 ................203 204 .........305 306 ........405 406 407 
Címkék: Paks II, Kecskeméti Vadaskertben, Krones AG, Európai Parlament, Európai Unió, Dakar Rally, AtomEx Európa, Dakar Ralira, Kiváló, magyar beszállítói, alaszkai fehér, német Krones, vezetéstámogató rendszereket, orosz vállalat, villamos energia, beszállítók felkészítése, mostani pályázatnak, hónap elején, csikvándi fejlesztést, régi kifutó, igazgató kiemelte, szinte teljes, tervek szerint, debreceni gyárban, kezükbe vesznek, kamionok kanyarodását, holttér-figyelő kamerák, sávtartást biztosító, csúcsmodellekhez járt, ilyen automatikus, egyhangú döntéssel, európai cégek, dél-amerikai országba, belső elnyomás, olyan jogi, csoportja rengeteg, elveszett civilizációtól, művészi ábrázolások, régészek számára, kimondottan Dakar, hatalmas borítások, magasított műszerfal, további szponzormatricák, kilencvenes években, ásványvíz palackozó, európai élmezőnynek, esztétikus külsejű, csúcsmodellekhez, tizenkétmilliárd, keretszabályozás, szponzormatricák, felhasználhatók, részletgazdagon, fegyverembargót, megfigyelmeztet,
© 2013 TVN.HU Kft.