Regisztráció  Belépés
ooOoo
... szerzetes kísérte, akik előzőleg mind­annyian remeték voltak. Ott Gajá város mellett, a Gajászísza hegyen tartózkodott a Magasztos az ezer szerzetes társaságában. Ekkor a Magasztos így beszélt a szerzetesekhez:
- Minden lángban áll, szerzetesek. Mi minden áll lángban szerzetesek?
Lángban áll a szem, szerzetesek. Lángban állnak a jelenségek, lángban áll a látás, lángban á...
2018-09-20 01:29:06
Elszabadult a genderpokol, mert kiállt a férfiak és a nők
Elszabadult a genderpokol, mert kiállt a férfiak és a nők mellett a svéd professzor

Nekiestek annak a svéd professzornak, aki az egyetemi óráján arról beszélt, hogy igenis van biológiai különbség a férfiak és a nők között. Ezután az egyik - a gendertémában igencsak más véleményen lévő - diák nekiesett az oktatónak.

A svédországi Lund Egyetem prof...
2018-09-19 21:40:50
ITM államtitkár: a kormány célja a hazai kis- és közepes vállalkozások támogatása
... nyugat-magyarországi régió egyik duális képzési bázisa. Jelenleg a Soproni Egyetemnek biztosít szakmai gyakorlóhelyet - mondta az államtitkár.
Hirschler Judit tulajdonos-ügyvezető arról beszélt, hogy 1970 óta gyártanak visszapillantó tükröket, ma már több mint 97 százalékban exportra.
Az MTI-nek arról is beszélt, hogy az új gyártóegységgel a cég pályázik a Ficosa Inter...
2018-09-19 21:05:54
Kárpátaljai festők alkotásaiból nyílt kiállítás Győrben
...
Ünnepi beszédében Grezsa István, a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programért felelős miniszteri biztos arról beszélt, hogy Szent István örököseiként "kezet kell nyújtanunk" Kárpátalján élők felé, mert az a veszély fenyeget, hogy az ott élő magyarok elhagyják a területet.
Hozzátette: ez a kiállítás azt a nemzetépítő munkát szolgálja, hogy az emberek keressék fel azokat...
2018-09-19 18:13:05
Muskátli
... rakom és a szemétre dobom.

Az öreg már nem szép, az öreg már nem jó, az öreget nincs miért tartani, az öreget ki kell dobni!

Miközben a gyönyörű muskátlik titkáról beszélt, mind a ketten magunk elé néztünk, egyikünk mesélt és a másik hallgatott. A ,,nem szép" szavára óvatosan fölemeltem a fejem és az ő gyönyörű, bájos arcára néztem.
Most az egyszer nem h...
2018-09-19 16:33:31
2016 éve született Kossuth Lajos
... kézzel másolt tudósításokból 1832 december 20 és 1836 nyara közt 344 számot adott ki összesen. A tudósításokban már megcsillant Kossuth különleges írói vénája, amikor dicsérő szavakkal beszélt a reformpárti felszólalásokról és elítélő megjegyzésekkel a konzervatívokról.

Az országgyűlés május 2 -án végetért, így Kossuth az Országgyűlési Tudósítások utolsó számában ...
2018-09-19 15:30:45
A járóbeteg-szakellátás feladatairól tanácskoznak Balatonfüreden
... országos járóbeteg-szakellátási és a XV. országos járóbeteg-szakdolgozói konferencia szerdai nyitónapján Kiss Zsolt, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő főigazgató-helyettese arról beszélt, hogy mintegy ötmilliárd forintból megoldható lehet a várakozási idő csökkentése a járóbeteg-ellátásban. Első lépéseként arra volna szükség, hogy szakmánként minden érintett havi jelentést ...
2018-09-19 14:01:36
Hanga nem épül fel a Barcelona első tétmeccseire
... visszatérni kockáztatva az újabb sérülést" - írta a játékos, aki a válogatott szeptemberi világbajnoki selejtezőit is kénytelen volt kihagyni.
Hanga a Barcelonával kapcsolatban arról beszélt, hogy hat új játékost kell beépíteni az együttesbe, ám könnyíti az edzői stáb dolgát, hogy az átigazolásoknál a klub olyan játékosokat szerződtetett, akik ismerik a spanyol ligát. Hanga e...
2018-09-19 13:21:49
Elindult az inkubátoros csecsemőket és családjukat online összekötő Babales program
... Gyorsan Alapítvány együttműködésével a Babales program - tette hozzá.
Tory Vera, a kórház koraszülöttrészlegének vezető főorvosa, a Segíts Gyorsan Alapítvány kuratóriumi elnöke arról beszélt, hogy más országoktól eltérően a szolgáltatás ingyenes.
Kitért arra is, hogy létrehoztak egy anonim inkubátort az egyik oldalsó kórházi bejáratnál, erre szintén kamerát helyeztek, ho...
2018-09-19 12:42:16
Illegális bevándorlás - Origo: évek óta azon dolgoznak, hogy Brüsszel átvegye a határőrizetet
...
A cikk szerint idáig úgy tűnt, Angela Merkel új ötlettel állt elő akkor, amikor arról beszélt, hogy a külső határral rendelkező országok adják át a határvédelmüket a Frontexnek. A Financial Times 2015-ös cikke azonban azt bizonyítja, hogy Brüsszel már három éve erre készül. Ők akarják megmondani, ki léphet be Európa, így Magyarország területére, és ki nem.
A hírportál em...
2018-09-19 12:32:02
1 2 3 ..........3251 3252 ......4877 4878 .....6502 6503 6504 
Címkék: Kossuth Lajos, Lund Egyetem, Soproni Egyetemnek, Hirschler Judit, Ficosa Inter, Grezsa István, Szent István, Országgyűlési Tudósítások, Kiss Zsolt, Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, Gyorsan Alapítvány, Tory Vera, Segíts Gyorsan Alapítvány, Angela Merkel, Financial Times, kormány célja, hazai kis-, inkubátoros csecsemőket, ezer szerzetes, svéd professzor, svéd professzornak, egyetemi óráján, gendertémában igencsak, svédországi Lund, nemzetépítő munkát, emberek keressék, szemétre dobom, öreget nincs, gyönyörű muskátlik, ketten magunk, másik hallgatott, reformpárti felszólalásokról, országgyűlés május, újabb sérülést, válogatott szeptemberi, edzői stáb, klub olyan, spanyol ligát, szolgáltatás ingyenes, anonim inkubátort, egyik oldalsó, cikk szerint, külső határral, konzervatívokról, óvodafejlesztési, felszólalásokról, megjegyzésekkel, határvédelmüket, gyártóegységgel, átigazolásoknál, szerzetesekhez, visszapillantó, tudósításokban, balatonfüreden, tudósításokból, gyakorlóhelyet, professzornak,
© 2013 TVN.HU Kft.