Regisztráció  Belépés
Így nyújtson magának lelki elsősegélyt
... lelki gondokat hajlamosak vagyunk gyengeségnek, hisztinek, bizarr és szégyellni való dolognak tekinteni. Írtunk már arról is, mi lenne, ha ugyanúgy kezelnénk a fizikai, mint a mentális betegségeket. Ezt a felütést fordítja meg Winch: mi lenne, ha a lelki fájdalmakra, sérülésekre ugyanúgy reagálnánk, mint a testiekre? Milyen világban élnénk, ha képesek lennénk azzal a rutinnal keze...
2015-03-31 19:13:48
TEAFAOLAJ: Az ezerarcú természetes antibiotikum
... még a vírusokat is.
Gombás fertőzések (hüvelygombára, lábgombára, húgyúti fertőzések), fekélyek, gyulladások gyógyszere (szájfekély, fogínygyulladás, fogfájás).
Bőrbetegségekre, leégésre, pattanásokra, vágásokra, sebekre, rovarcsípésre, pikkelysömörre.
Légúti betegségek tüneteit enyhíti: asztma, hörghurut, megfázás, köhögés, fülfájás, torokfájás, mandula...
2015-03-29 18:43:09
Íme, egy csodaital
... lerakódásoktól

Posted on 2015/03/27 by Neptunusz in Holotropikum

Sokat lehet hallani a káros koleszterin okozta szövődményektől, főként keringési problémákat, szívbetegségeket okozhat, ha a vérerek falán lerakodások képződnek, ezzel akadályozva a vér szabad áramlását, aminek következtében a magas vérnyomás is kialakulhat.

granatalma-leve
...
2015-03-28 14:43:45
Ilyen könnyű elrejteni a depressziót ?
... voltam, és elfelejtettem a múltat, a bankot,
nagyon jó volt, egy szanatórium volt nekem,
de visszajöttem pestre, már elkezdődött újra a sok gond, jönnek a csekkek, banki hírek, betegségek, és ez a politika, ez már az idegeim csúcsán tombolnak, ami itt folyik az országban.
ebből itt már helyrejönni, ami itt folyik az országban, na erre válaszoljon DECOTEXT!!!!!...
2015-03-27 21:23:04
Böjt testért és szellemért
... iszlám).


A gazdag téli ételek után jótékonyan hatnak a böjti levesek

Speciális böjt, diéta bizonyos betegségek esetén (pl. emésztési, szív-, cukor-) a legjobb gyógyszer is lehet, de az egészség megtartásáért, a test és a szellem felfrissítéséért mindenkinek ajánlott. A nagyo...
2015-03-26 23:36:32
Sokkal összetettebb az amerikaiak genetikai profilja
... különféle genetikai eredetű népek eredetét is feltárhatjuk, mint például a brazilokét - mondta Capelli professzor.
Az amerikai lakosság genetikai őseinek fe...
2015-03-25 10:41:42
Egy orvos kitálal
... mélyen hallgat...

A víz egészségre gyakorolt hatásáról, a dehidratációról, a vízivás fontosságáról, a víz szerepéről egészségünk megőrzésében és a gyógyításban, illetve a betegségek kialakulásáról a dehidratáció miatt egy iráni születésű orvos Dr. Fereydoon Batmanghelidj korszakalkotó felfedezéseket tett.

Dr. Fereydoon Batmanghelidj szerint a dehidratáció a m...
2015-03-24 08:51:15
Szép gondolatok...
...

."A testi betegségekre ott vannak a gyógyszerek, de a magányt, kétségbeesést és reménytelenséget egyedül a szeretet képes meggyógyítani. Sokan vannak a világban, akik egy darabka kenyérre éheznek, de még többen olyanok, akik csak egy kis szeretetre..."


Teréz Anya...
2015-03-19 20:11:22
Megelőzhetők-e a daganatos betegségek?
... amely azt próbálja az olvasóval elhitetni, hogy bizonyos ételek, italok, táplálékkiegészítők vagy más módszerek egészen egyszerűen megvédenek mindenféle betegségtől, így a daganatos betegségektől is.

Bizonyos zöldségekben, gyümölcsökben és gyógynövényekben természetesen vannak olyan hatóanyagok, amelyek támogatják szervezetünket a megfelelő működésben, vagy akár a beteg...
2015-03-15 20:53:38
Egészség
... nem beszéltünk a helytelen táplálkozási szokásokról és helytelen életmódról, ami a legnagyobb mértékben járul hozzá önpusztító életvitelünk tüneteihez (túlsúly, elhízás, bőrproblémák, betegségek, stb.). Életvitelünkkel szószerint pusztítjuk magunkat és egészen a sejtjeinkig hat a mérgezés. Az egészséges életmód programunk segítségével választ kaphatsz a miértekre!

...
2015-03-14 17:53:31
1 2 3 ..............................192 193 ...............289 290 ...............384 385 386 
Címkék: Fereydoon Batmanghelidj, Teréz Anya, ezerarcú természetes, amerikaiak genetikai, orvos kitálal, daganatos betegségek, mentális betegségeket, felütést fordítja, lelki fájdalmakra, rutinnal keze, káros koleszterin, vérerek falán, magas vérnyomás, szanatórium volt, idegeim csúcsán, gazdag téli, böjti levesek, legjobb gyógyszer, egészség megtartásáért, szellem felfrissítéséért, amerikai lakosság, vízivás fontosságáról, betegségek kialakulásáról, dehidratáció miatt, iráni születésű, testi betegségekre, szeretet képes, darabka kenyérre, olvasóval elhitetni, daganatos betegségektől, megfelelő működésben, helytelen táplálkozási, legnagyobb mértékben, egészséges életmód, felfrissítéséért, reménytelenséget, gyógynövényekben, szívbetegségeket, dehidratációról, fogínygyulladás, bőrbetegségekre, szövődményektől, életvitelünkkel, kialakulásáról, lerakódásoktól, pikkelysömörre, felfedezéseket, szervezetünket, korszakalkotó, elfelejtettem, batmanghelidj, megtartásáért, fontosságáról, hüvelygombára, rovarcsípésre,
© 2013 TVN.HU Kft.