Regisztráció  Belépés
Áfonyás körtechutney
... vöröshagymát, a cukrot, valamint az áfonyát egy lábosba és lassú tűzön kezdjük el főzni, majd adjuk hozzá a sót, a fűszereket, a fokhagymát és ...
2018-09-12 13:19:52
Az ellenállhatatlan gyömbérszörp
... le, majd hagyja állni legalább 24 órán keresztül. Másnap tegye fel főni, de adjon még hozzá egy liter vizet és egy kilogramm nyírfacukrot. Főzze addig, míg a gyömbértől és a citromtól besűr...
2018-09-02 18:55:28
Palacsinta gombás-csirkemájas raguval
... Megszórjuk liszttel, összekeverjük, majd felöntjük a tejszínnel. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a cukorral, ráfacsarjunk a citromlevet, és állandó keverés mellett addig főzzük, amíg kellően besűrűsödik a mártás. (Közben kóstoljuk, és ízlés szerint ízesítsünk utána.)
Tálaláskor helyezzük tányérra a megtöltött palacsintát, csorgassuk rá a kapormártást, majd úgy kínáljuk....
2018-08-27 00:52:56
Viccek a konyhából
... főzni tanuló kisfia serényen forgolódik a tűzhely körül Mit főzöl? - kérdi. Még nem lehet tudni. Ha ilyen híg marad, akkor krumplilevest. Ha sűrűbb lesz, akkor paprikás krumplit. ...
2018-08-24 11:42:59
Vöröslencsés, zöldséges vegetáriánus lasagne
... beletesszük a fűszereket és a cukrot. Felöntjük egy kis vízzel, majd felforraljuk a szószt, majd lassú tűzön, folyamatos keverés mellett főzzük tovább, amíg a lencse megfő, és szépen besűrűsödik.
Fogkeményre főzzük a lasagne lapokat.
A szószhoz egy edényben megolvasztjuk a vajat, majd beleszórjuk a lisztet és a szerecsendiót. Habverővel csomómentesre keve...
2018-08-02 00:38:55
Hideg erdei gyümölcsleves
... , majd ízlés szerint teszünk bele cukrot, és 10 perc alatt összefőzzük, majd hozzáadjuk az erdei gyümölcsöket. 2 perc forralás után beleöntjük a főzőtejszínt, és addig keverjük, még besűrűsödik.
A lábast hideg vízbe állítjuk, és amikor már langyos, fogyasztásig a hűtőbe tesszük.



...
2018-07-31 23:05:42
TÖLTÖTT CIKKINI - változatok
... cukkinik kikapargatott belsejét és a finomra vágott petrezselymet is hozzáadjuk, sózzuk. Amikor megfőtt kevés liszttel meghintjük, ráöntjük a tejszínt.
Addig főzzük, míg kicsit besűrűsödik.
A cukkiniket megtöltjük a húsos masszával, paradicsomszeleteket teszünk rá. Reszelt sajttal bőven megszórjuk, kevés olajat öntünk alá és forró sütőben szép pirosra sütjük. Forrón tála...
2018-07-20 18:36:28
Hideg erdei gyümölcsleves
... majd ízlés szerint teszünk bele cukrot, és 10 perc alatt összefőzzük, majd hozzáadjuk az erdei gyü...
2018-07-16 18:54:43
Hűsítő köret 15 perc alatt: coleslaw saláta házi majonézzel
... tojásokat kettéválasztuk, és a tojássárgájákat egy tálba tesszük. Hozzáadunk egy csipetnyi sót és egy fakanállal folyamatosan keverve, hozzáadagolom lassan az olajat.
Ha besűrűsödik, hozzáöntjük a citromlevet, a fehér borsot, cukrot és végül a tejfölt.
A fehér és a lila káposztát lereszeljük, összeforgatjuk a majonézzel. Egy órán át hűtőben tároljuk, hogy...
2018-07-16 18:46:44
Az almaecetről
... vöröshagymát, a cukrot, valamint az áfonyát egy lábosba és lassú tűzön kezdjük el főzni, majd adjuk hozzá a sót, a fűszereket, a fokhagymát és az ecetet. Szép ...
2018-07-15 08:42:46
1 2 3 .........................80 81 .............120 121 ............159 160 161 
Címkék: TÖLTÖTT CIKKINI, ellenállhatatlan gyömbérszörp, liter vizet, kilogramm nyírfacukrot, citromtól besűr, megtöltött palacsintát, tűzhely körül, lencse megfő, lasagne lapokat, edényben megolvasztjuk, erdei gyümölcsöket, lábast hideg, hűtőbe tesszük, finomra vágott, cukkiniket megtöltjük, húsos masszával, tálba tesszük, fakanállal folyamatosan, fehér borsot, lila káposztát, ellenállhatatlan, tojássárgájákat, összeforgatjuk, kettéválasztuk, hozzáadagolom, gyumolcsleves, összekeverjük, kikapargatott, gyümölcsleves, megolvasztjuk, krumplilevest, petrezselymet, szerecsendiót, csomómentesre, gyömbérszörp, főzőtejszínt, kapormártást, vöröshagymát, körtechutney, ráfacsarjunk, gyümölcsöket, vegetáriánus, nyírfacukrot, vöröslencsés, fogyasztásig, folyamatosan, felforraljuk, besűrűsödik, hozzáöntjük, csirkemájas, beletesszük, mindmegette, beleszórjuk, összefőzzük, fogkeményre, citromlevet, palacsintát, almaecetről, lereszeljük, változatok, fokhagymát, tálaláskor, folyamatos, hozzáadjuk, fakanállal, hozzáadunk, majonézzel, megszórjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.