Regisztráció  Belépés
Földi búcsú egy gazdag alkotói élettől
... meghittsége, a világ a minket szerető Isten világa, amelyet otthonként alkotott meg számunkra. Ez sugárzik a részletekben, ez az, ami ránk maradt világos, tiszta, erős üzenetként. Ennek beteljesedését kérjük Istentől Mária számára, hogy az örök boldogságban szerető, meghitt otthonra leljen - fejezte be szentbeszédét Erdő Péter bíboros.

Fotó: Bókay László
...
2018-06-05 20:28:22
2018., június 2., szombati Napiszöveg
...
szellemből, Jehova minden szellemi
ajándékát a javunkra kell fordítanunk,
így az összejöveteleket is. Az össze-
jöveteleken sokszor bibliai próféciák
beteljesedését vizsgáljuk meg.
Ez erősíti a meggyőződésünket,
hogy Jehova jövőre vonatkozó
ígéretei is valóra fognak válni.
Természetesen nem csupán azoktól
kapunk buzdítást,...
2018-06-03 19:56:44
2018. május 20., pünkösdvasárnap
... Szent Lukács művét, az Apostolok cselekedeteit hívjuk segítségül.
Az Úr mennybemenetelét követően az apostolok minden nap összegyűlnek és imádkozva várják Jézus ígéretének beteljesedését, a Szentlélek eljövetelét. Nem tudják még, hogy mi is fog történni, nem sejtik, hogy mit fognak megtapasztalni, és arról sincs elképzelésük, hogy mire fogja indítani őket a Lélek. Csak annyi...
2018-05-20 14:06:37
Pünkösdre készül a keresztény világ
... a mindennapjainkat mennyire határozza meg az, hogy a ,,testünk felől élünk" - közölte. Az ösztöneink uralkodnak rajtunk, a javak megszerzésétől várjuk az életünk beteljesedését, pedig nem a javakban való bővelkedéstől függ az ember élete, erre a Biblia is figyelmeztet - hangsúlyozta Kozma Imre atya.
Pünkösd pontosan arra figyelmeztet minket, hogy a R...
2018-05-19 11:37:27
Keresztény történet- Mennybemenetel
... ruháztatnak mennyei erővel (Lk 24,49).
Az Úr Jézus utoljára volt együtt az apostolokkal Jeruzsálemben. Újból megparancsolta nekik, hogy ne hagyják el a várost. Az Atya ígéretének beteljesedését kell megvárniuk. Mert Keresztelő János vízzel keresztelt*, de nekik a Szentlélek keresztségére* van szükségük, ami rövidesen elkövetkezik (vö. 321. lecke).
Az Úr Jézus kivezette a...
2018-05-11 09:47:59
Lelkésztől-79/885
... Plébániától,USA,1996/

/H3.vas jegyzeteiből:Jézus igérete szerint megjelenik a nevében egybegyülteknek,megmutatja a feltámadott élet természetét,a korlátok megszűnését,az átalakulást, az Irások beteljesedését, melyre a természet is vágyakozik. Ez életben részesedés feltétele az evangéliumi parancsok teljesítése,a folyamatos együttmunkálkodás az Isten szándékával./Jézus b...
2018-04-15 11:50:46
Stelázsi: Nagyi éléskamrájának főszereplője!
... helyet, de a falusi konyhákban is elfért egy-egy kisebb változat. Azok a zöldségek, gyümölcsök, amiket nyáron eltettek nagyszüleink, szemet gyönyörködtető sorokban várták sorsuk beteljesedését a stelázsin, rólunk, gyerekekről nem is beszélve! A te nagyszüleid házában is volt stelázsi?


A konyhá...
2018-04-13 17:44:33
Spurgeon: Isteni fizetség
... az Ő nyáját, Ő is legeltet engem. Ha öntözöm a kertjét, Ő "jól öntözött kertté" varázsolja lelkemet (Ézs 58,11). Ezt az Úr maga ígérte, de csak akkor akkor várhatom a beteljesedését, ha teljesítem az Ő feltételeit.

Félthetem betegesen magamat, amíg aztán valóban beteg leszek, figyelgethetem az érzéseimet, amíg nem érzek már semmit; siránkozhatom gyengeségeme...
2018-01-12 21:44:29
Sólyom ünnep
... beárnyékolja!
Lassan, ünnepélyesen körbejárta az embereket, feléjük nyújtva a fekete zacskót. A kis róvott pálcák halkan koccantak, ahogy egymásra hullottak. Csend volt. Mindenki vágya beteljesedését remélte.
Atenje-u rövid, kimért mozdulattal a tűzbe helyezte az összeszedett róvásfákat.
- Ó, hatalmas Tűzisten! Gyermekeid minden bánatát, félelmét átadtam Néked. Emés...
2017-12-20 12:45:19
2017. december 13.,szerdai Napiszöveg
... felé, és nem fog hazudni. Még ha késlekedne is,
várj rá, mert mindenképpen valóra válik. Nem késik el.).

Jehova imádói mindig is várták
az ihletett próféciák beteljesedését.
Ézsaiás, aki ihletés alatt közölte,
hogy Jehova mindent helyreállít,
kijelentette:,,Boldogok mindazok,
akik várnak reá"(Ézsaiás 30:18NW És ezért várni ...
2017-12-15 23:15:20
1 2 3 .....20 21 ...31 32 ..40 41 42 
Címkék: Istentől Mária, Erdő Péter, Bókay László, Szent Lukács, Kozma Imre, Mert Keresztelő János, gazdag alkotói, keresztény világ, minket szerető, örök boldogságban, javunkra kell, apostolok minden, mindennapjainkat mennyire, ösztöneink uralkodnak, javak megszerzésétől, életünk beteljesedését, javakban való, ember élete, apostolokkal Jeruzsálemben, nevében egybegyülteknek, feltámadott élet, korlátok megszűnését, evangéliumi parancsok, folyamatos együttmunkálkodás, falusi konyhákban, fekete zacskót, tűzbe helyezte, összeszedett róvásfákat, ihletett próféciák, meggyőződésünket, összejöveteleket, mindennapjainkat, mennybemenetelét, egybegyülteknek, pünkösdvasárnap, beteljesedését, éléskamrájának, megtapasztalni, gyönyörködtető, mennybemenetel, megszerzésétől, megparancsolta, figyelgethetem, természetesen, cselekedeteit, jeruzsálemben, keresztségére, bővelkedéstől, szentbeszédét, siránkozhatom, kijelentette, boldogságban, elképzelésük, hangsúlyozta, elkövetkezik, figyelmeztet, apostolokkal, mindenképpen, főszereplője,
© 2013 TVN.HU Kft.