Regisztráció  Belépés
ooOoo
... leginkább akkor követ el, ha érzelmileg zsarolni akarja környezetét, de önromboló viselkedésre, kötekedésre, mások folyamatos provokálására, veszélyes helyzetek bevonzására, autoagresszív betegségekre (pl.a rák bizonyos formái), gennyes gyulladásokra kevésbé szélsőséges esetekben is hajlamos.

Szerencsére neki van a legerősebb regenerációs képessége is: harcművészeteken ...
2018-09-13 23:24:31
Nyilvános Wc-ből luxus lakás
... konyhacsempe és a nappaliban lógó tükör formájában köszön vissza az egykori nyilvános wc néhány eleme, illetve a konyhát díszíti egy itt talált kis tábla is, ami a szexuális úton terjedő betegségekre hívja fel a figyelmet.

...
2018-08-27 21:42:20
Milyen betegségekre jó a szilva?
Itt a szilvaszezon! Ne halasszuk el, most együnk belőle sokat, mert számos betegség ellenszere, és leginkább mert nagyon finom!
A szilva gyógyhatása


Az egész bolygón több fajtája létezik, attól függően, hogy melyik országból származik, színük, méretük és jellegük alapján különböztethetjük meg. A szilvafa általában májustól szeptemberig ontja termését, a viszo...
2018-08-18 14:28:58
A vashiány szokatlan jele
... Gyakori fertőzések

A vasnak fontos szerepe van az immunrendszer megfelelő működésében. Ha csökken a vas mennyisége szervezetünkben, fogékonyabbá válhatunk a különböző fertőzős betegségekre.

A vörösvértestek szállítják az oxigént a lépbe, mely testünk egyik olyan része, ami harcol a fertőzések ellen.

Emellett a vashiány negatívan befolyásolja a nyi...
2018-07-28 13:21:17
Így állítsuk át pajzsmirigyünket zsírégetésre és az anyagcse
... irányítja a pajzsmirigyet, hogy termeljen és kibocsásson hormonokat.

Ezért sok betegnél mérnek normális TSH szintet, miközben a jellegzetes tünetek fennállnak. Így azonban más betegségekre való gyógyszereket írnak fel nekik, melyek nem oldják meg az alapproblémát, de sok mellékhatást okoznak. Dr. Schwartz szerint a baj éppen az, hogy az orvosok az egyes tüneteket kezeli...
2018-07-21 14:55:49
Ebben a videóban megnevezi Gyuri bácsi a rák ellenszerét!
... felerősítik egymás hatását. Meghűlés vagy influenza esetén a kakukkfűből, macskamentából, bodzából, útifűből és apróbojtorjánból összeállított teakeverék nagyon hatásos lesz ezekre a betegségekre. Különböző betegségekre ható növényeket ne keverjük össze, mert kioltják egymás hatását.

3. Mivel ízesíthetem a gyógyteákat?A gyógyteákat nem ízesítjük sem cukorral, sem citrom...
2018-07-21 14:54:14
Miért szeretik kartondobozba fészkelni magukat a macskák?
... termelt hormon, a kortizol szintje,

és ez immunhiányos állapotot hoz lére. A meggyengült immunrendszer miatt a macskák fogékonyabbak lesznek a komolyabb fertőző és egyéb betegségekre is.


A stresszes macska félelmében elbújhat

C. M. Vinke, L. M. Godin és...
2018-07-15 10:24:47
Agyag
... hőmérsékletet a csuklónkon, majd tegyünk néhány cseppet belőle a fülünkbe, hogy csillapítsuk a kellemetlen érzést, langyos agyagpakolást helyezzünk a fülre és környékére.

Gombás betegségekre
külsőleg : A kezelés agyagos vízzel való lemosással kezdődik, majd a fertőzött részt behintjük agyagporral. Agyagpakolást is használhatunk. Lábgomba esetén, sűrű agyaglében va...
2018-07-11 18:29:40
Érdekesség
... találkozunk szennyező anyagokkal mindennap, mely megnehezíti a szervezet méregtelenítési erőfeszítéseit, és ha ezek a méreganyagok nem hagyják el a testünket, jóval érzékenyebbek leszünk a betegségekre és a fertőzésekre, a hormonális egyensúlyról nem is beszélve.

Függetlenül a forrásuktól, minden méreganyagnak át kell haladnia a test méregtelenítő folyamatán a májunkban...
2018-07-10 21:32:36
Gyógyír a betegségekre......
...
2018-07-03 18:54:05
1 2 3 ...........................87 88 .............130 131 ..............173 174 175 
Címkék: Nyilvános Wc-ből, vashiány szokatlan, videóban megnevezi, legerősebb regenerációs, nappaliban lógó, egykori nyilvános, konyhát díszíti, szexuális úton, szilva gyógyhatása, egész bolygón, szilvafa általában, vasnak fontos, immunrendszer megfelelő, különböző fertőzős, vörösvértestek szállítják, fertőzések ellen, vashiány negatívan, jellegzetes tünetek, egyes tüneteket, kortizol szintje, meggyengült immunrendszer, macskák fogékonyabbak, komolyabb fertőző, stresszes macska, kellemetlen érzést, kezelés agyagos, fertőzött részt, szervezet méregtelenítési, hormonális egyensúlyról, test méregtelenítő, pajzsmirigyünket, harcművészeteken, apróbojtorjánból, méregtelenítési, szervezetünkben, macskamentából, erőfeszítéseit, vörösvértestek, kartondobozba, provokálására, gyulladásokra, használhatunk, agyagpakolást, érzékenyebbek, fogékonyabbak, autoagresszív, immunrendszer, gyógyszereket, méreganyagnak, méregtelenítő, hőmérsékletet, pajzsmirigyet, alapproblémát, összeállított, mellékhatást, betegségekre, viselkedésre,
© 2013 TVN.HU Kft.