Belépés
Baconbe tekert csirkemáj
... szelet bacon
* 2 tojás
* 10 dkg liszt
* 10 dkg zsemlemorzsa
* pici ételízesítő

elkészítés

1. A májakat félbevágjuk és mindegyiket betekerjük egy szalonnacsíkba.
2. Az ismert módon bepanírozzuk, de a tojásba csak pici ét...
2010-08-24 21:54:51
Baconbe tekert csirkemáj rántv
... szelet bacon
* 2 tojás
* 10 dkg liszt
* 10 dkg zsemlemorzsa
* pici ételízesítő
elkészítés

1. A májakat félbevágjuk és mindegyiket betekerjük egy szalonnacsíkba.
2. Az ismert módon bepanírozzuk, de a tojásba csak pici é...
2010-08-24 19:07:56
Szezámmagos rántott banán
... * liszt
* tojás
* só
* zsemlemorzsa
* szezámmag
* olaj
* juharszirup
elkészítés

1. A banánokat félbevágom.
2. Bepanírozom: lisztbe, villával felvert, sós tojásba és szezámmaggal elkevert zsemle...
2010-08-24 19:01:46
Rántott sajtgolyók
... * pirospaprika
* bors
* őrölt kömény
* apróra vágott petrezselyem
* olajbogyó (opcionális)

elkészítés

1. A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük. A sajt önmagában elég sós, így nem igényel külön sózást.
2. Annyi zsemlemor...
2010-08-23 23:39:39
Baconbe tekert füstölt sajt
... füstölt sajt (pl. trappista)
* 2 tojás
* 10 dkg liszt
* 10 dkg zsemlemorzsa
* pici ételízesítő

elkészítés

1. A sajtot 4 x 1 cm-es hasábokra vágjuk, és a baconbe tekerjük úgy, hogy a sajt sehol se kandikáljon ki a szalonna alól....
2010-08-20 14:40:04
Baconba tekert sajt rántva
... füstölt sajt (pl. trappista)
* 2 tojás
* 10 dkg liszt
* 10 dkg zsemlemorzsa
* pici ételízesítő
elkészítés

1. A sajtot 4 x 1 cm-es hasábokra vágjuk, és a baconbe tekerjük úgy, hogy a sajt sehol se kandikáljon ki a szalonna alól.|...
2010-08-19 23:04:14
Csőben "rántott" csirkemell ma
... * víz (amennyit a liszt felvesz)

Sütéshez:

* 1 dl olaj (olíva/ napraforgóolaj)

elkészítés

1. A csirkemelleket félbevágjuk, és kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, esetleg egyéb fűszerekkel ízesítjük. (Én kaprot is szórt...
2010-08-17 18:07:15
Rántott sajtgolyók
... hempergetéshez
* pirospaprika
* bors
* őrölt kömény
* apróra vágott petrezselyem
* olajbogyó elkészítés

1. A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük. A sajt önmagában elég sós, így nem igényel külön sózást.
2. Annyi zseml...
2010-08-17 16:39:56
Rántott őszibarack


* 8 db őszibarack / nektarin
* 2 tojás
* 10 dkg liszt
* 10 dkg zsemlemorzsa
* 4 ek cukor
* 1 tk vaníliaaroma

elkészítés

1. A barackot megmossuk, félbevágjuk, a magját kivesszük.
2. A tojást felverjük cuk...
2010-08-17 12:37:36
Rántott őszibarack
... nektarin
* 2 tojás
* 10 dkg liszt
* 10 dkg zsemlemorzsa
* 4 ek cukor
* 1 tk vaníliaaroma
[kephttp://www.nosalty.hu/files/rece pt_kepek/r%C3%A1ntott-%C5%91szibarac k.jpg][/kep] elkészítés

1. A barackot megmossuk, félbevágjuk, a magját kivesszük.
2. A tojást felverjük cukorral és a vaníliaaromával.
...
2010-08-16 19:55:51
1 2 3 4 5 
Címkék: májakat félbevágjuk, ismert módon, tojásba csak, banánokat félbevágom, nagy tálban, sajt önmagában, baconbe tekerjük, sajt sehol, szalonna alól, liszt felvesz, csirkemelleket félbevágjuk, barackot megmossuk, magját kivesszük, tojást felverjük, vaníliaaromával, napraforgóolaj, juharsziruppal, csirkemelleket, hempergetéshez, szalonnacsíkba, összekeverjük, vaníliaaroma, kiklopfoljuk, pirospaprika, zsemlemorzsa, bepanírozzuk, hozzávalókat, szezámmaggal, petrezselyem, mindegyiket, félbevágjuk, juharszirup, kandikáljon, ételízesítő, bepanírozom, szezámmagos, fűszerekkel, sajtgolyók, betekerjük, őszibarack, elkészítés, félbevágom, csirkemell, opcionális, kivesszük, hasábokra, trappista, ízesítjük, megmossuk, szezámmag, csirkemáj, szibarack, borsozzuk, banánokat, önmagában, zsemlemor, felverjük, olajbogyó, tekerjük, nektarin, szalonna, cukorral, amennyit, sütéshez, sajtgoly, barackot, villával, elkevert, rántott, füstölt, baconbe,
© 2013 TVN.HU Kft.