Regisztráció  Belépés
Megkapta az üzemeltetési engedélyeket a Wizz Air brit leányvállalata
... o...
2018-05-03 13:11:26
Hitelminősítés - Orosz bankok osztályzati kilátását javította pozitívra a Moody's
... vagy a devizatartalékok igénybevételét korlátozó egyéb kormányzati intézkedéseknek.
Immár mindhárom piacvezető hitelminősítő pozitív kilátást tart érvényben az orosz szuverén besorolásokra, de csak egyikük, a Fitch Ratings tartja nyilván az orosz államadósságot befektetési ajánlású, "BBB mínusz" osztályzattal.
A Standard & Poor's a Moody's "Ba1" hosszú távú osztályzatáva...
2018-01-29 21:30:18
Moody's: stabil hitelképességgel kezdik 2018-at Közép- és Kelet-Európa EU-gazdaságai
... adósosztályzat-kilátási mérlegével kezdhetik a 2018-as évet Közép- és Kelet-Európa gazdaságai.
A nemzetközi hitelminősítő közölte: a térségben 2011 óta most először haladja meg az államadós-besorolásokra érvényes pozitív kilátások száma a negatív kilátásokét, és ez az idén lendületet adhat a felminősítéseknek.
A Fitch londoni elemzői kiemelték, hogy a közép- és kelet-eur...
2018-01-17 12:51:03
Két hitelminősítő is javította Szerbia adósosztályzatát
...
A péntek éjjel Londonban bejelentett felminősítésekkel egy időben mindkét cég stabil kilátást adott az új besorolásokra.
Szerbia államadós-besorolása mindazonáltal továbbra is a befektetésre nem ajánlott kategóriában van: az S&P és a Fitch által pénteken megadott "BB" osztályzat két fokozattal marad el a befektetési ajánlású sáv alapszintjét jelző "BBB mínusz"-tól.
...
2017-12-16 00:02:23
ÁSZ: biztonságos az ellenőrzött kiemelt nyilvántartások adatkezelése
... ellenőrzési védelmi vonalak sem, mivel a hiányosságokat az adatkezelő szervezetek belső ellenőrzései nem tárták fel, továbbá elmaradtak a NEIH jogszabály alapján végrehajtandó, a biztonsági besorolásokra vonatkozó külső hatósági ellenőrzései is" - állapította meg a számvevőszék.
Az ellenőrzés megfogalmazott javaslatokat a NAIH, a kincstár, az OH elnökének, a NEIH és a NAV vez...
2017-03-14 12:01:55
Fitch: globális kockázat a kiszámíthatatlanná vált amerikai gazdaságpolitika
... finanszírozás hozzáférhetőségének nehezebbé válása, vagy költségeinek emelkedése - különösen abban az esetben, ha ez a helyi fizetőeszközök leértékelődésével is jár - szintén hatással lehet a besorolásokra.
A Fitch Ratings londoni elemzői szerint még sok minden változhat, de az amerikai kormány egyes retorikai fordulatainak agresszív hangneme nem arra vall, hogy könnyű tárgya...
2017-02-10 17:53:26
Hitelminősítés - Stabilra javította az eddigi negatívról a lengyel adósosztályzat kilátását a Standard & Poor's
... hosszú és rövid lejáratú, zlotyban kibocsátott lengyel szuverén adósságállomány osztályzatát a cég szintén egy fokozattal "A mínusz/A-2"-re rontotta az addigi "A/A-1"-ről, és az új besorolásokra is negatív kilátást hagyott érvényben.
Az S&P akkori indoklása szerint a tavaly őszi választások után hivatalba lépett lengyel kormány több intézkedése gyengítette kulcsfontosságú in...
2016-12-02 19:23:30
Hitelminősítés - Stabilra vette vissza pozitívról a portugál adósosztályzat kilátását a Fitch Ratings
... államadós-osztályzati kategóriába, tekintettel arra, hogy a két ország szuverén adósosztályzata egyaránt "BB plusz" - vagyis a befektetési alapszinttől egy fokozattal marad el -, és e besorolásokra pozitív kilátás van érvényben.
A Fitch ezt a pozitív kilátást vonta meg pénteken Portugáliától.
Magyarország szintén "BB plusz" besorolására a Fitch Ratings továbbra is a tava...
2016-03-04 22:44:12
Hitelminősítés - Szakértők szerint nyáron valószínűbb Magyarország felminősítése
... államadós-osztályzati kategóriá...
2016-03-03 16:01:55
Hitelminősítés - Pénteken vizsgálja a Moody's a magyar adósosztályzatot
... államadós-osztályzati kategóriá...
2016-03-03 12:31:31
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Wizz Air, Kelet-Európa EU-gazdaságai, Fitch Ratings, üzemeltetési engedélyeket, ellenőrzött kiemelt, eddigi negatívról, lengyel adósosztályzat, portugál adósosztályzat, magyar adósosztályzatot, devizatartalékok igénybevételét, orosz szuverén, orosz államadósságot, 2018-as évet, nemzetközi hitelminősítő, térségben 2011, negatív kilátásokét, idén lendületet, péntek éjjel, időben mindkét, befektetési ajánlású, adatkezelő szervezetek, biztonsági besorolásokra, ellenőrzés megfogalmazott, helyi fizetőeszközök, amerikai kormány, tavaly őszi, befektetési alapszinttől, fokozattal marad, pozitív kilátást, devizatartalékok, adósosztályzatát, adósosztályzatot, hitelképességgel, gazdaságpolitika, kulcsfontosságú, nyilvántartások, adósosztályzata, adósságállomány, intézkedéseknek, igénybevételét, hitelminősítés, adósosztályzat, fizetőeszközök, leányvállalata, megfogalmazott, hiányosságokat, államadósságot, besorolásokra, hitelminősítő, osztályzattal, osztályzatáva, felminősítése, mindazonáltal, végrehajtandó,
© 2013 TVN.HU Kft.