Regisztráció  Belépés
Hitelminősítés - Februárban kezdődik a magyar államadós-osztályzatok jövő évi hitelminősítői vizsgálatsorozata
... az idén a magyar bankszektorban több pozitív hitelminősítői lépést is bejelentett.
A cég októberben az OTP Bank és az OTP Jelzálogbank, röviddel utána a K and H Bank különböző besorolásait javította, mindenekelőtt az érintett bankok eszközminőségének, tőkehelyzetének és nyereségességének javulásával indokolva e minősítési lépéseket.
A Moody's tavaly júniusban pozitívra j...
2017-12-24 14:12:16
Hitelminősítés - Pozitívra javította négy magyar bank osztályzati kilátásait a Fitch Ratings
... stabilról pozitívra. A hitelminősítő egyben megerősítette az Eximbank és az MFB "BBB mínusz", illetve az Erste Bank Hungary és a K and H Bank egy fokozattal jobb, "BBB" szintű hosszú távú besorolásait.
A Fitch Ratings november 10-én javította pozitívra a hosszú futamidejű, devizában és forintban fennálló magyar államadósság befektetési ajánlású, "BBB mínusz" szintű osztályzat...
2017-11-20 17:23:24
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Fitch Ratings
... Moody's az idén a magyar bankszektorban hajtott végre több pozitív hitelminősítői lépést: a múlt hónap végén az OTP Bank és az OTP Jelzálogbank, röviddel utána a K and H Bank különböző besorolásait javította, mindenekelőtt az érintett bankok eszközminőségének, tőkehelyzetének és nyereségességének javulásával indokolva e lépéseket.
A Moody's tavaly júniusban pozitívra javított...
2017-11-03 15:15:52
Felminősítette a K&H Bankot a Moody's
... forintbetét-besorolásának kilátását az eddigi stabilról pozitívra javította. A devizabetét-osztályzat kilátása továbbra is stabil.
A Moody's előző nap az OTP Bank forintbetéti besorolásait is javította, szintén elsősorban az OTP eszközminőségének és nyereségességének javulásával, valamint a megfelelő tőkehelyzettel és a jó finanszírozási profillal indokolva a döntést.
A ...
2017-10-20 14:32:57
Hitelminősítés - Javította az OTP forintbetéti besorolásait a Moody's
...
A nemzetközi hitelminősítő csütörtökön Londonban bejelentette, hogy az OTP hosszú és rövid lekötésű forintbetét-állományának osztályzatát az eddigi Baa3/Prime-3-ról egy fokozattal Baa2/Prime-2-re emelte.
A Moody's egyidejűleg a bank alapszintű adósminőség-értékelésének (baseline credit assessment, BCA) mutatóját az eddigi ba2-ről szintén egy fokozattal ba1-re javította.|...
2017-10-19 13:27:03
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja Magyarország államadós-osztályzatát a Standard & Poor's
... lépéseket EU-államadósok esetében. A szabályozás azonban arra nem kötelezi a cégeket, hogy a kijelölt napokon ténylegesen módosítsák is a menetrendben sorra kerülő szuverén EU-adósok besorolásait vagy az osztályzatok kilátását.
A Standard & Poor's jövő pénteki vizsgálati időpontja után a magyar adósosztályzat az idén még kétszer szerepel a másik két hitelminősítő menetrendjéb...
2017-08-20 11:31:39
Moody's: jók a magyar reálgazdasági folyamatok, de az adósságráta még terheli az osztályzatot
... Hornung kijelentette: nem kíván találgatásokba bocsátkozni a jövőbeni potenciális minősítési akciókról, de a Moody's előretekintő módon alakítja ki az egyes adósokra megállapított besorolásait, és ha úgy ítéli meg, hogy a GDP-arányos magyar államadósság-ráta gyorsuló ütemben lefelé tart, az mindenképpen pozitív hatást gyakorolna Magyarország adósmegítélésére.
Hozzátette: a sz...
2017-05-16 20:37:31
Hitelminősítés - Pénteken vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Fitch Ratings
... lépéseket EU-államadósok esetébe...
2017-05-11 12:35:16
Hitelminősítés - Javította az FHB osztályzatait a Moody's
... adósminőség-értékelését (baseline credit assessment, BCA) "caa1"-re, a kiigazított BCA-értékelést "caa1"-ről "b3"-ra emelte.
A Moody's bejelentette azt is, hogy az FHB hosszú távú besorolásait és azok input-elemeit további felminősítést célzó felülvizsgálat alá vette.
Az osztályzati lépésekhez fűzött indoklásában a Moody's közölte: a döntés elsődleges oka az, hogy az FHB...
2017-05-08 21:54:58
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Fitch Ratings
... lépéseket EU-államadósok esetében. A szabályozás azonban arra nem kötelezi a cégeket, hogy a kijelölt napokon ténylegesen módosítsák is a menetrendben sorra kerülő szuverén EU-adósok besorolásait vagy az osztályzatok kilátását.
A Fitch egy éve, tavaly május 20-án emelte vissza a befektetési ajánlású kategóriába a magyar államadós-besorolást, elsőként a nagy nemzetközi hitelmi...
2017-05-07 13:57:00
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Fitch Ratings, Erste Bank Hungary, jövő héten, magyar reálgazdasági, magyar bankszektorban, érintett bankok, hitelminősítő egyben, fokozattal jobb, hosszú futamidejű, múlt hónap, eddigi stabilról, megfelelő tőkehelyzettel, nemzetközi hitelminősítő, eddigi Baa3, fokozattal Baa2, bank alapszintű, eddigi ba2-ről, fokozattal ba1-re, szabályozás azonban, kijelölt napokon, menetrendben sorra, osztályzatok kilátását, magyar adósosztályzat, jövőbeni potenciális, egyes adósokra, mindenképpen pozitív, kiigazított BCA-értékelést, osztályzati lépésekhez, döntés elsődleges, befektetési ajánlású, nagy nemzetközi, adósmegítélésére, tőkehelyzetének, hitelminősítés, bankszektorban, finanszírozási, felülvizsgálat, tőkehelyzettel, felminősítette, találgatásokba, adósosztályzat, hitelminősítői, hitelminősítő, osztályzatait, megerősítette, besorolásának, reálgazdasági, mindenekelőtt, felminősítést, megállapított, értékelésének, állományának, államadósság, bejelentette, osztályzatát, jelzálogbank, forintbetéti, besorolásait,
© 2013 TVN.HU Kft.