Regisztráció  Belépés
Miért szeretik kartondobozba fészkelni magukat a macskák?
... termelt hormon, a kortizol szintje,

és ez immunhiányos állapotot hoz lére. A meggyengült immunrendszer miatt a macskák fogékonyabbak lesznek a komolyabb fertőző és egyéb betegségekre is.


A stresszes macska félelmében elbújhat

C. M. Vinke, L. M. Godin és...
2018-07-15 10:24:47
Agyag
... hőmérsékletet a csuklónkon, majd tegyünk néhány cseppet belőle a fülünkbe, hogy csillapítsuk a kellemetlen érzést, langyos agyagpakolást helyezzünk a fülre és környékére.

Gombás betegségekre
külsőleg : A kezelés agyagos vízzel való lemosással kezdődik, majd a fertőzött részt behintjük agyagporral. Agyagpakolást is használhatunk. Lábgomba esetén, sűrű agyaglében va...
2018-07-11 18:29:40
Érdekesség
... találkozunk szennyező anyagokkal mindennap, mely megnehezíti a szervezet méregtelenítési erőfeszítéseit, és ha ezek a méreganyagok nem hagyják el a testünket, jóval érzékenyebbek leszünk a betegségekre és a fertőzésekre, a hormonális egyensúlyról nem is beszélve.

Függetlenül a forrásuktól, minden méreganyagnak át kell haladnia a test méregtelenítő folyamatán a májunkban...
2018-07-10 21:32:36
Gyógyír a betegségekre......
...
2018-07-03 18:54:05
Vércsoportod megmutatja milyen betegségekre vagy hajlamos!
Vércsoportod megmutatja milyen betegségekre vagy hajlamos!Sok éves kutatói munka és orvosi tapasztalat segített összeállítani azt a tanulmányt, amely a vércsoportok leghajlamosabb betegségeire mutat rá. Az alábbi cikk emellett egy nagyon jó segítség is lehet, hog...
2018-07-01 15:40:44
Teréz anyától
A testi betegségekre ott vannak a gyógyszerek, de a magányt, kétségbeesést és reménytelenséget egyedül a szeretet képes meggyógyítani. Sokan vannak a világban, akik egy darabka kenyérre éheznek, de még többen olyanok, akik csak egy kis szeretetre.

Teréz Anya...
2018-07-01 09:02:48
ooOoo
... leginkább akkor követ el, ha érzelmileg zsarolni akarja környezetét, de önromboló viselkedésre, kötekedésre, mások folyamatos provokálására, veszélyes helyzetek bevonzására, autoagresszív betegségekre (pl.a rák bizonyos formái), gennyes gyulladásokra kevésbé szélsőséges esetekben is hajlamos.

Szerencsére neki van a legerősebb regenerációs képessége is: harcművészeteken ...
2018-07-01 00:29:49
Nagyanyáink bölcsességei a konyhából!!!
... radikálisokat Páfrány fenyő
Csökkenti a vérnyomást: Bor
Csökkenti a vérrög-képződést: Mandarin
Csökkenti az izomveszteséget: Kivi
Dagadt végtagok: Spenót
Degenerativ betegségekre, Páfrány fenyő
Depresszióra, Páfrány fenyő
Égési sebekre: Eper
Égésre: Vöröshagyma
Egyéb betegségekre: Csalán
Egyéb bőr-probléma: Spárga
Ekcéma: Lenm...
2018-06-07 13:46:07
Grabovoji elmélet


Léteznek olyan különleges számsorok, melyek képesek kihatni a sorsunkra, fizikai valónkra, betegségekre. A legendás Grabovoj-számsorok használatuk esetén hatással tudnak lenni az életünkre, környezetünkre.

A Grabovoj számsorok régóta heves vita tárgyát ké...
2018-06-04 14:05:56
Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten
... Értéktőzsdén.
Eladja egyes eszközeit a Richter amerikai partnere, az Allergan. A vállalat vezérigazgatója megerősítette azt a korábbi értesülést, hogy a nőgyógyászati és a fertőzéses betegségekre szakosodott üzletágaikat értékesíthetik. Az Equilor szakértői szerint addig már nem jöhet létre tranzakció, amíg az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (F...
2018-06-03 20:50:13
1 2 3 ...........................86 87 ..............130 131 .............172 173 174 
Címkék: Teréz Anya, Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer-, Gyógyszerügyi Hivatala, kortizol szintje, meggyengült immunrendszer, macskák fogékonyabbak, komolyabb fertőző, stresszes macska, kellemetlen érzést, kezelés agyagos, fertőzött részt, szervezet méregtelenítési, hormonális egyensúlyról, test méregtelenítő, vércsoportok leghajlamosabb, alábbi cikk, testi betegségekre, szeretet képes, darabka kenyérre, legerősebb regenerációs, vállalat vezérigazgatója, korábbi értesülést, fertőzéses betegségekre, harcművészeteken, reménytelenséget, vezérigazgatója, izomveszteséget, méregtelenítési, környezetünkre, leghajlamosabb, értékesíthetik, erőfeszítéseit, megerősítette, kartondobozba, agyagpakolást, érzékenyebbek, használhatunk, nőgyógyászati, méregtelenítő, fogékonyabbak, méreganyagnak, hőmérsékletet, provokálására, gyógyszerügyi, autoagresszív, gyulladásokra, immunrendszer, összeállítani, radikálisokat, meggyógyítani, kétségbeesést, méreganyagok, csillapítsuk, betegségekre, üzletágaikat, betegségeire, vércsoportok,
© 2013 TVN.HU Kft.