Regisztráció  Belépés
Az almaecetről
... vöröshagymát, a cukrot, valamint az áfonyát egy lábosba és lassú tűzön kezdjük el főzni, majd adjuk hozzá a sót, a fűszereket, a fokhagymát és az ecetet. Szép ...
2018-07-15 08:42:46
Kekszes-almás sütés nélkül
... azt a már puha almához keverjük.
2. lépés

Közben a vanília ízű pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük és kevergetve 2 percig főzzük, ezalatt jól besűrűsödik.
3. lépés

Egy kb. 28 x 23 cm-es tepsi alját keksszel kirakjuk (ritkán lehet négyszögletű kekszhez jutni, ezért a hagyományos kerek is jó hozzá, amit szintén a tepsi...
2018-07-10 19:11:27
mustárszószos csirke
... megmaradt mustáros páchoz öntsd hozzá a tejet és a tejszínt, a serpenyőben keverve kezdd el melegíteni, majd öntsd hozzá a vízzel elkevert keményítőt. Keverd folyamatosan, míg szépen besűrűsödik az állaga.

4. Az elősütött húsokat tedd vissza a serpenyőbe, így párold néhány percig együtt a szósszal. Amikor elkészült, hintsd meg a szalonnával és a petrezselyemmel.
...
2018-07-09 19:11:07
Kapor, az elfeledett csodaszer
... leve

Elkészítés:

Felolvasztjuk vajat, és megfuttatjuk rajta az apróra vágott kaprot. Tejszínnel felöntjük, összeforrósítjuk, és hozzáadjuk a fűszereket, majd a bort. Pár percig még főzzük: nagyjából addig, amíg besűrűsödik, és ízlés szerint továbbfűszerezzük. Ha kész, különféle húsokhoz, de akár gombához és krumplihoz is fogyaszthatjuk.


Forrá...
2018-07-05 22:34:56
Hat a vérnyomásra, hogy mennyit iszunk
... iszunk elegendő vizet, az számos negatív következménnyel jár. Megfelelő hidratáltság esetén a vér legnagyobb hányada víz, amennyiben azonban nem jut elég folyadék a szervezetbe, könnyen besűrűsödik, az áramlási ellenállás pedig magas vérnyomást eredményez.

A kezdődő magasvérnyomás-betegséggel küzdő idősek úszással javíthatják érfunkcióikat és csökkenthetik vérnyomásukat...
2018-07-04 11:32:13
Mindössze 5 evőkanál mák, 1 tábla étcsokoládé...
... cukorral krémes állagúvá, majd adjuk hozzá a vaníliás pudingport, a vanília aromát és a tejet. Keverjük össze jól a hozzávalókat egy habverővel, majd lassú tűzön addig főzzük, amíg besűrűsödik.

Ha elkészült, hagyjuk hűlni. Amikor kihűlt kavarjuk hozzá a kockákra vágott vajat, majd amikor a krém jó habos lesz osszuk el 2 egyenlő részre. Készítsük el a mázat: törjük kiseb...
2018-07-02 19:33:27
Parlament szelet (diós-nutellás süti)
... megsütjük.
A piskótát egy tálcára borítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapír, és hagyjuk kihűlni. A krémhez a tojások sárgáját összekeverjük a cukrokkal, és vízgőz felett addig főzzük, amíg besűrűsödik, majd hagyjuk kihűlni. A zselatint a vízben feloldjuk és felforrósítjuk (nem forraljuk). A habtejszínt felverjük, és belekeverjük a zselatint és a tojáskrémet.
A ...
2018-06-26 23:29:31
A legomlósabb meggyes pite
... megmossuk, kimagozzuk, és egy kevés vízzel és cukorral feltesszük főni. Amikor szinte puha, hozzáadjuk a kevés vízzel feloldott pudingport, és megszórjuk fahéjjal.Pár percig főzzük, amíg besűrűsödik, majd teljesen kihűtjük.
A lisztet elkeverjük a sütőporral, hozzáadjuk a zsírt és a tejfölt. A tojást felverjük a cukorral, majd apránként hozzáadadoljuk a lisztes keverék...
2018-06-24 15:11:20
Tallóztam
... tekerd körbe alufóliával, vagy ronggyal, hogy minél sötétebb legyen az üvegben, és tedd a hűtőbe 7 napra. Ez alatt az idő alatt célszerű 2-3 naponta megkeverni, mert a tetején kissé besűrűsödik.

Ebből a mennyiségből kb. 1 liternyi lesz, és ez kb. 20 napi kezelésre lesz elegendő.

Adagolás:
Fogyassz a keverékből naponta 3 teáskanállal az alábbiak szerint:|...
2018-06-17 18:35:15
Az almaecet
... vöröshagymát, a cukrot, valamint az áfonyát egy lábosba és lassú tűzön kezdjük el főzni, majd adjuk hozzá a sót, a fűszereket, a fokhagymát és az ecetet. Szép ...
2018-06-11 15:46:17
1 2 3 ........................79 80 .............119 120 .............158 159 160 
Címkék: elfeledett csodaszer, legomlósabb meggyes, almához öntjük, hagyományos kerek, serpenyőben keverve, vízzel elkevert, elősütött húsokat, apróra vágott, számos negatív, áramlási ellenállás, vaníliás pudingport, vanília aromát, kockákra vágott, tálcára borítjuk, tojások sárgáját, vízben feloldjuk, habtejszínt felverjük, kevés vízzel, lisztet elkeverjük, tojást felverjük, lisztes keverék, tetején kissé, keverékből naponta, alábbiak szerint, összeforrósítjuk, petrezselyemmel, következménnyel, hozzáadadoljuk, felforrósítjuk, fogyaszthatjuk, magasvérnyomás, csökkenthetik, érfunkcióikat, mustárszószos, összekeverjük, vérnyomásukat, felolvasztjuk, teáskanállal, belekeverjük, folyamatosan, megfuttatjuk, hidratáltság, mennyiségből, vöröshagymát, hozzávalókat, négyszögletű, besűrűsödik, legomlósabb, serpenyőben, habtejszínt, étcsokoládé, vérnyomásra, hagyományos, szervezetbe, betegséggel, javíthatják, tojáskrémet, szalonnával, almaecetről, alufóliával, pudingport, hozzáadjuk, habverővel, melegíteni, kikeverjük, kevergetve, fűszereket,
© 2013 TVN.HU Kft.