Regisztráció  Belépés
Gulyás: az Európai Bizottság hivatalos javaslata továbbra is tartalmazza a felső határ nélküli kötelező mechani
... előtt olyan előterjesztés nincs, ami az új lakások áfáját illetően megváltoztatná "a korában egyértelművé tett szándékot", hogy 2019 végéig lesz kedvezményes áfa.
Az autópálya-beruházások felülvizsgálatáról a Magyar Közlönyben megjelent utasításról elmondta: a miniszter jelentést tesz majd le, és ezt követően dönt majd a kormány. Több szakaszt is vizsgálnak, a Miskolc-Kassa ...
2018-06-14 14:01:40
EU-büdzsé - Az EB 13 milliárd eurót javasol az Európai Védelmi Alap finanszírozására 2021-2027 között
...
Az alap célja az e téren jelenleg jórészt az Egyesült Államoktól függő Európai Unió stratégiai autonómiájának megteremtése, a tagországi beruházások hatékonyabbá tétele, a biztonság megerősítése, valamint a versenyképes és innovatív ipari bázis előmozdítása.
Az EDF 4,1 milliárd eurót biztosítana kutatási projektek közvetlen finanszírozására, ezenfelül 8,9 milliárd euró á...
2018-06-13 17:02:41
Krónika 5. rész (államközi egyezmények)
... vitát lezárta.

Horvátország csatlakozása az EU és Oroszország közötti partnerségi megállapodáshoz
Takács Szabolcs elmondta, a megállapodás célja a kereskedelem és a beruházások, ezen belül a szállítási szolgáltatások kereskedelmének előmozdítása, valamint keretet hoz létre átfogó gazdasági, pénzügyi és műszaki együttműködés megteremtésére. A célok között szerepel a...
2018-06-12 14:11:46
KSH: tovább gyorsult a beruházások növekedési üteme az első negyedévben
...
A múlt évben 16,7 százalékkal nőttek a beruházások, ezen belül a negyedik negyedévben 14,4 százalékos volt a növekedés éves összevetésben.
Az első negyedévben az építési beruházások 26,4, a gép- és berendezésberuházások 10,4 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat.
A beruházási teljesítmény a fejlesztések felét megvalósító, legalább 50 főt foglalkoztató vá...
2018-05-30 09:51:46
Az EB közel negyedével csökkentené a Magyarországnak nyújtott kohéziós támogatásokat 2021-2027 között
... illetve a befogadott migránsok számát és integrációját.
A növekedés vagy a jövedelem terén lemaradásban lévő régiók a jövőben is jelentős uniós támogatásban részesülnek, de emellett beruházásokat valósítanának meg más térségekben is, mivel sok, gazdagabbnak számító régió küzd például az ipari átalakulással, a munkanélküliséggel és a globalizáció jelentette kihívásokkal.
...
2018-05-29 18:52:41
Putyin az orosz-örmény kapcsolatok dinamikus fejlődésére számít.
... meg lehet majd sokszorozni.
Az orosz elnök emlékeztetett rá, hogy Örményország áruforgalmának egynegyedét Oroszországgal bonyolítja le és az örmény gazdaságba érkezett külföldi beruházások 35 százaléka orosz. Mint mondta, a kétoldalú kereskedelem az elmúlt hónapokban 25 százalékkal, az örmény agrárkivitel pedig 38 százalékkal bővült.
Putyin kifejezte Oroszország készségé...
2018-05-14 14:03:51
Nyolc ok, hogy Ön kisvállalkozóként is szavazzon nyolcadikán
... közbeszerzéseknek, az ország építésének!

Orbán strómanja, veje, kedvenc focicsapatának tulajdonosa - ugye Önnek is ezek a nevek jönnek szembe, amikor zsíros állami beruházások elnyerőivel találkozik? A kkv-szektor képviselői szerint ezek ,,előre levajazott" közbeszerzések, aki most nem nyer, az alvállalkozóként kaszál belől, legközelebb pedig ő nyer, és...
2018-04-05 20:23:53
Amerikai importvámok - Az amerikai elnök védővámokat jelentett be kínai termékekre
... mondott, amelyben a többi között leszögezte: "a gazdasági önfeladás korszakának vége". Robert Lighthizer bejelentette, hogy korlátozások várhatóak az Egyesült Államokban tervezett kínai beruházásoknál is, ennek elsődleges oka az amerikai szellemi tulajdon nagyarányú eltulajdonítása.
Az aláírt memorandumot megkapja a pénzügyminisztérium is, amelynek hatvan nap áll a rendelkez...
2018-03-22 19:33:33
Ha a vak is látja, hogy milyen fasza itt minden, akkor miért
... Mártának, az LMP képviselőjének:

A kormány célja az egyes programok, valamint egyedi kormánydöntések alapján meghatározott sportcélú fejlesztések keretében megvalósuló beruházások terén az volt, hogy az ország minden szegletébe eljussanak a sportfejlesztések.

Vagyis ha jól értjük, már kínosak a rohadt stadionok? Orbán hobbijával már nem büszkélkednek? Mié...
2018-03-21 23:09:25
Március 15. - MIÉP: ma is időszerű a 12 pont
... elképzelhetőnek.
Hangsúlyozta továbbá, a felelős minisztérium felelős kormányzatot kellene, hogy jelentsen és nem "közpénztolvajokat" kitartó kormányt, amely az oktatásból kivont pénzt értelmetlen beruházásokra, "hobbiépítkezésekre" fordítja. Alkotmányos alapjoggá kell tenni a színvonalas oktatáshoz és egészségügyhöz való jogot - tette hozzá.
A parlamenten kívüli ellenz...
2018-03-15 15:02:44
1 2 3 .........32 33 .....48 49 ....63 64 65 
Címkék: Európai Bizottság, Európai Védelmi Alap, Magyar Közlönyben, Egyesült Államoktól, Európai Unió, Takács Szabolcs, Robert Lighthizer, Egyesült Államokban, felső határ, beruházások növekedési, első negyedévben, orosz-örmény kapcsolatok, amerikai elnök, korában egyértelművé, miniszter jelentést, alap célja, tagországi beruházások, biztonság megerősítése, megállapodás célja, szállítási szolgáltatások, célok között, múlt évben, negyedik negyedévben, növekedés éves, építési beruházások, beruházási teljesítmény, fejlesztések felét, befogadott migránsok, növekedés vagy, jövedelem terén, ipari átalakulással, globalizáció jelentette, orosz elnök, örmény gazdaságba, kétoldalú kereskedelem, elmúlt hónapokban, örmény agrárkivitel, ország építésének, nevek jönnek, kkv-szektor képviselői, alvállalkozóként kaszál, többi között, gazdasági önfeladás, amerikai szellemi, aláírt memorandumot, kormány célja, egyes programok, ország minden, rohadt stadionok, felelős minisztérium, oktatásból kivont, színvonalas oktatáshoz,
© 2013 TVN.HU Kft.