Regisztráció  Belépés
Nyugdíjas artistákat segítő jótékonysági előadás a Fővárosi Nagycirkuszban
...
Az Atlantic Flight - Nagy cirkuszi utazás című előadás teljes bevételét a nyugalmazott artisták megsegítésére fordítják - hangzott el az M5 kulturális csatorna péntek esti híradójában.
Eötvös Tibor, az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezete elnöke hangsúlyozta: egy akrobata 20-30 éves korában van a teljesítőképességének a legmagasabb szintjén, a művészek nyu...
2018-08-10 19:28:24
Jótékonysági előadással támogatják a nyugdíjas artistákat
...
A Fővárosi Nagycirkusz közlése szerint a péntek esti Atlantic Flight - Nagy cirkuszi utazás című előadás teljes bevételét a művészek támogatására fordítják.
A hagyományosan minden évben megszervezett jótékonysági előadás bevételét általában karácsony előtt osztják szét a szakszervezet tagjai között. A fellépést az artisták társadalmi munkában, ingyen vállalják, a Magyar ...
2018-08-09 07:30:55
Segítséget nyújt Mága Zoltán a kárpátaljai Nagydobronyban
... vár. A Kossuth-díjas művészek közreműködésével, Kásler Miklós miniszter fővédnöksége és Veres András győri megyéspüspök és Köves Slomó főrabbi védnöksége alatt rendezett koncert teljes bevételét Mága Zoltán karitatív célokra ajánlja fel.
Mága Zoltán azért választotta koncertjei helyszínéül a templomokat, mert Isten háza mindenki számára nyitva áll és a templomok atmoszférája ...
2018-08-02 17:54:45
Mága Zoltán jótékonysági koncertsorozatának díszelőadását tartják augusztus 21-én a budapesti Szent István tére
... Táncegyüttes, valamint a több mint száz tagú erdélyi, felvidéki, vajdasági, kárpátaljai és magyarországi gyermekek kórusa - ismertették.
A tájékoztatás szerint a díszelőadás teljes bevételét Mága Zoltán jótékony célra ajánlja fel: egyrészt kiegészíti a súlyos betegséggel küzdő Tóth Róbert ifjúsági Európa-bajnok és többszörös magyar bajnok kajakozó életmentő külföldi orvosi mű...
2018-08-01 15:31:58
PM: az adószabályok az egyszerűsítést, a csökkentést és a versenyképességet segítik
...
Kiemelte, az elfogadott adóváltozások többsége jövő év januárban lép hatályba, de lesz ami már az idén hatályos. Példaként említette a bevándorlási különadót, amelynek bevételét határvédelemre kell fordítani, és szintén az idén szűnik meg a 75 százalékos különadó.
Az államtitkár rámutatott arra, hogy a jövő évi változások között a családok adókedvezménye a legnagyobb hor...
2018-07-27 12:32:10
Folytatja a fejlesztéseket a Digi-csoport Magyarországon
... tulajdonosa a nagyváradi Teszári Zoltán üzletember.
A nyilvános cégadatok szerint a magyar leánycég éves bevétele tavaly mintegy 46,2 milliárd forint volt az előző évi 42,5 milliárdos bevételét követően. Adózott eredménye 2017-ben 2,2 milliárd forint volt.
Az Invitel tavaly júliusban jelentette be, hogy a Digi Távközlési Zrt. megvásárolja az Invitel-csoport lakossági és ...
2018-07-24 17:31:51
100 Templomi jótékonysági koncertsorozat
... felvidéki, vajdasági, kárpátaljai és magyarországi gyermekkórusok közreműködésével tartandó koncert ingyenes, azonban támogató ülőjegyek korlátozott számban még vásárolhatók. A koncert teljes bevételét Mága Zoltán jótékony célra ajánlja fel. További részletek hamarosan.
Kérjük, amennyiben lehetőségük van, egy megosztással segítsék, hogy a jótékonysági koncertünk híre minél tö...
2018-07-22 08:20:17
Tallóztam
... most megfigyelhetnéd.

Fontos információ: Ne feledd, hogy a Magneto500 biomágneses talpbetétek nem invazív módszer a fájdalom elleni küzdelemre, és nem akadályozzák gyógyszerek bevételét, így az orvos által előírt gyógyszerek használatát nem szabad abbahagyni.

A cikk közzététele után örömmel olvassuk azokat a sikereket, amelyeket sokan a Magneto500 talpbetétek...
2018-07-11 21:26:19
2. Helycserés támadás (a Paktum)
... fizetésüket, ahol tevékenységükkel inkább hátráltatták a pro...
2018-07-09 17:08:30
A NAV július 1-je után követi az étel- és italautomaták forgalmát
... automata felügyeleti egységgel (AFE) üzemeltethetők.
A beépített egységen keresztül az automata online forgalmi adatokat továbbít a NAV-hoz, ez által azonnal látják az automaták bevételét.
A NAV szerint a rendszer az automata üzemeltetőjének is előnyös, hiszen a bevételek alakulása mellett az is kontrollálható, hogy mikor kell feltölteni a készüléket.
Az AFE besze...
2018-06-22 11:41:29
1 2 3 ................55 56 .........83 84 .........110 111 112 
Címkék: Fővárosi Nagycirkuszban, Mága Zoltán, Szent István, Digi-csoport Magyarországon, Atlantic Flight, Eötvös Tibor, Cirkuszi Dolgozók Szakszervezete, Fővárosi Nagycirkusz, Kásler Miklós, Veres András, Köves Slomó, Tóth Róbert, Teszári Zoltán, Digi Távközlési Zrt, nyugdíjas artistákat, kárpátaljai Nagydobronyban, budapesti Szent, versenyképességet segítik, nyugalmazott artisták, akrobata 20-30, legmagasabb szintjén, péntek esti, művészek támogatására, hagyományosan minden, szakszervezet tagjai, artisták társadalmi, templomok atmoszférája, több mint, tájékoztatás szerint, díszelőadás teljes, súlyos betegséggel, elfogadott adóváltozások, idén hatályos, bevándorlási különadót, idén szűnik, államtitkár rámutatott, családok adókedvezménye, nagyváradi Teszári, nyilvános cégadatok, magyar leánycég, koncert teljes, megosztással segítsék, jótékonysági koncertünk, fájdalom elleni, orvos által, cikk közzététele, beépített egységen, automata online, automaták bevételét, automata üzemeltetőjének, bevételek alakulása,
© 2013 TVN.HU Kft.